פורקת תסכול

Berethor

New member
הדברים שלך מזכירים לי את הבדיחה, "למה נשים מזייפות אורגזמה?"

"כי הן חושבות שלגברים אכפת", אם אשתו בזייפת אז היא זאת שמפסידה אורגזמה אמיתית, לא הוא.
 

Ayaan

New member
יש הרבה מחקרים ואתה מחליט שאלה שמשרתים אותך הם נכונים

״אני מדבר פה על מחקרים פיזיולוגים שמסתדרים יפה מאד עם המציאות״

במציאות יש נשים שלא מסכימות עם המחקרים האלו ואתה מתעלם מזה. לא מספיק לומר שהן מבולבלות, אני מאמינה שמישהי יודעת מתי היא גומרת.
ולומר שאתה יודע יותר טוב ממנה זה לא משכנע.
 

waspaloy

Member
יש "מחקרים" ויש מחקרים, ה"מחקרים" שאת מדברת עליהם

הם בעיקר "מחקרים" לא מדעיים שמבוססים על שמועות ותכתיבים תרבותיים/חברתיים שמראש חיפשו איזו "נקודת קסמים" כלשהיא אי שם במעמקי הוואגינה איתה הם יוכלו "לספק" את האישה בזמן שהם מזיינים אותה. כמו למשל ה"מחקר" שהמציא את המיתוס של "נקודת הג'י" שהמציא משהו שנסתר על ידי כל מחקר פיזיולוגי בנוגע לנרתיק.

במציאות הרוב המוחלט מעולם לא טענו שהן גומרות מחדירה, יש רק כאלה שממציאות כל מיני דברים או פשוט מבולבלות ועובדה יש נשים ששואלות בפורומים אם מה שהן הרגישו זה נקרה אורגזמה והן נורא מבולבלות מהנושא כי הבולשיט והמיתוסים בנושא הכניסו להן לראש שהואגינה שלהן מסוגלת בכלל לגרום לתחושת אורגזמה.

אין לנרתיק יכולת לגרום לאורגזמה, הסיבה היחידה שנשים יכולות לגמור זה כי יש להן הומולוג נשי ולא מפותח(מבחינת גודל) של הזיין הגברי בדיוק כמו שלגברים יש הומולוג גברי לא מפותח של הפיטמות הנשיות.

ואגב אני מציע שתקראי את העדות שAלון דיבר עליה בנוגע למנהלת פורום סקס(כבר ראית את הדיון שלי שם לא?) שטוענת שהיא גומרת מחדירה עוד מגיל 5...
 

Ayaan

New member
.

קראתי, אני מאמינה לה
יכול להיות שלא כולן יכולות לגמור מחדירה אבל עובדה שזה קורה
זה לא משנה כל כך, מיניות זה עניין נורא אישי ומשתנה מאדם לאדם כי לכולנו יש גוף שונה.
 

waspaloy

Member
שאני אבין, את מאמינה שהיא גמרה מחדירה מגיל 5?

(היא ציינה את גיל 5 בשביל להבהיר שזה לא היה בגלל השפעה תרבותית כך שזה היה ברצינות)
את באמת מאמינה שבגיל 5 היא דחפה לעצמה משהו לכוס והגיע לאורגזמה? נו באמת.
אני לא מאמין שאני צריך להבהיר את זה אבל אם ילדה בת 5 תדחוף לעצמה איזה משהו לכוס זה יכאב לה והיא לא תגיע לשום אורגזמה או תהנה מיזה...
&nbsp
 

waspaloy

Member
אבל ילדה בת 5 לא יכולה להינות מחדירה!


 

Ayaan

New member
.

אני לא יודעת מה הסיפור שלה וגם לא כל כך נעים לי לדבר על בנאדם בגוף שלישי ככה, היא לא משתתפת בשיחה שלנו.
בגיל 5 או לא, ברור לי שהיא בעמדה שהיא כן גומרת מחדירה ותסלח לי אבל בענייני אורגזמה נשית אני סומכת על נשים.
 

waspaloy

Member
אין פה "סיפור" לדעת ילדה בת 5 לא גומרת/נהנת מחדירה

והיא פשוט שיקרה כך שאין מה לדבר איתה על השקר שלה פה.
ועדיף לסמוך על עובדות אנטומיות ומחקרים רציניים מאשר סתם עדויות ועוד של נשים שנתפסו כבר על שקר.
 
אפרופו פמניזם ופטרוניזם

אני כל כך כל כך אוהבת גברים שיודעים יותר טוב בשביל נשים!
אין הבדל גדול בינך ובין גבר שמשוכנע שהדבר שהכי מענג אישה, כל אישה, זה שהוא ידחוף לה את הזין שלו לכוס.
כשתפסיק לעשות הכללות ותבין שכל אדם הוא שונה, שכל אישה וגבר צריכים הקשבה לגוף שלהם ולהנאה שלהם- אז תהייה במקום אחר.
כרגע אתה אטום כמו קיר בטון.
&nbsp
ואגב ילדים, משחקי אוננות למיניהם מאוד נפוצים בגיל 5-6. ילדים פשוט חוקרים את הגוף שלהם מתוך סקרנות טהורה.
 

Berethor

New member
יש הרבה נשים שמעידות על כך שהן מסוגלות להגיע לאורגמה נרתיקית

אולי לא מדובר ברוב הנשים, אבל זה לא ממש משנה, משום שהאלו שמסוגלות להגיע לאורגמה נרתיקית הן יותר בנות מזל בנושא הזה, והן יותר אטרקטיביות בעיני מרבית הגברים בנושא הזה. אורגמה דגדנית זה לא חוכמה גדולה יחסית לאורגמה נרתיקית, אם כי אורגמה דגדנית זה עדיין עדיף מכלום, ויש גם נשים שלא מסוגלות/מצליחות להגיע לאורגמה מכלום. שמעתי שנקודת הג'י יכולה להיות קשורה לקצוות פנימיים ורגישים יותר של הדגדגן, או/ו שזה קשור למגע באיזורים פנימיים שקרובים לנרתיק, אתה לא לוקח בחשבון שיש הרבה איברים רגישים שקרובים לנרתיק, מלבד הדגדגן. ואם כבר הזכרת גודל של האיבר המין הגברי, אז כן, כנראה שלא לכל הגברים יש מספיק בשביל להגיע לנקודת הג'י, ולכן אין להם הרבה ברירה אלא לנסות לפצות על כל בדרכים אחרות, אבל אלו גברים שסובלים מבעיה דומה לזאת של נשים שלא יכולות להגיע לאורגמה, וכנראה שהם גם מתאימים לנשים כאלו, לנשים שיכולות להגיע לאורגמה נרתיקית מגיע יותר, לדעתי. חוץ מזה, מזאת ההשוואה המגוכחת הזאת בין גודל הפין לבין הפיטמות הנשיות? אם כבר הייתה משווה את זה לגודל החזה הנשי או/ו לגודל הנרתיק, פיטמות יש כמעט לכולם, אין בזה שום דבר מיוחד, אבל איברי מין וחזה יש בגדלים שונים, ויש גם עניין של התאמה באיברי מין, בדרך כלל אם לצד אחד יש מאוד קטן ולשני יש מאוד גדול אז יחסי המין המלאים בניהם היו מסובכים/בעייתים/לא מספקים, ויש לא מעט אנשים שלא מודעים לעניין החשוב הזה.
 

waspaloy

Member
נו באמת אם אתה לא מבין מה שאני כותב רק תשאל

מי לעזאזל השווה בין גודל הפין לפיטמות של הגבר? כשאני אומר "הומולוג" אני מתכוון לאיבר שקיים אצל שני המינים למרות שהם מתפתחים באופן שונה והופך לשונה באופן יחסי. כמו למשל הפיטמות של שני המינים שמשמשים את האישה להנקה בזמן שהפיטמות של הגבר הן חסרות שימוש ופחות מפותחות מבחינת גודל ושימוש.
&nbsp
ובקשר לשאר התגובה כבר הגבתי לך בתגובה הקודמת עם הסבר אחד ומעמיק בנוגע לכל הגישה המעוותת שלך לנושא. ובכלל חשוב שתראה את המחקר שציטטתי בנוגע ל"איברים הרגישים" וקצוות הדגדגן שאתה מזכיר בתגובה שלך.
&nbsp
הבלבול והקשקושים שיש בנושא גורמים ללא מעט נשים לתהות אם ומתי הן הרגישו בכלל אורגזמה והבלבול הזה מהווה כר פורה לכל מיני המצאות וקשקושים מגוחכים שהזכרתה כמו גמירה מהאוזן או סתם ממחשבה. הדוגמאות שאתה מביא רק מראות שיש מיעוט של נשים שממציאות דברים מגוחכים ובלתי אפשריים מבחינה מדעית(אוגזמה מבוססת על ביולוגיה ולא הממבו ג'מבו פסאודו פסיכולוגי שאתה קורא בצהובונים שלך)
ושדיווחים על גמירה נרתיקית שקולים לדיווחים על גמירה מהאוזן או לדיווחים על בנות 5 שגומרות מחדירה...
 

Berethor

New member
האורגזמה הנשית זה עניין מורכב, ויש לה גם סיבות פסיכולוגיות

ולא רק סיבות פיזולוגיות, לדוגמה יש נשים שמגיעות מאורגמה בלי מגע בכלל ויש נשים שמגיעות לאורגזמה ממגע באיברים לא מיניים, ויש נשים שלא מגיעות לאורגמה אפילו מהדגדגן/מאוננות, אצל הגבר העניין של איך להגיע לאורגזמה הוא בדרך כלל הרבה יותר פשוט אבל לא כך זה אצל נשים לא מעטות, אתה מנסה לפשט את האורגזמה הנשית, לאותה רמה של אורגזמה גברית, אבל זה לא עובד ככה. אני מאמין שנקודת הג'י קיימת, אולי לא אצל כולן, אבל לפחות אצל חלק מהנשים, וכמובן שהדגדגן ממוקם ליד הנרתיק שלא במקרה, ולכן גם אם יש גירוי של הנרתיק בזמן החדירה, זה לא כתוצאה "מצירוף מקרים". אין סיבה שהטבע יעודד נשים להעדיף אוננות מאשר יחסי מין מלאים, אוננות לא תורמת לרבייה, והסיבה העיקרית למיניות בטבע היא הבאת צאצאים, וכפי שאלון כבר אמר לך, יש הרבה נשים שמעוניינות מנהנות מחדירה אפילו אם הן לא מגיעות לאורגזמה ממנה, זה כמעט על אותו עיקרון כמו שאנשים לא צופים בסרט רק בשביל להנות מסצנת הסיום. ככל הנראה שלאורגזמה הנשית גם אין כזאת חשיבות גדולה מבחינת הטבע, וזאת אחת הסיבות לכך שהיא כל כך מסובכת, הזרע של הגבר יכול להפרות את האישה, בעוד שלאישה לא יוצא שום זרע בעת האורגזמה, אפילו שיש כמה נשים בנות מזל שמסוגלות להגיע לדבר שנקרא "שפיכה נשית' ורק אל תגיד לי שאתה חושב שגם זה "שקר".

"גמירה מעצם הנגיעה בלבד: על פי מחקרים, ישנן נשים שיכולות לגמור ממחשבה בלבד ולוא דווקא מנגיעה. בעוד לא הוכח עדיין שגבר מסוגל לחרמן את עצמו עד כדי כך, הנשים מובילות בתחום. מסתבר שפנטזיה יכול להביא אותך רחוק."

"לגמור בלי מגע באיברי המין: אם בכל זאת את צריכה עזרה בלגמור, ייתכן ואת נמנית בין אותן נשים שיכולות לגמור ממגע באיברים שונים שאינם איברי המין שלך (כמו נניח אוזן)."

[URL]http://www.mako.co.il/women-sex_and_love/sex/Article-ace175df0f91f31006.htm[/URL]
 

waspaloy

Member
אתה סתם ממלמל קשקושים שאתה שומע פה ושם מכתבות בשקל וחצי

כמו המנטרה הלעוסה של "לאורגזמה הנשית יש סיבות פסיכולוגיות"(כאילו כשגבר מאונן על משהו אין שום קשר למחשבות שלו באותו רגע) בפעם הבאה אני ממליץ לך להקדיש לפחות דקת מחשבה למה שאתה כותב
התגובה שלך עמוסה בכל כך הרבה קשקושים ומנטרות לעוסות שלא הקדשתה להם שניה של מחשבה אמיתית ורצינית כמו "לגמור בלי מגע באיברי המין: אם בכל זאת את צריכה עזרה בלגמור, ייתכן ואת נמנית בין אותן נשים שיכולות לגמור ממגע באיברים שונים שאינם איברי המין שלך (כמו נניח אוזן)"
שאני מתקשה להחליט מאיפה להתחיל.

קודם כל אין שום דבר מיוחד ב"אורגזמה הנשית", האורגזמה מעולם לא התפתחה באופן נפרד אצל נשים ומעולם לא התפתח אצלה מערכת אורגזמה יחודית כי פשוט לא הייתה סיבה אבולוציונית לאורגזמה נשית. הסיבה היחידה שנשים יכולות לגמור זה כי יש להן איבר הומולוגי לפין הגברי שהוא הדגדגן בדיוק כמו שלגברים יש פיטמות.
יותר מכך גם אין שום סיבה שנשים יוכלו לגמור בדרכים אחרות מגברים ובטח שלא בדרכים הזויות כמו מנגיעה באוזן(כמו שהכתבה המטופשת וחסרת הבסיס שלך ציינה) או סתם ככה ממחשבה בלבד אלה אם כן אתה רוצה לציין קרי לילה שזאת תופעה שקוראת בעיקר אצל גברים ובטח ובטח שלא רק אצל נשים כפי שהכתבה המטופשת שלך ציינה.
"נקודת הג'י" היא מיתוס ומחקרים פיזיולוגים ומיפוי אזור הנרתיק הנשי הוכיחו לא פעם שאין דבר כזה "נקודת ג'י" אצל אף אחת.
ובקשר לתאוריה שלך על גירוי "חלקים פנימיים" של הדגדגן אני נאלץ להמליץ לך שוב להפסיק לקרוא כתבות בשקל וחצי ולהתרכז במחקרים שהם לא איזה קשקוש שמישהו המציא במאה ה17.
[URL]http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3175415/[/URL]
המחקר טוען במפורש שאין שום קשר אנטומי בין הדגדגן לנרתיק ושהזיין לא יכול לבוא במגע(או לגרות מין הסתם) את הדגדגן או חלק פנימי כלשהוא "The male penis cannot come in contact with the venous plexus of Kobelt (situated until the angle of the clitoris) or with the roots of the clitoris (which do not have sensory receptors or erogenous sensitivity) during vaginal intercourse "
ולמעשה גם מציין שלחלקים הפנימיים של הדגדגן אין רגישות ארוגנית או רגישות תחושתית בכלל.


אתה מסתמך על כתבה באיזה צהובון מפגר ו"מחקרים" מהמאה ה17 כדי להתווכח עם מחקרים עדכניים ומעמיקים בנוגע לפיזיולוגיה הנשית?.
ובכלל ה"עדות" של מיצי קפיצי היא לא רק שקרית באופן ברור כשמש אלה גם מוכיחה שלנשים יותר מידי קל להתבלבל או לשקר בנושא.
 

Berethor

New member
בשורה התחתונה זה לא ממש משנה, משום שרוב האנשים ימשיכו לקיים

יחסי מין מלאים. אז אתה בעצם מאמין שאין סיבה אבולוציונית לאורגזמה נשית, ושמדובר באיזו "פשלה של הטבע", או/ו בשריד לחלקים הגבריים אצל האישה מהתקופה שמינה הביולוגי עדיין היה מוטל בספק בבטן של אמה, אז מה שאתה עושה פה בעצם זה לחזק את ההנחה שגבריים בדרך כלל מיניים יותר מנשים(מלבד הסיבות שקשורות ברמת הטסטוסטרון), ושגברים בדרך כלל מעוניינים במין/חדירה יותר מנשים באופן טבעי, זה לא באמת דבר חדש, גם בלי לרדת לכל הפרטים והסיבות של למה זה ככה. אתה מזכיר לי אנשים אלהוריים שמנסים לשכנע אנשים אחרים(שהם הרוב) למה לא שווה כביכול להביא ילדים, אתה לא מבין שבסופו של דבר לא משנה מה תאמר זה לא ישנה העובדה הבסיסית, שרוב האנשים מעוניינים ביחסי מין מלאים ובילדים, וזה דבר טבעי, משום שככה זה גם אצל מרבית בעלי החיים, בטבע קיים גם קשר מאוד ישיר בין מין לבין ילדים, איך זה מסתדר עם כל התאוריה שלך לגבי למה "לא צריך חדירה?". כאשר אתה מנסה לשכנע אישה שהיא לא צריכה חדירה, אתה בעצם גם מנסה לשכנע אותה שהיא לא צריכה גבר, משום שתדברים האחרים שאתה מציע לה במקום, היא יכולה לקבל גם מאישה, אבל פין ויחסי מין מלאים, זה רק גבר יכול לתת לה, מה יש לך להגיד על זה? האם אתה יכול לסתור את זה? לא נראה לי. אני אומר לך את הדברים כמו שהם בצורה הכי ישירה שיש, כדי שאולי תבין למה הויכוחים שלך בנושא, בפורום פמיניזם ובפורם סקס לא הולכים לשנות כלום, מבחינת רוב האנשים, וגברים בפרט. בשביל לאונן גבר לא צריך זוגיות/אישה.
 

waspaloy

Member
למה שתהיה לי בעיה עם זה שאנשים מקיימים יחסי מין בחדירה?

דגדגן זה הומולוג נשי של הזיין הגברי, זאת עובדה מדעית ידועה ולא "אמונה" שלי.
אני גם לא מנסה לחדש שום דבר בנוגע לאם גברים רוצים יותר חדירה מנשים אני רק מזכיר את המובן מאליו ודוחה את ההמצאות(הדיי חדשות) על אורגזמות מחדירה.
&nbsp
אין לי שום בעיה עם זה שהגבר בדרך כלל מזיין את האישה והאישה לא באמת נהנת/גומרת מהסקס. למעשה אכפת לי רק ממה שקורה לגבר מאיך שהוא משתאבד לסקס עם הבת זוג ורואה את הגבריות שלו כתלויה באם הוא מזיין ובאם הוא "מספק" את הבת זוג עם הזיין שלו בתוך הכוס שלה.
אבל זה בסופו של דבר בעיה שלו ואני מסתפק רק בלהפיץ את האג'נדה הזאת ולקוות שאנשים יבינו גם.
&nbsp
&nbsp
ולא אני לא בתחרות עם לסביות, ואני לא חושב שזה חכם לנסות להשיג מישהי שמעדיפה נשים על גברים בעזרת הבטחות על חדירה ו"אורגזמה מחדירה", תאמין לי ניסיונות כאלה יגמרו בדרך כלל בכישלון מוחלט.
אני ממש לא רוצה להיות עם מישהי רק בגלל שיש לה איזה פטיש פסיכולוגי(וכמובן לא קשור לאורגזמה או הנאה פיזית אמיתית כל שהיא) לחדירה ושהיא איתי רק בגלל זה, גם אתה לא רוצה את זה.
 

Berethor

New member
אז אפילו אם הגבר רוצה את זה יותר מהאישה, אז עדיין הוא עושה

את זה מתוך "השתאבדות לאישה"? משום שלא הגיוני מצידך לחשוב שאולי זה הפוך, נשים עושות את זה בשביל גברים ביותר מקרים מאשר שגברים עושים את זה בשביל נשים, ועכשיו אתה גם רוצה לגרום לנשים שמאמינות שהן נהנות מחדירה להאמין שהן לא באמת נהנות מחדירה, כן אני בטוח שזה דבר שיגרום לנשים להרגיש טוב יותר ולא להפך, אתה לא מבין שמה שאתה עושה יכול להביא ליותר נזק מאשר תועלת, אפילו אם מה שאתה מאמין בו היה נכון. אתה לא רוצה להיות עם מישהי רק בגלל שיש לה "פטיש פסיכולוגי" לחדירה, בסדר, אבל אל תדבר בשמי, אני לא רוצה להיות עם מישהי שלא מעוניינת בחדירה(מכל סיבה שהיא), וכך גם רוב הגברים בעולם, אומנם זה לא הדבר שיחיד שחשוב לי אצל אישה, אבל זה חשוב מספיק כדי לפסול על זה, אני עדיין לא מבין איך אתה רואה בקשר בלי חדירה כדבר שמשתלם לך, אלא אם אתה סובל מאין-אונות. בתור מישהו שכל כך חושש מזה שאישה תנצל אותך, אתה נותן לנשים לנצל אותך, בכך שאתה מציע להן קשר שיותר משתלם בשבילן מאשר בשבילך, שהרי בעצמך אמרת שגברים רוצים את זה יותר בדרך כלל, וכמובן שלרוב הגברים אין גם בעיה לגמור מחדירה.
 

waspaloy

Member
ב"השתאבדות" אני מתכוון למה שאני דיברתי עליו בעבר

באיך שהגבר הופך לסוג של עבד של האישה שלא מפסיק לתת לה דברים(בין אם זה כספית או פיזית וכד') רק בשביל שהוא יוכל לזיין אותה בתור בת זוג ופה גם כל הגבריות שלו נמדדת כביכול כך שכל הביטחון העצמי שלו תלוי באיך שהבת זוג "מדרגת" אותו.
&nbsp
לא אמרתי שגברים עושים את זה בשביל הנשים, אלה בשביל הנאה ובעיקר בשביל לתחזק את הביטחון העצמי.
 

גאיה1323

New member
ראשית אתה מקשקש

ואתה מוזמן לשמור את קשקושי ההשתעבדות לעצמך. שנית בנוגע למין, ממליצה להאמין לעדויות של נשים בנוגע לעצמן, זה הכלי המהימן ביותר ו, אפילו, משתמשים בו במחקרים המדעיים האלה שאתה כל הזמן טוען שאתה מסתמך עליהם. אבל בנוסף ב2009 מיפו תלת מימדית את הדגדגן והפלא ופלא, הוא לא רק חיצוני. https://kumquatwriter.files.wordpress.com/2012/02/internal-erect-clitoris1.png?w=300&h=235 בנוסף, הבנו כבר מה דעתך על בעילת ילדות, אבל אתה באמת מוזמן להפסיק לדבר על חיי המין של בנות 5-13 בפורום הזה
 
למעלה