פורקת תסכול

Ayaan

New member
פורקת תסכול

בדרך כלל אני פורקת לבלוג שלי אבל מתחשק לי לא לכתוב לעצמי ולא לאנשים שלא מבינים את התסכול.

נמאס לי לשנוא גברים
נמאס לי שלא נפתח לי הכוס בפניהם כי זה כואב
בכלל זה שפיזיולוגית כואב לי שהוא נכנס, מה נסגר עם זה?
נמאס לי שגברים הולכים לזונות כשהם יודעים שהן לא סובלות את זה.
מילא הסדיסטיים יימח שמם אבל אלה שעוצמים עיניים, אפסים
נמאס לי מפטריארכיה שבאה אלי מכל הכיונים
אבא, דודים, בני דודים.אמא, דודות,בנות דודות.
אפילו הנשים בחיים שלי עוצמות עיניים
אולי אני באמת מדמיינת ומגזימה והיסטרית?
נראה לי שלא, ניראה לי שהם טועים.
כל דבר מכעיס אותי כי זה בכל מקום
איך הן יכולות להתעלם? זה פה מולך, כפרעלייך ! איך זה לא מפריע לך?
קצב, יש נשים שנהנות מאונס, ילדה בת 9 עם אופי מתירני, משטרת ישראל, אישה נוהגת, שרמוטה,
אני רק רוצה בן זוג שיהיה טוב אליי שיכבד אותי שייקח את הזמן איתי ויתחייב
אני לא רוצה קריירה גדולה, אני לא רוצה שזה יהיה מה שחשוב בחיים שלי
אני רוצה אהבה ונחת
איפה אהבה ואיפה נחת
הרסת לי את החיים אבל אתה לא אשם, הפטריארכיה אשמה.
מה אני עושה עכשיו?

aaa123

Member
לגבי גברים שהולכים לזונות

אני לא הולך לזונות אבל ממה שקראתי בעבר יש גם גברים שהלכו אליהן ושילמו רק כדי לדבר איתן ולשמוע אותן,ולא בשביל דברים נוספים.
&nbsp
מעניין כמה מאלו שגיבשו דעה על נושא הזנות באמת דיברו עם כמות משמעותית של זונות כדי לשמוע את הצד שלהן(אני מניח שיכול להיות שלא כולן באותה עמדה,ויכולים להיות הבדלים בין סוגים שונים של זונות).
&nbsp
כמובן עצוב שזונות מתות בגיל צעיר כמו שגאיה כותבת וקראתי בין היתר שתוחלת החיים של זונות נמוכה אבל עדיין אני חושב שכדי לגבש דעה יותר מבוססת על הנושא רצוי לפגוש זונות במטרה לדבר עם הרבה זונות,ולא רק לקרוא מחקרים בנושא כי כשמישהו עושה מחקר ויש לו מראש תיאוריה מסויימת הוא יכול בכוונה להתעלם מחלק מהנתונים שלא תומכים בתיאוריה.
&nbsp
אם יהיה לי מספיק כסף(והכוונה לסכום בסדר גודל של לפחות 10 מליון ש"ח) אז אני חושב שאדאג בעצמי לשלם רק כדי לדבר עם כמות משמעותית של זונות(כרגע לא שאני עני אבל זה לא קרוב להיות בראש סדר העדיפויות שלי).
&nbsp

Ayaan

New member
.

משמח לשמוע את מה שאתה אומר
ההתלבטות שלי היא לגביי לגלזציה או לא ולא לגביי האם הן קורבן או לא.
שמעתי בנות שכרגע עובדות בזה ואומרות שזה לא פוגע בהן ושעדיף לגלזציה אבל מצד שני שמעתי כמה בנות שיצאו מזה ועכשיו מתפקדות ואומרות שבאותה תקופה הן אמרו לעצמן שזה לא פגע בהן ולקח להן הרבה זמן להבין את המצב כמו שהוא.

A לוןA

New member
התשובה לרצון הזונות להמשיך בזנות היא פשוטה מאוד

בניגוד לכל היתר שינסו לשכנע אותך שזה לא מה שהן באמת רוצות, שהן מוסללות ולכן חושבות ככה, שאף אחת לא חולמת בגיל לגדול להיות זונה וכל יתר ההסברים על רצון הזונות-
אני אתמקד בתוצאות.
כל המחקרים שנעשו על זונות מראים שהרוב המכריע של הזונות מתות בגיל צעיר יחסית, חולות באחוז מטורף מעל האוכלוסיה, סובלות מאלימות, נפצעות, מדוכאות, משתמשות בסמים ואלכוהול באחוזים גבוהים בהרבה מהאוכלוסיה ונתמכות רווחה באחוזים גבוהים מעל האוכלוסיה.
כך שהעיסוק הזה, בהגדרתו, הוא נצלני ופוגעני.
&nbsp
ואנחנו כחברה חייבים למנוע מאנשים להיכנס למקומות שמסכנים אותם בצורה כל כך קיצונית, גם אם זה רצונם. בדיוק כמו שאנחנו מונעים סחר בסמים קשים (נקווה שעל הקלים הדיון יביא לשינוי), בדיוק כמו שאנחנו מונעים עבודה במפעלים מסוכנים ללא מיגון- גם אם העובד מתעקש שזה מה שהוא רוצה ובדיוק כמו שאנחנו מונעים מאנשים להשתמש באסבסט גם אם הם ממש רוצים את זה.

Ayaan

New member

גאיה1323

New member
מחזקת

מזדהה עם הרבה ממה שכתבת, שולחת חיזוקים אם תסכימי. יש דברים שאנחנו יכולות להתנתק מהם במכוון, לקחת הפסקה. המאבק בפטריארכיה לוקח בחשבון גם ימי מחלה ושבתות, אל תרגישי מחויבת לפתוח כל ויכוח רק בשביל שיהיה יצוג פמיניסטי. בנוגע למכאובים האישיים, ניסית טיפול? סקסולוגיות ופסיכולוגיות יכולות לעזור המון.

Ayaan

New member
תודה מתוקה 3>

חיממת לי את הלב
אני צריכה להתחיל טיפול פסיכולוגי בעתיד הקרוב, מקווה שיעזור

waspaloy

Member
"סקסולוגיה" זה שרלטנות, סוג של מקובלים/רבנים בענייני סקס

waspaloy

Member
רק לפני כמה ימים פתחתי דיון בפורום סקס על זה שלא צריך חדירה

בזמן הסקס מאחר ואישה לא יכולה לגמור מחדירה בכלל. אז למה התסכול והסבל מחוסר היכולת לעשות סקס עם חדירה? את לא צריכה את זה ואם תשכחי מהואגינה את תהני הרבה יותר מסקס לא משנה אם מי תעשי את זה.

ותשכחי מ"סקסולוגים" או כל "טיפול" כזה או אחר רק בשביל שאולי תוכלי סתם לא להינות במקום לסבול מכאב בזמן החדירה.

ובקשר לזונות, מי שרוצה לעבוד בזנות עושה את זה על דעת עצמה ולא כל אחד אוהב את העבודה שלו, הוא פשוט בוחר אותה על פני אחרות שזמינות בשבילו. מקרים בהם נשים מאולצות לעבוד בזנות על ידי גורמים כאלה ואחרים הם פשוט עבדות לכל דבר ועניין והיו כבר דוגמאות קשות ונוראיות יותר לעבדות בעבר.

Ayaan

New member
.

לא מסכימה איתך בכלל בעניין זנות, זה נושא מאוד מורכב ויש הבדל גדול בין ״עבודה רגילה״ לזה. זה נושא כשמתייחסים אליו צריך להתייחס לתמונה הגדולה - היסטוריה של זנות, פטריארכיה וזנות, פסיכולוגיה וזנות. אני תומכת בחוק להפללת לקוחות ושיקום נשם בזנות

הבנתי שיש נשים שנהנות מחדירה ואפילו גומרות מזה
אני חושבת שהבעיה שלי היא פסיכולוגית כי החדירה הראשונה שחוויתי הייתה ברוטאלית ולכן אני חוסמת את עצמי בראש בעיקר. אני כן רוצה לנסות להנות מזה

אבל תודה בכל זאת

waspaloy

Member
תקראי את הדיון שלי בפורום סקס, אני מדבר על הוכחות מדעיות

ופיזיולוגיות, עזבי את מה ששמעת, יש מלא שטויות ודיסאינפורמציה בנושא.
הינה הדיון בפורום סקס
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/57/181007246/%D7%9E%D7%91%D7%95%D7%92%D7%A8%D7%99%D7%9D_%D7%91%D7%9C%D7%91%D7%93/%D7%A1%D7%A7%D7%A1[/URL]
אל תנסי לגמור/להינות מחדירה את סתם תרדפי אחרי משהו לא קיים תוך כדי שאת מכאיבה לעצמך ומבזבזת כסף על "סקסולוגים".

ובקשר לזנות יש צורך להתייחס לכל מקרה באופן פרטני ולא להכליל על כולם או להילחם בזנות בתור מאבק בפטריארכיה או שובניזם.

Berethor

New member
תגיד לי למה אתה נותן לה תקוות שווא? מה הסיכוי שהיא תמצא גבר

שיהיה מוכן להיות בזוגיות בלי חדירה? באותה מידה אתה יכול להמליץ לה להיות לסבית וזהו.

Ayaan

New member
אני נמשכת גם לבנות אז לא פוסלת.

אם מה שהוא אומר נכון אין לי בעיה לותר על זה

Berethor

New member
טוב אם את נמשכת לנשים, אז אולי שווה לך לשקול את האפשרות הזאת

מה שהוא אומר זה מקרים סופר נדירים, ככה שלא הייתי בונה על זה יותר מדי, גם ככה קשה למצוא מישהו מספיק טוב בשביל זוגיות, אז לחפש מישהו שגם א-מיני, זה יפחית את האופציות שהיו לך בעשרות מונים, לא במקרה שרוב המוחלט של האנשים בפורום א-מיניים הם רווקים, ככה שזה לא פתרון יעיל במיוחד.

waspaloy

Member
היא יכולה להציע ויש גברים שיכולים להסכים

אולי היא לא תמצא מישהו כמוני שמתעקש ויוזם את זה אבל אי אפשר לומר שאף גבר לא יסכים. יש מלא סוגים של גברים, גם לצאת עם א-מיני או א-מיני אפור שאין לו בעיה לעשות סקס ואין לו את הרצון להתעקש על חדירה זאת אופציה במקרה ואף אחד אחר לא מסכים.
צריך לפחות לנסות למצוא.

וכמו שהיא אמרה היא נמשכת לבנות כך שגם זה אופציה

Berethor

New member
אז אתה לא הייתה מסכים לזה, ועדיין אתה אומר לה שאחרים יסכימו?

לא אומר שאף אחד לא יסכים, אבל הסיכוי שלה למצוא גבר שיסכים לזה הוא אפסי, משום שהרוב המוחלט של הגברים מעוניינים בחדירה, א-מיניים הם רק אחוז אחד באוכלוסייה, וגם ככה ככה אצל א-מיניים יש עודף בנשים, ומיעוט גברים, וזה ככל הנראה משום שגברים נוטים להיות מיניים יותר מנשים.

waspaloy

Member
מתי אמרתי שלא הייתי מסכים? אמרתי שהייתי אפילו יוזם את זה

ולמעשה אני ארצה את זה אם כל בת זוג שתהיה לי ואציע את זה בעצמי.
ועזוב את זה אם מעוניינים או לא, היא לא צריכה למצוא גבר שלא רוצה חדירה אלה גבר שיסכים לוותר על זה ולהחליף את זה בדרכים אחרות לסיפוק מיני הדדי בשבילה.
אני לא חושב שזה כזה בעייתי למצוא את זה, היא תצתרך לעשות קצת עבודת שכנוע אבל זה לא כזה לא סביר למצוא מישהו שיסכים.

למעלה