לא חשבתי שאת שונאת גברים, זה לא הרושם שקיבלתי מהדיון הקודם
בנושא של 'מצעד השרמוטות', מה שאומר שיחסית למישהו שמעידה על עצמה כשונאת גברים, את במצב יחסית טוב, יצא לי להיתקל בשונאות גברים הרבה יותר גדולות. הבעיה שאת מתארת בנושא של יחסי מין לא ממש קשורה לשנאת גברים, נראה שאת סובלת מוגיניזמוס, אבל אני מניח שזה משהו שיכול לעודד שנאת גברים, ולא להפך, רוב הנשים לא סובלות מוגיניזמוס, ככה שזה לא נכון לחשוב שזה ככה אצל רוב הנשים, בין אם הן עובדות בתעשיית המין ובין אם לא, בכל מקרה וגיניזמוס הוא בר טיפול ברוב המקרים, אז עדיף שלא תתייאשי.
אם את רואה פטריארכיה בכל מקום, אז כנראה שאת מגזימה, אלא אם כן את חיה בבית דתי, החברה החילונית היא די שוויונית לדעתי, ועדיף להתסכל גם על הצדדים החיוביים ולא רק על הצדדים השליליים בחברה באופן כללי, ואצל גברים ונשים שונים בפרט. אם את לא רוצה קריירה גדולה אז למה את מודאגת כל כך מפטריארכיה? הרי פטריארכיה מתנגדת קודם כל לנשים קרייריסטיות, ולא לנשים שרוצות זוגיות עם גבר. למצוא זוגיות עם אדם מספיק מתאים זה לא דבר פשוט, גם בשביל גבר, ולדוגמה גם לי אין זוגיות, אבל אני מסתדר עם מה שיש, לפעמים עדיף להיות לבד מאשר להיות עם בזוגיות עם מישהו או מישהי לא מתאימ/ה.
"וגיניזמוס הוא התכווצות בלתי רצונית ומתמשכת של שריר פתח הנרתיק, הפוגע באפשרות של נשים לקיים יחסי מין בחדירה, להשתמש בטמפונים ולעבור בדיקה גינקולוגית נרתיקית. ההתכווצויות עשויות להופיע גם בכל ניסיון למגע באזור הפות. הסיבות לכך יכולות להיות פיזיות או נפשיות. ההפרעה נוטה לגרום מצוקה רבה לנשים הסובלות ממנה ולבני/בנות זוגן, אך עם טיפול מתאים ניתן לטפל ברוב המקרים."
[URL]https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%95%D7%92%D7%99%D7%A0%D7%99%D7%96%D7%9E%D7%95%D7%A1[/URL]