פורומים 2015

selalerer

New member

BlackUnicorn

New member
So Long. הודעת פרידה עצובה.

אני מכירה את תפוז עוד מימיו הראשונים. מאוד מאוד ותיקה פה. היו תקופות שהייתי פעילה בכ- 20 פורומים בו זמנית. בשנה האחרונה זה דעך לאיתו, כאשר בשנים האחרונות אני ועוד גולשים ותיקים רבים הזהרנו מהכיוון אליו תפוז הולך.
נותרתי פעילה בפורום אחד ובקומונה אחת (ולא נאמר מילה על כך שלקומונות אתם כבר לא נותנים שום תמיכה).
עכשיו, עם הפורומים ה"חדשים", אני עוזבת סופית. עצוב לי מאוד, כאן עברתי הרבה מאוד. ממש התבגרתי כאן. הכרתי כאן בשדה את מי שלימים הפך להיות בעלי ואב ילדיי.
תודה לכם על הימים שהיו, אבל אי אפשר להישאר כאן עוד. אם המנכ"ל שלכם רואה את זה - אולי הגיע הזמן להחליף את צוות הפיתוח/שיווק שלכם. האתר איטי ובלתי נסבל, וכעת גם לא נעים לעין. עצוב לי מאוד מאוד.

So long.

שיר m

Well-known member
זה באמת נורא.

העיצוב החדש פשוט נורא. הייתי מפרטת אבל עדיין אין לי מילים...
&nbsp
הכי הכי גרוע זה האייקונים. כל כך חבל. הם היו תפוזיים וייחודיים ומתוקים וחמודים ומתאימים בול. מה זה הדברים החדשים והגדולים והמזעזעים האלה? אוף איתכם.

2 תקלות שעדיין לא תוקנו + משהו לא ידוע

אשמח לקבל תשובות שזה נפתח בפרטי או תגובה משורשרת למסר הזה אם אי אפשר פרטי

תקלה 1

שאתה מוסיף רקע לדף האישי הוא לא מראה אותו ורק משכפל את תמונת הפרופיל

תקלה 2

אי יכולת להגדיר במקום המיועד (עדכונים שלי ובפרופיל) על איזה תגובות להודעות אתה רוצה לקבל התראה שקיימת תגובה מה שגורר שלכל תגובה שלא אלייך בשירשור אתה מקבל התראה

לא יודע

איפה ניתן להגדיר בפרופיל שלא יראו הודעות אחרונות שלי

עוד לגבי הנקודה שאמורה להיות מימין

בפיירפוקס בכלל אין נקודות. לא כתומה, לא כחולה, לא ריקה ולא מלאה.
כלום.
גם אתמול לא היו וגם היום אין (וראיתי ששיניתם בינתיים דברים אחרים).
&nbsp
אי אפשר כלל להפריד בין שרשורים, ואי אפשר לדעת באיזו הודעה יש תוכן ובאיזו הודעה אין תוכן.
חוץ מזה, כל מה שכולם אמרו. הניקים האפורים, זה שהשם שלי לא מושחר, האייקונים (אני יודעת שכתבתי על זה כבר 3 הודעות, עדיין עצוב לי! ואני מפחדת לשים אייקון שיבהיר עד כמה עצוב לי, כי הרסתם אותו!).
.

הערות עקרוניות על העיצוב החדש ומה רע בו

מה שהיה טוב בתפוז, והסיבה היחידה בגללה אני עדיין כותבת פה בפורומים, הוא שהאתר הזה נתן כבוד לטקסט. כבוד לשרשורים. אפשר היה לכתוב שרשורים ותתי שרשורים ולקרוא כמו שצריך את ההודעות. זאת בניגוד לכל המערכות האחרות, ובראשן פייסבוק שאני עדיין מתעבת.
אבל העיצוב החדש משנה את התמונה. ממש קשה לעקוב אחרי שרשורים. ממש קשה למצוא את ההודעות שלי. הטקסט של הפורום הפך למשני לעומת הפס הצדדי שמלא בקישורים ופרסומות שלכם למקומות אחרים.
אני מבינה למה עשיתם את זה, אבל לדעתי זו החלטה לא חכמה. כבר לא נשארו הרבה גולשים פה. מי שנשארו נשארו כי אלו היו הפורומים הכי נוחים וטובים. אל תהרסו לנו.
&nbsp
אני בתפוז כמעט 15 שנה (היו לי ניקים קודמים).
היו הרבה שינויים בעבר. חלקם טובים וחלקם רעים. בכל פעם שיש תלונות אתם משתיקים את הגולשים בתשובות לקוניות. פעמים בודדות מחאותינו עזרו. אבל מבחן התוצאה מדבר בעצמו. הפורומים ננטשים. הקומונות מתות. האתר הזה גוסס, וכל השינויים שלכם רק ממשיכים לייבש אותו. תבינו שהגולשים של תפוז לא רוצים לראות את הקו העיצובי המכוער של וואטסאפ ופייסבוק. לו היינו רוצים, היינו עוברים לאתרים ההם. אנחנו אוהבים את העיצוב התפוזי הישן והטוב. זה שנתן כבוד לטקסטים שכתבנו, ואיפשר לנו לעקוב אחרי שרשורים.
זה שהאייקונים שלו היו מיוחדים ומובחנים.
&nbsp
העיצוב החדש לא יביא לכם גולשים חדשים. הצעירים עוברים למערכות קלות ומהירות יותר. לא למערכות מסורבלות ואיטיות. אתם רק מבריחים מפה עוד כמה גולשים ותיקים, שמתקשים לקרוא ולשרשר בגלל העיצוב החדש.
&nbsp
.
ובבקשה, בבקשה, החזירו לנו את האייקונים שלנו. אתמול עוד היו כמה מהישנים. היום נאדה. כמו כל הותיקים, גם אני רגילה לכתוב את הקיצור של האייקון בגוף הטקסט. חוץ מזה שבאמת שיניתם בארכיון הכל, ובכך הרסתם הודעות עבר. פשוט שיניתם לאנשים בדיעבד את משמעות ההודעות שלהם.
.

יש לא מעט תקלות להלן חלק

* המערכת לא מקבלת תמונת רקע בחלק מהמקרים שמה את תמונת הפרופיל למרות שאתה מעלה רקע ובחלק מהמקרים לא שמה כלום

* המערכת לא מקבלת החלפת תמונת רקע

* המערכת לא נותנת להגדיר איזה תגובות אתה מעוניין לראות אתה מקבל התראה אפילו על תגובה שאתה כותב או תגובות שרשמו לאחרים ולא לך באותו שירשור

* שם המשתמש שלך לא בצבע שונה או שחור בפורום וקצת קשה לעקוב אחרי מיקום התגובות שלך

* לא מוצא איפה מחליטים האם לשתף תגובות ורשמים קודמים שלך בפרופיל או שלא לשתף.

Y. Welis

New member
דבר אחד כן טוב בעיצוב החדש (ועל זה מגיעים שבחים)

- שניתן להוסיף תמונות ל'תגובה מהירה', ולא סתם - אלא ב'גרור ושחרר'... שנים שאני מחכה.
&nbsp
אגב - כמו שבעיצוב הקודם ה'שלח/י' היה למטה וגם למעלה, כך גם בחדש כדאי שיהיה גם למעלה מימין למלבן הטקסט העליון, 'שם'.

Y. Welis

New member
ועוד - לחיצה על סמל המייל, היתה פותחת חלון חדש בקודם

כדאי להחזיר את זה.
&nbsp
לפני עשור בערך המלצתי שהחיפוש גם יפתח בחלון משלו... עדיין ממליץ

winterfell

New member
איך יודעים אם ההודעה ללא תוכן?

פעם עיגול ריק מימין להודעה סימן הודעה ללא תוכן, ועיגול מלא הודעה עם תוכן.
כרגע אני לא רואה עיגולים בכלל.
האם יש פתרון?
&nbsp
נורא מעצבן ללחוץ על כל ההודעות בשרשור, רק כדי לגלות שחצי מהן ללא תוכן.

jen711

New member
העמודים עולים מאוד לאט

-נראה שכל העיצוב כבד מדיי.
-לא מספיק ה"חם בפורומים של תפוז" בצד ימין? למה צריכה להופיעה הודעה מבצבצת למטה?
- למה הרבה פעמים שאני נכנסת לפורומים אני מקבלת חלון "לא מצאת את מה שחפשת?"?
זה מופיע בכניסה לפורום לפני שיש לי אפשרות להסתכל על הפורום בכלל
-חוסר יכולת הבחנה בין שרשורים
-השם שלי לא מודגש ככה שקשה למצוא את ההודעות שלי בדף
-כשנכנסים לפורום, הסרגלי כלים+תמונת הפורום לוקחים חצי מהמסך
-הלוח בפורום 1493 נעלם
-אפשר לא להפעיל באופן אוטומטי את הוידאו מflix?
למה זה מופעל כל פעם שהעמוד נטען?

jen711

New member
למה אני לא מקבלת הודעה למייל כשכותבים להודעה שלי תגובה?

קצת פידבק

1. השיפורים שעשיתם בימים האחרונים - כמו הודעות שנקראו בכחול, להחזיר את הנקודות לפני כותרת ההודעה, שינוי פונט הכותרת - עזרו.
&nbsp
2. לדעתי אין מספיק רווח בין ההודעות הראשיות. הן יותר מידי צמודות אחת לשנייה וקשה להבחין מתי עברנו להודעה ראשית חדשה.
&nbsp
3. לדעתי כדאי להוסיף אופציה של הודעות אחרונות בפורום מסויים. לא רק שעה אחרונה, אלא מה הן ההודעות האחרונות בפורום. ככה יהיה אפשר בקלות לבדוק מה חדש בפורום, גם בשרשורים שכבר לא בעמוד הראשון וכו'.
(זה לא פידבק על העיצוב החדש, אבל אם כבר אני כותב.. שתדעו)
&nbsp
4. לדעתי כשלוחצים על כותרת - האפור שצובע את הכותרת, לא מאוד יפה.
&nbsp
5. חבל שהורדתם את האייקונים הישנים, הראשונים מביניהם היו קלאסים, ייחדו את תפוז, יש להם ערך נוסטלגי (כמו האייקונים של המנחם/מחבק... ואפילו המחייך המקורי היה יפה ולא רגיל)
&nbsp
6. ראיתי שכבר העירו לכם אבל מציין שוב - השחרת שם המשתמש (אני עצמי), גם ראויה שתחזור
&nbsp
סה"כ בעיקר היה חשוב לי להעביר לכם את נקודה 2, וגם 3 יכולה לעזור לדעתי. תודה.

ובכל זאת, מילה טובה

לאור התיקונים שעשיתם.
עכשיו כשלא כל ההודעות בבולד אלא רק ההודעה הראשית בשרשור, זה הרבה יותר טוב.
גם הנקודות המלאות והריקות מימין לכותרות ההודעות שבו למקומן סוף סוף.
קונטרסט נוסף לגופן הטקסט לעומת העמוד יהפוך את ההודעות לקריאות יותר, אבל כבר עכשיו יש שיפור משמעותי.
&nbsp
הצבע הטורקיז במקום הכחול שסימן הודעה שנקראה יפה בעיני. צריך לבדוק רק שהוא לא מקשה על כבדי ראיה.
&nbsp
מספר התגובות להודעה בעיני לא מוסיף הרבה, אבל בטח לא מזיק, וייתכן שאנשים אחרים נהנים ממנו.
&nbsp
תודה שאתם מקשיבים ומתקנים את הליקויים שאנחנו מעלים.
&nbsp
עכשיו נשאר רק להחזיר לנו את האמוטיקונים התפוזיים הישנים והטובים: נחמה, חיבוק, חבול, חרופ, שוטרת, וכל השאר, כולל כל ההבעות.
&nbsp
תודה!

מענדי

New member
באג בלינקים ישירים להודעות מתיבת המסרים

כשלוחצים על לינק בתיבת המסרים
הדף נפתח עם ההודעה המבוקשת בתחילת העמוד
אבל ללא קשר להמשך השירשור

למשל

למעלה