תמונות יפות
א אמיתי טויטי New member 16/3/03 #35 והנה עוד... אחרי שהקטנתי את התמונות העצומות של שלומית... הנה מיסטר קורן (אם הוא היה מתחפש לאפיפיור הוא היה יכול להיות popeקורן) ואושרה.
והנה עוד... אחרי שהקטנתי את התמונות העצומות של שלומית... הנה מיסטר קורן (אם הוא היה מתחפש לאפיפיור הוא היה יכול להיות popeקורן) ואושרה.
א אמיתי טויטי New member 16/3/03 #41 ואני שואל את עצמי... מה היא חשבה לעצמה...? "השנה אני אפתיע את כולם! השנה אני אתחפש לליצן! זה עוד לא היה עדיין!" ?
ואני שואל את עצמי... מה היא חשבה לעצמה...? "השנה אני אפתיע את כולם! השנה אני אתחפש לליצן! זה עוד לא היה עדיין!" ?
S shabluELLA New member 17/3/03 #50 מתגעגעת אלייך.... כמה זמן לא רואים אותך, לא שומעים ממך...מה איתך? יש לך איי סי קיו?
P paramedic New member 17/3/03 #51 לא... אין לי איי סי קיו אבל יש לי מסנגר ולך? (אתמול ראית אותי..חחח)
S shabluELLA New member 17/3/03 #52 אין לי מושג מה זה ולא ראיתי אותך אתמול...ראיתי אותך יום שישי אבל לשתי דקות...
א אמיתי טויטי New member 17/3/03 #54 אלה...? מתחילים לפתח תסמונת השכחה המאפיינת את גיל ה-85 ואת יודה רוזליו?
A anava1 New member 17/3/03 #56 רגע רגע רגע.... שאני אבין פשוט.. עדי אמרה לאלה שהיא חולה עלייה, או שזה היה אח שלה?!?! אני אישית חשבתי שזה אח שלה...פחחחחחחחחחחחחחחח סתם עזבווו....חחחחחחח.....פשוט זה מוזררררר
רגע רגע רגע.... שאני אבין פשוט.. עדי אמרה לאלה שהיא חולה עלייה, או שזה היה אח שלה?!?! אני אישית חשבתי שזה אח שלה...פחחחחחחחחחחחחחחח סתם עזבווו....חחחחחחח.....פשוט זה מוזררררר
א אמיתי טויטי New member 17/3/03 #58 מאוד מוזר... למעשה הבוקר קמתי ועלתה בי המחשבה של "וואי...כמעט שבוע עבר ואף מריבה לא הייתה בפורום...להגיד את זה? זה לא יעשה מזל רע?" בסוף החלטתי לא להגיד.
מאוד מוזר... למעשה הבוקר קמתי ועלתה בי המחשבה של "וואי...כמעט שבוע עבר ואף מריבה לא הייתה בפורום...להגיד את זה? זה לא יעשה מזל רע?" בסוף החלטתי לא להגיד.
A anava1 New member 17/3/03 #59 ../images/Emo6.gif טמבל! חחח סתם סתםםם...שלא תגידו שאני מתחילה מריבות...