פותחת את השרשור לרווחת הילד!

לי Li

New member
הזמן שלה עם ססשומארו מפצה

על כך

לי Li

New member
=OOOO

לא חשבתי שזה יכול להתפרש כך... =OOO לא לזאת הייתה הכוונה! הזמן שלה עם ססשומארו כלומר הזמן בו היא בוהה בשיער הלבן והיפה שלו *.*

Fay Wood

New member
זה בהחלט מעשה נוראי!!!! ../images/Emo46.gif

רין מסכנה קטנה... סשומארו! חתיכת אידיוט, ברגע שהחזרת אותה לחיים אתה אמור לשמור עליה!!! ולא להשאיר אותה לבד בזמן שאתה הולך למישהו מטורף שיכין לך חרב מוזרה ומוכערת!!! (טסייגה -איך שלא רושמים- יותר שווה
) חחחח שתקתי ><

harar8

New member
ברוב הזמן היא

יודעת איך להסתדר וסאשומרו לא ממש משאיר אותה לבד ג'אקן לפעמים נשאר איתה.

נה... מסכימה. רין היא לא ילדה קטנה

ורגילה. היא הייתה חיה לבד, גם לפני שסאשו הגיע. ואני בטוחה שסאשו דואג לה בכל פעם שהוא משאיר אותה שם לבד XP

אמת, היא חיה בגפה, אך בל נשכח

כי בלילות היא הייתה נמצאת בביתה, ולמרות שהנל נראה כאילו יתמוטט לכל משב רוח, היא הייתה מוגנת שם. פלוס, היא חיה בכפר, בקרבת אנשים. כעת היא ביער רוחש בשדים, נזירים סוטים, ושאר תפלצות, ואין קירות סביבה ולא כלום. אז בקשר לזה שהוא דואג לה, well, he should be, כי היא עשויה להפוך לארוחתו המזינה-אם-כי-דלת-שומן של איזה שד אימתני, ולא להראות שוב בין הבריות (לפחות לא אלה המהוגנות
). *והכל ברוח טובה.*

כן.. צודקת ^^

אבל עדיין, סאשו לא חייב לה כלום. הוא לא חייב לשמור עליה, אין לו שום מחוייבות לגביה, הוא לא קשור אליה באיזשהו קשר דם או דבר דומה. הדבר היחיד שקושר אותם זה עצם זה שהיא רוצה להיות איתו, היא רואה בו אח גדול או אפילו אבא. ואני בטוחה שהיא בעצמה, יודעת את כל מה שכרוך בכך, וזה אומר להמשיך להיות לבד כשסאשו הולך, ולדאוג לעצמה. ואני בטוחה שהוא משאיר איתה אחד מהשדים האלה שהוא לוקח איתו, הוא לא ישאיר אותה לבד. זה שלא מראים שומדבר, זה לא אומר שזה לא קיים ^^

אוה.

אם כך, הם השתוו. למרות שאני לא חושבת שהיא ממש הצילה אותו שם ביער... הוא היה שורד גם בלי הפיטריות שלה, שהוא בכלל לא אכל בסוף...אבל אולי פספסתי משהו?

כן, היא לא ממש הצילה אותו..

אבל עדיין.. היא עזרה לו להחלים מהר מאוד, למרות שהוא השד, הנזק שטסאיגה עשתה לו, הייתה אמורה להשאיר אותו שם יותר זמן ממה שהוא נשאר שם.. חח..

אממ... סליחה על ההתעקשות, אבל

הוא אכל או לא אכל את מה שהיא נתנה לו?
כי אם הוא לא אכל (ר. ציטוט "חבל על המאמץ. איני אוכל מזון של בני-תמותה"
) אז היא לא הואילה לו בשום דרך. יתכן והיו לו מניעים נסתרים להחיות אותה?

לי Li

New member
המ

נראה לי שהוא לא אכל מה שהיא נתנה לו ^^ והוא החייאה אותה כי למרות שהיא לא ממש עזרה לו עדיין היא הראתה אכפתיות ודאגה כלפיו, וכנראה זה נגע בליבו באופן מסויים והיה חבל לו שהיא מתה 0.0 איזה חמוד ^_^

לי Li

New member
נו

זה ידוע שבתוך הבישיות הקרירה והאצילית שלו יש גם נחמדות ואכפתיות עמוק עמוק אי שם

לי Li

New member
הוא לא חייב לה כלום 0.0

הוא היה מחלים טוב מאוד גם בלעדיה, בכל מקרה הוא לא אכל את מה שהיא הביאה לו... ואם אינויאשה מחלים בכזאת קלות אז סאשי שהוא שד מלא וחזק יותר בטח ובטח מחלים טוב יותר אפילו ^^ הוא זה שהיה נחמד והחזיר אותה לחיים... אז בתכלס, הוא לא חייב לה שום דבר. היא ילדה גדולה שיכולה לדאוג לעצמה סאשי שולט סאשי לא רשע הוא לא משאיר אותה לבד מתוך רוע הוא משאיר אותה לבד כי הוא צריך לבוא לבקר אותי מתישהו, לא?

למעלה