בשורה התחתונה זה לא ממש משנה, משום שרוב האנשים ימשיכו לקיים
יחסי מין מלאים. אז אתה בעצם מאמין שאין סיבה אבולוציונית לאורגזמה נשית, ושמדובר באיזו "פשלה של הטבע", או/ו בשריד לחלקים הגבריים אצל האישה מהתקופה שמינה הביולוגי עדיין היה מוטל בספק בבטן של אמה, אז מה שאתה עושה פה בעצם זה לחזק את ההנחה שגבריים בדרך כלל מיניים יותר מנשים(מלבד הסיבות שקשורות ברמת הטסטוסטרון), ושגברים בדרך כלל מעוניינים במין/חדירה יותר מנשים באופן טבעי, זה לא באמת דבר חדש, גם בלי לרדת לכל הפרטים והסיבות של למה זה ככה. אתה מזכיר לי אנשים אלהוריים שמנסים לשכנע אנשים אחרים(שהם הרוב) למה לא שווה כביכול להביא ילדים, אתה לא מבין שבסופו של דבר לא משנה מה תאמר זה לא ישנה העובדה הבסיסית, שרוב האנשים מעוניינים ביחסי מין מלאים ובילדים, וזה דבר טבעי, משום שככה זה גם אצל מרבית בעלי החיים, בטבע קיים גם קשר מאוד ישיר בין מין לבין ילדים, איך זה מסתדר עם כל התאוריה שלך לגבי למה "לא צריך חדירה?". כאשר אתה מנסה לשכנע אישה שהיא לא צריכה חדירה, אתה בעצם גם מנסה לשכנע אותה שהיא לא צריכה גבר, משום שתדברים האחרים שאתה מציע לה במקום, היא יכולה לקבל גם מאישה, אבל פין ויחסי מין מלאים, זה רק גבר יכול לתת לה, מה יש לך להגיד על זה? האם אתה יכול לסתור את זה? לא נראה לי. אני אומר לך את הדברים כמו שהם בצורה הכי ישירה שיש, כדי שאולי תבין למה הויכוחים שלך בנושא, בפורום פמיניזם ובפורם סקס לא הולכים לשנות כלום, מבחינת רוב האנשים, וגברים בפרט. בשביל לאונן גבר לא צריך זוגיות/אישה.