פותחת את השרשור לרווחת הילד!

../images/Emo45.gif

פלאפי קר-לב שכמוהו!

הוא בהחלט *_*

פלאפי!פלאפי!פלאפי! *מוחצת את סאשו* סאשומארו: *יורה בי* X_X; די כבר לעשות את זה, סאשו! >O<;

פלאפי? ../images/Emo99.gif

פלאפי זה יותר מהצעיף שהוא סוחב איתו... פלאפי זו התורה שמנחה אותו בדרכו, זו הרוח במפרשיו, כל ישותו, מהותו, ודרך חיו - זה רק מחצית המשמעות של "פלאפי", פלאפי זה מה שנותן לו את הכח... כמו הדם בערקיו, כמו חמצן לתאי גופו, כמו המוג'ו של אוסטין פאווארס... פלאפי משמעו כל אלה, והרבה יותר - פלאפי כולל בתוכו את כל מה שסאסשומרו הינו, ואת כל מה שהוא מאמין בו. אבל בעיקר, פלאפי זה כינוי החיבה שלו כשאנחנו לבד...

לי Li

New member
=OOOO

XDDDDDDDD קרעת אותי טוטאלית. אגב, סאשי נשוי לי, היזהרי ><

ברת מזל שכמוך../images/Emo72.gif

ומשהו לא קשור: לאייקונים של תפוז אין סוף! רק עכשיו גיליתי שני אייקונים חדשים לי לחלוטין.

לי Li

New member
../images/Emo6.gif

איזה אייקונים גילית אגב? אולי גם אני אגלה אותם ^^"

כן,

אבל יש כאלה שקוראות ככה לסשומארו עצמו
(ד"א, אני היחידה שחושבת שהוא מעצבן? נורא בישי ובלה בלה בלה, אבל כזה אפתי וסנוב >.<... [>.> אני מאוד מקווה שלאף אחת כאן אין סכין. מאד מאד מקווה. הרצון הטבעי שלי לחיות וכד'])

לי Li

New member
הוא באמת אפתי וסנוב

אבל זה מתבקש כאשר הוא מוקף במטומטמים כגון גא'קן ^^"

לי Li

New member
בדיוק

אם הוא מסתובב עם אנשים נוספים (רין לא נחשבת >_>) אולי המצב היה שונה. כאילו, הוא מסתובב איתי, אבל איתי הוא שונה

אבל הבעייה היא,

שהוא זה שבוחר לא להסתובב עם אנשים אחרים... וחוץ זה מזה, מי ירצה להסתובב עם מישו כזה לא סימפתי (בלשון המעטה)?

לי Li

New member
מה זאת אומרת מי?

אני כמובן ^_^ והוא בוחר לא להסתובב עם אנשים רגילים כי הוא בטח חושב שכולם מטומטים כמו ג'אקן XD

למעלה