פורומים 2015

מה עשיתם לאייקונים התפוזיים?

לשינויים בפורומים עוד נתרגל. כמו תמיד.
אבל למהההה? למה הרסתם את האייקונים?
לתפוז היו האייקונים הכי יפים ברשת. עד הים אני לא יכולה לסבול את האייקונים של אף מערכת אחרת. כולם כל כך מכוערים ודומים זה לזה בכיעורים.
רק לתפוז היו אייקונים תפוזיים מקסימים ואהובים.
והכל הרוס.
לקחתם לי את חבול, את נחמה, את
ואפילו את 4U השימושי כל כך... והרסתם. פשוט הרסתם. במקרה של 4U ושל נחמה האייקון החדש מבטא משהו כל כך שונה מהאייקון הישן. מה זה פרצוף עצוב מעפאן לעומת חיבוק חם? מה זה נשיקה מופרחת באוויר לעומת תפוזון קטן מגיש פרח?
והכי גרוע, העיצוב החדש דרס הודעות עבר. אין אפילו איך למצוא את האייקונים של פעם ולראות את ההודעות הישנות כמו שצריך. אפילו לא בארכיון.
&nbsp
בבקשה תחזירו את האייקונים של פעם!
עשו חסד עם הגולשים הותיקים ואל תיכנעו לאופנה החדשה והמכוערת ששולטת באתרים אחרים.
.

volcman

New member
דף הפורום נטען לאט,

קשה להפריד בין הודעות שונות באותו השרשור ובין שרשורים שונים.
&nbsp
הרקע של דף הפורום מקשה על הקריאה.
&nbsp
&nbsp
בקיצור -
מאוד לא ידידותי למשתמש, ואפילו מעודד להפסיק את השימוש בפורומים שלכם.
&nbsp

didalf

Well-known member
עוד משהו בנוגע לאייקונים

זה לא רק הבעיה שהם מכוערים.
זה גם שאני למשל (ואני מניחה שעוד גולשים רבים) כותבת פה כבר עשר שנים ומכירה את כל הקודים בע"פ, ופשוט מקלידה אותם כחלק מהמשפט שלי. ופתאום לקוד מסויים שמתם אייקון שנראה אחרת לחלוטין ובכלל לא תואם את מה שרציתי להגיד ומה שציפיתי שיצא לי.
בעיקר בעניין הפרצופים זה מעצבן. בתחומים אחרים זה פחות משנה. (חוץ מהחזיר שלי כמובן שהלוואי תחזירו
).

mikels1

New member
צביעת כותרת ההודעה בשחור בכל לחיצה זה פשוט נוראי

אתם חייבים לבטל את זה באופן מיידי.

Ronit FL

New member
מה עשיתם לפורומים???

תחזירו את הנקודה הכתומה שמתחילה שרשור חדש, עמוד הפורום נראה כמו שרשור אחד ארוך ומתמשך ותרווחו בין השרשורים השונים!!
תחזירו את ההדגשה של הניק, לעמם את הניקים האחרים, אינו נחשב.
אתם באמת רוצים לסגור את הפורטל הזה? כי ככה זה נראה.
&nbsp
אני לא מבינה מי המחונן שאישר את השינויים הזוועתיים האלה בטוענה הרגילה שגם הפעם הגולשים ׳׳יתרגלו׳׳ לזוועה, כי הם לא, אנחנו פשוט נעזוב!
&nbsp

צירוף תמונה מתוך ואל האלבומים שלי בתפוז

בעבר, לפני שדרוג המערכת הקודם, היתה אופציה להוספת תמונה להודעה מתוך האלבומים שלי בתפוז.
זו היתה אופציה נוחה למי שהעלה שרשורי תמונות בפורומים בהם זה מקובל כחלק מהפעילות הקבועה.
&nbsp
בנוסף, בצירוף תמונה להודעה יכולת להגדיר שהיא תשמר אוטומטית באלבום הראשי שלך, כך שבעתיד יהיה קל יותר למצוא את התמונה.
&nbsp
אם האפשרויות הנ"ל יוחזרו, זה יהיה נחמד למדי ויעיל מאוד!
&nbsp
תודה רבה!

kriz

New member
שינוי עיצוב הפורומים

היי,
יש הרבה שינויים ואני מאמינה שלהרבה מהם ניתן להסתגל ורק צריך זמן.
שני שינויים (נכון לעכשיו) מאוד מפריעות (לי לפחות) והן:
1. שמות הכותבים. מאוד בהירים. וגם כשאני כותבת אין הבדל בין הניק שלי לניק של שאר הכותבים. בעיצוב הקודם הכינוי שלי היה בבולד שחור וניתן היה להבדיל במהירות
2. הרווח בין השרשורים מאוד קטן וקשה להבחין בין שרשור לשרשור.
&nbsp
בהצלחה
אורית

ארזS

New member
לדעתי הניטור שלכם מיותר לחלוטין בימים האלה של הפעלת המערכת

החדשה.
שחררו את הלחץ ותנו לגולשים הנאמנים שלכם לשחרר את הלחץ ואם מישהו יכתוב דברים לא נאותים אתם יודעים טוב מאוד איך תוכלו למחוק הודעות כאלה, למרות שאם אני הייתי במקומכם הייתי מאפשר לפרסם בימים כאלה את כל סוגי התגובות של הגולשים, למעט קללות ונאצות שאינן מתקבלות על הדעת.
בקיצור: שחררו !

ארזS

New member
מה החוכמה?

בשביל מה קיים בכלל ה"משוב"? כדי שאנשים יוכלו להתבטא.
לכן אתם טועים, ולא רק לדעתי.
&nbsp

ארזS

New member
כי אישרתם את ההודעה

אני גם "זכיתי" בעבר למקרים שהודעות לא אושרו. ולא היה בהן כל משהו שלא היה ראוי לפרסום.
גם היו מקרים שהודעות אושרו לפרסום אחרי 3-4 ימים כשזה כבר לא היה אקטואלי.
וחוץ מזה שכמנהל פורום לשעבר בתפוז אני יודע קצת על מה אני מדבר...

שייכות הודעות אחרונות

מעל כל ההודעות מצויין לאיזה פורום הן משתייכות. במידה ולא, אנא צרפי צילום מסך.

naf86

New member
צרפי????

אז אחרי שנים של מנהל בפורום וכתוב לי בניק שאני זכר, למה אתם פונים אלי בלשון נקבה?

קבלו צילום מסך. אפשר בבקשה לדעת לאיזה פורום שייכים ההודעות האלו?

למעלה