פורקת תסכול

Berethor

New member

waspaloy

Member
אם את מאמינה אז למה את מתחמקת מהעדות של מיצי קפיצי?

ב. כמו שאמרתי כבר לAלון שטויות כמו "נקודת הג'י" (שמהווה ההסבר מאחורי רוב הטיעונים על "אורגזמה מחדירה") הם דבר לא מוכח מדעית ושום גורם רציני לא מתייחס אליהן ככזאת, לא סתם מדגישים בויקיפדיה ש"נקודת הג'י" לא מוכחת מדעית וגם שעיקר ההתיחסות לדבר הזה היא בעיקר במגזינים ובמדיה מאשר בספרות המדעית וגם זה מורכב בעיקר מ"מחקרים" פופוליסטים וחסרי קשר למתודולוגיה מדעית אשר נעשו על ידי "סקסולוגים".

ג. אם את לא מבינה על מה אני מתווכח אז למה שלא תשאלי את עצמך על מה את מתווכחת?. הנושא פה הוא הקשקוש של "אורגזמה מחדירה".

ד. היו כבר סקרים שמדדו 15% שלנשים ש"גומרות מחדירה" אבל בכל מקרה זה רק סקרים ואף אחד לא באמת בדק את הנשים שמאחורי הדיווחים על "אורגזמה מחדירה". וזה מטופש להניח שלאותן נשים יש יכולת מיוחדת כלשהיא שאין לשאר הנשים כך שההבדל היחידי בינן לשאר הנשים זה שהן משקרות(כמו מיצי קפיצי) או מבולבלות.

ועובדות אנטומיות שוות יותר מכל "עדות" של נשים שמושפעות ממיתוסים ותפיסה מעוותת ומושפעת חברתית של המיניות אצל נשים. בטח לא כשהן מיעוט שטוען ליכולות שאין לאף אישה אחרת כמעט מ"אורגזמה מחדירה" ועד ל"אורגזמה ממחשבה בלבד" שיחד עם העדות של מיצי קפיצי רק מבליט עד כמה יותר מידי נוח לנשים מסוימות לשקר ולהמציא דברים מהאוויר בנושא.

Berethor

New member
לא חשבתי שאת שונאת גברים, זה לא הרושם שקיבלתי מהדיון הקודם

בנושא של 'מצעד השרמוטות', מה שאומר שיחסית למישהו שמעידה על עצמה כשונאת גברים, את במצב יחסית טוב, יצא לי להיתקל בשונאות גברים הרבה יותר גדולות. הבעיה שאת מתארת בנושא של יחסי מין לא ממש קשורה לשנאת גברים, נראה שאת סובלת מוגיניזמוס, אבל אני מניח שזה משהו שיכול לעודד שנאת גברים, ולא להפך, רוב הנשים לא סובלות מוגיניזמוס, ככה שזה לא נכון לחשוב שזה ככה אצל רוב הנשים, בין אם הן עובדות בתעשיית המין ובין אם לא, בכל מקרה וגיניזמוס הוא בר טיפול ברוב המקרים, אז עדיף שלא תתייאשי.

אם את רואה פטריארכיה בכל מקום, אז כנראה שאת מגזימה, אלא אם כן את חיה בבית דתי, החברה החילונית היא די שוויונית לדעתי, ועדיף להתסכל גם על הצדדים החיוביים ולא רק על הצדדים השליליים בחברה באופן כללי, ואצל גברים ונשים שונים בפרט. אם את לא רוצה קריירה גדולה אז למה את מודאגת כל כך מפטריארכיה? הרי פטריארכיה מתנגדת קודם כל לנשים קרייריסטיות, ולא לנשים שרוצות זוגיות עם גבר. למצוא זוגיות עם אדם מספיק מתאים זה לא דבר פשוט, גם בשביל גבר, ולדוגמה גם לי אין זוגיות, אבל אני מסתדר עם מה שיש, לפעמים עדיף להיות לבד מאשר להיות עם בזוגיות עם מישהו או מישהי לא מתאימ/ה.

"וגיניזמוס הוא התכווצות בלתי רצונית ומתמשכת של שריר פתח הנרתיק, הפוגע באפשרות של נשים לקיים יחסי מין בחדירה, להשתמש בטמפונים ולעבור בדיקה גינקולוגית נרתיקית. ההתכווצויות עשויות להופיע גם בכל ניסיון למגע באזור הפות. הסיבות לכך יכולות להיות פיזיות או נפשיות. ההפרעה נוטה לגרום מצוקה רבה לנשים הסובלות ממנה ולבני/בנות זוגן, אך עם טיפול מתאים ניתן לטפל ברוב המקרים."

[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%A1[/URL]

Ayaan

New member
.

תודה רבה על ה״וגיניזמוס״ אני אבדוק את זה

משתדלת שלא לשנוא גברים אבל לפעמים זה קורה

אני באה מבית עם אב אלים ומיזוגן והמשפחה המורחבת ברובה פרימיטיבית שכזאת

״אם את לא רוצה קריירה גדולה אז למה את מודאגת כל כך מפטריארכיה?״
אני אחמיא לך ואתן לך לחשוב על התשובה לבד

Berethor

New member
טוב בהחלט יש לך רקע לא קל, אבל איך אומרים, משפחה לא בוחרים

אבל בן זוג את כן יכולה לבחור, כל האב האלים שלך הוא לא זה שגם קובע לך עם מי לצאת. שמחתי לעזור בקשר לוגיניזמוס, אני מודע לכך שיש הרבה אנשים שלא מודעים לבעיה הרפואית הזאת.

הרבה נשים סובלות ממה שתיארת

אין לך ממה להתרגש,
זה גם קשור לתחושה של התגוננות , חרדות וכן הלאה.

הכרתי הרבה שסבלו מזה וזה עבר וחלק שעדין סובלות,
בעיקרון רצוי ללכת לסרוגייט אם הבעיה מחריפה וכאשר את פותרת
סוגיות רגשיות זה לא עובר.

אפילו לי היה לתקופה לא מבוטלת של שנה וחצי :)

Berethor

New member
אז עכשיו זה בסדר? מצאת מישהו בסוף וטוב לך איתו? אתם בזוגיות?

או שמדובר ביזיז/סטוץ? לפי הבלוג שלך נראה שהמצב הסתדר אצלך, חוץ מזה מהבעיה של הוגיניסמוס.

Berethor

New member
הוא "ידיד"? יותר בכיוון של "ידיד פלוס" כפי שזה נקרא באנגלית

בין אנשים שהם רק ידידים לא אמור להיות שום דבר מיני, אחרת זה כבר לא "רק ידידים".

Ayaan

New member
.....

אני יודעת שזה לא הגיוני כי גם הבלוג הוא פומבי אבל קצת מביך לי ומוזר לדבר על זה פה איתך S: כאילו לא יותר הגיוני אם היית שולח הודעה בפרטי?

Berethor

New member
אולי תסתכלי שוב על ההודעה הראשית שלך, פתאום את מובכת מזה?

לכן לא ראיתי צורך לדבר על זה בפרטי, מכתחילה את כתבת פה חופשי על הדברים האלו.

אהבתי מה שכתבת

בתור גבר שהיה בערכות יחסים קשות מאוד שכללו אלימיות אני מבין לגמרי ת הרצון שלך לאהבה שקטה , אני אישית עובד ע זה אבל זה מאוד קשה גם אני באה במשפחה מאוד אלימה ואבא מתתעלל , גמרי מזדהה איתך ואוהב מאוד מה שכתבת את זעמת וזה טוב .

למעלה