פותחת את השרשור לרווחת הילד!

פותחת את השרשור לרווחת הילד!

האם אני היחידה ששמה לב שסאשומרו וג'אקן השאירו את רין לבד, בלי השגחה, כמעט שני פרקים שלמים? רק חשבו איך הם מזניחים אותה כשלא צופים בהם! אז קדימה, אנשים! מפריע לכם שאינויאשה מכה את שיפו? שמירוקו בועל קטינות? שסותה לא מופיע בשיר הפתיחה? זה המקום להתלונן על "היחס המכפיר" לילדים בסדרה.

blck angel1

New member
XDD גדול! ומה עם הזקנים?

מפריע לכם שאינויאשה מרביץ לטוטוסאי? מפריע לכם שסבא של קוגמה לא בשיר פתיחה ומקבל יחס איום מצד קוגמה? תתקשרו ל- 5555647

blck angel1

New member
XDD גדול! ומה עם הזקנים?

מפריע לכם שאינויאשה מרביץ לטוטוסאי? מפריע לכם שסבא של קוגמה לא בשיר פתיחה ומקבל יחס איום מצד קוגמה? תתקשרו ל- 5555647

חח...אהבתי ../images/Emo99.gif טווווטווווסאי...

וגם: מפריע לכם שקאדה נאלצת לספוג את עלבונות כל צופי הסדרה, שרוצים שהיא תמות? וקאגומה המתעללת, שאומרת לאדם בן מאה וחמישים לשבת ומפילה אותו. זה לא טוב ללב שלו. ואמא של ג'יננג'י...תחשבו מה זה ללדת כזה דבר...

FireZeroX

New member
יש משו שבאמת מפריע לי...

[אזהרה: לא למעריצות שרופות של קוגה] בפרקים של קוגה, כשהוא בא, כמו בפרק שהיה לפני אמממ יומיים נראה לי, קאגומה תמיד מתייחסת לקוגה יותר טוב מאשר איך שהיא מתייחסת לאינו. אינו יושב שם, ליד קאגומה וקוגה, ומתעצבן, מנסה למשוך את תשומת הלב של קאגומה, אבל היא פשוט מכניסה לו איזה "אוסווארי!" (מקווה שאייתתי נכון) ואז מחייכת חיוך מלא חינניות לקוגה. גמאני אוהב את קאגומה, אבל אתם לא חושבים שבפרקים האלה היא קצת ביצ'ית לאינו?

FireZeroX

New member
ועוד משו קטן ^^; XDD

אתם באמת חושבים שהמתרגמים של הסדרה מבינים מה אינו אומר כשהוא מתעצבן? הוא מדבר כזה "אההווואאא!!" ובורחות לו הברות, ונראה לי שהוא תמיד מנסה להכניס משו בסגנון "שיפו לך להזדיין" בלי שהמתרגמים יבינו...

Horse Wishper

New member
לא ממש מסכימה....

אם לא שמתם לב היא אוהבת את אינויאשה היא רק מתחנפת לקוגה כדי שיעזוב אותם
אני מודה שזה דיי ביצ'י מצידה אבל היא עושה את זה כדי להרחיק אותו ו"לספק" אותו שיעזוב אותם- והיא תמיד תאהב את אינויאשה לנצחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אז... הבעתי את דעתי

BaBy AnImE

New member
זה מאוד ביצ'י בצידה.

הרי מי שומר עליה? מי דואג לה כשהיא הולכת? מי מרכיב אותה על הגב שלו? אינויאשה.

../images/Emo13.gif

מי דואג לך כשאת הולכת? מי תמיד מרכיב אותך על הגב?
עד מתי תהי ביצ'ית ותגידי לו לשבת...
*סליחה, זה היה פשוט דורש.*

רגע, האם עלי להבין מכך

שאני אכן היחידה שחושבת שזה פשוט מעשה נפשע להשאיר את רין לבד? ועוד בחושך!

למעלה