דנה ורותם
ל ליאור לוי19 New member 16/3/03 #42 כפרה עלייך דנה!!!! דנה...........אחלה תמונה...מת עלייך - - - ליאור לוי(החייל)
S shabluELLA New member 17/3/03 #43 תשמעו איזה זונה!!! הלכתי אליה ושאלתי אותה למה היא לא היתחפשה השנה...? אז היא אמרה לי במילים אלו בדיוק:"כוס אימא שלך" !!!!!!!!! ואז היא הבינה מה היא אמרה ולמי...אז היא חיבקה אותי...שרמוטה...
תשמעו איזה זונה!!! הלכתי אליה ושאלתי אותה למה היא לא היתחפשה השנה...? אז היא אמרה לי במילים אלו בדיוק:"כוס אימא שלך" !!!!!!!!! ואז היא הבינה מה היא אמרה ולמי...אז היא חיבקה אותי...שרמוטה...
א אמיתי טויטי New member 17/3/03 #46 לא הגיוני../images/Emo70.gif הרי זה ידוע לכל אחד שסיגלית היא בחורה עדינה ועדינת נפש בפרט. מזל שלא הורידה לך גם כאפה
לא הגיוני../images/Emo70.gif הרי זה ידוע לכל אחד שסיגלית היא בחורה עדינה ועדינת נפש בפרט. מזל שלא הורידה לך גם כאפה
A AvocadoWoman New member 16/3/03 #27 המוכות.. זו שיושבת בפרופיל- התחפשה לזקנה ונראתה כל כך זקנה שזה היה מפחיד! ביקשנו ממנה לצלם אותה אך היא לא רצתה..
המוכות.. זו שיושבת בפרופיל- התחפשה לזקנה ונראתה כל כך זקנה שזה היה מפחיד! ביקשנו ממנה לצלם אותה אך היא לא רצתה..
A AvocadoWoman New member 16/3/03 #28 הצעקה את התמונה הזו השגנו בזכות ענווה שתפסה יוזמה וצילמה את "הזקנה" הזו בלי ידיעתה. נו טוב.. היא גילתה ברגע הצילום
הצעקה את התמונה הזו השגנו בזכות ענווה שתפסה יוזמה וצילמה את "הזקנה" הזו בלי ידיעתה. נו טוב.. היא גילתה ברגע הצילום