הערות עקרוניות על העיצוב החדש ומה רע בו
מה שהיה טוב בתפוז, והסיבה היחידה בגללה אני עדיין כותבת פה בפורומים, הוא שהאתר הזה נתן כבוד לטקסט. כבוד לשרשורים. אפשר היה לכתוב שרשורים ותתי שרשורים ולקרוא כמו שצריך את ההודעות. זאת בניגוד לכל המערכות האחרות, ובראשן פייסבוק שאני עדיין מתעבת.
אבל העיצוב החדש משנה את התמונה. ממש קשה לעקוב אחרי שרשורים. ממש קשה למצוא את ההודעות שלי. הטקסט של הפורום הפך למשני לעומת הפס הצדדי שמלא בקישורים ופרסומות שלכם למקומות אחרים.
אני מבינה למה עשיתם את זה, אבל לדעתי זו החלטה לא חכמה. כבר לא נשארו הרבה גולשים פה. מי שנשארו נשארו כי אלו היו הפורומים הכי נוחים וטובים. אל תהרסו לנו.

אני בתפוז כמעט 15 שנה (היו לי ניקים קודמים).
היו הרבה שינויים בעבר. חלקם טובים וחלקם רעים. בכל פעם שיש תלונות אתם משתיקים את הגולשים בתשובות לקוניות. פעמים בודדות מחאותינו עזרו. אבל מבחן התוצאה מדבר בעצמו. הפורומים ננטשים. הקומונות מתות. האתר הזה גוסס, וכל השינויים שלכם רק ממשיכים לייבש אותו. תבינו שהגולשים של תפוז לא רוצים לראות את הקו העיצובי המכוער של וואטסאפ ופייסבוק. לו היינו רוצים, היינו עוברים לאתרים ההם. אנחנו אוהבים את העיצוב התפוזי הישן והטוב. זה שנתן כבוד לטקסטים שכתבנו, ואיפשר לנו לעקוב אחרי שרשורים.
זה שהאייקונים שלו היו מיוחדים ומובחנים.

העיצוב החדש לא יביא לכם גולשים חדשים. הצעירים עוברים למערכות קלות ומהירות יותר. לא למערכות מסורבלות ואיטיות. אתם רק מבריחים מפה עוד כמה גולשים ותיקים, שמתקשים לקרוא ולשרשר בגלל העיצוב החדש.

.
ובבקשה, בבקשה, החזירו לנו את האייקונים שלנו. אתמול עוד היו כמה מהישנים. היום נאדה. כמו כל הותיקים, גם אני רגילה לכתוב את הקיצור של האייקון בגוף הטקסט. חוץ מזה שבאמת שיניתם בארכיון הכל, ובכך הרסתם הודעות עבר. פשוט שיניתם לאנשים בדיעבד את משמעות ההודעות שלהם.
.