פורים, משפטי נירנברג

דוד1000

New member
מדוע הוא צעק פורים

לא ענית מדוע הוא צעק פורים. נא לראות בסוף הקישור. http://www.stormfront.org/truth_at_last/archives/julius.htm

נפלת בפח, אידיוט!!!!

נא לשים לב לאתר בוא המחזיר בתשובה משתמש... האתר של: Storm Front, White pride world wide... גדול מהחיים!!!

G ove rn or

New member
אמנם האתר הוא אתר של גזענים

לבנים, אולם אין אנו צריכים להיות מושפעים מכך. המקור היחיד לכל הספורים הוא עדיין Joseph Kingsbury Smith, ולכן אמיתות הספור תלויה בו. דא עקא - האיש נפטר לפני מספר שנים. אולי יכול רימה/תולעה1 לתקשר עמו בסיאנס ולתחקר אותו. ופרט לכך, ראינו שאין שום משמעות לאותיות הקטנות/גדולות...

תשובה:

בטפסו במדרגות לגרדום, יוליוס שטרייכר היה הקדוש המעונה שצעק "הייל היטלר!". בהגיעו למעלה הוא ירק בפניו של וודס ואמר: "הבולשביקים יתלו אותך יום אחד". הוא צעק: "חג פורים 1946!". תזכורת לטבח שהם ביצעו ב70,000 גויים במגילת אסתר. כשוודס כיסה את ראשו בבד, מילותיו האחרונות של שטרייכר היו: "אני עכשיו עם אלוהים אבי! אדל, אשתי היקרה".

דוד1000

New member
המוסר השכל שאני לומד הוא, שהוא

רצה שנבין שהראיה שהבאתי נהדרת ומדהימה.

G ove rn or

New member
הסבירו לך שהענין לא סביר כיוון

שדווקא יוליוס שטריכר היה האידיוט מבין כל אנשי צמרת המפלגה הנאצית ולא סביר שהכיר את חגי היהודים. בנוסף, הקוד של האותיות המיוחדות הופרך...

דוד1000

New member
אני לא אמרתי שהוא הכיר את חגי

היהודים. אני אמרתי שיש בורא והשגחה פרטית והוא מכניס מילים בפי האנשים. וכאן רואים שהוכנסו מילים שמתאימות לראיה המוחצת.

הראיה מחוצה ולא מוחצת

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13239746 1. להזכירך מסתבר שמדובר על עדות של *איש אחד*. 2. ההסבר שמציעים הניאו נאצים להצהרה זו (וגם הם, כמוך, מאמינים בכל מאודם שהוא זעק זאת) הגיונית פי כמה וכמה מאשר ההסבר שאתה מציע, בייחוד לאור הכרות עם האיש הזועק.

דוד1000

New member
בהתחלת הדיון כתבת שהוא לא אמר

פורים. http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ViewMsg.asp?msgid=13237161&id=129 לאחר שראית שיש אתה שמראה שהוא כן אמר. אתה טוען הסבר צולע ודחוק. למה שלא תודה על האמת? מה הקשר בין פורים להסבר של הנאצים. לא היהודים תלו אותם.

G ove rn or

New member
לא נדע אם כן קרא קריאה זו או לא.

הייתי מצפה שענין זה יתועד גם ביומן ההוצאה לפעל של בית הדין המיוחד, אולם המקור היחיד הוא עתונאי שכבר נפטר, ואף אחד מן העתונאים הנוספים שהיו עמו לא טען כזאת. סכום: כשיש story מתוק ו"ערכי" כזה - לא חשובות העובדות...

דוד1000

New member
עיתונאי לא יפרסם דבר שאין לו שום תו

דבר שאין לו שום תועלת כשאפשר להכחיש זאת על ידי עיתונאים אחרים.

G ove rn or

New member
אינך יודע אם כן. אינך יודע אם לאו.

לא סביר ששטריכר ידע על פורים. כל המקורות מצטטים מקור ראשוני יחיד, וזה דומה להפליא לספור המיתולוגיה היהודית בכך שמדובר במקור יחיד, ללא אשוש עצמאי נוסף. הוסף לכך את ענין הקודים במגילה שהתברר כי הם קשקוש, והמסקנה ברורה... אה, חשוב מכל! למרות שהתקופה בה כביכול התרחש ספור המגילה היא ס"ה המאה ה-5 לפנה"ס, ולמרות שנמצאו הרבה ממצאים ב- Susa הקשורים ל- Xerxes, לא נמצא אף ממצא או תעודה המאשרים את ספור המגילה, שלא לדבר על כך שאסתר ומרדכי הם נגזרות ברורות של שמות האלילים החשובים דאז, אישתאר ומרדוך...

דוד1000

New member
יכול להיות שהוא לא ידע על פורים

בכלל. היפה פה שבורא העולם הכניס בפיו לומר פורים בכדי שבפורים (היום) יראו כולם שיש ראיה מוחצת לאמיתות התורה שאין עליה הפרכה. ישתבח שמו של בורא העולם בכל העולמות כולם.

G ove rn or

New member
סביר שהענין מצוץ מן האצבע וזו הוכחה

מוחצת שאין עליה הפרכה שבורא מצוי רק בספוג שבין שתי אזניך...

דוד1000

New member
בתחילת הדיון טענת שהוא לא אמר פורים

לאחר שראית שיש אתר שמראה שהוא כן אמר. אתה טוען הסבר צולע ודחוק. למה שלא תודה על האמת?

G ove rn or

New member
אינך יודע אם כן. אינך יודע אם לאו.

הייתי מצפה שענין זה יתועד גם ביומן ההוצאה לפעל של בית הדין המיוחד, אולם המקור היחיד הוא עתונאי שכבר נפטר, ואף אחד מן העתונאים הנוספים שהיו עמו לא טען כזאת. לא סביר ששטריכר ידע על פורים. כל המקורות מצטטים מקור ראשוני יחיד, וזה דומה להפליא לספור המיתולוגיה היהודית בכך שמדובר במקור יחיד, ללא אשוש עצמאי נוסף. הוסף לכך את ענין הקודים במגילה שהתברר כי הם קשקוש, והמסקנה ברורה...

דוד1000

New member
בתחילת הדיון טענת שהוא לא אמר פורים

בתחילת הדיון טענת שהוא לא אמר פורים לאחר שראית שיש אתר שמראה שהוא כן אמר. אתה טוען הסבר צולע ודחוק. למה שלא תודה על האמת?

טיפשון-זהו אופיה של בדיקה אוביקטבית

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=129&msgid=13263810

למעלה