פחות מחודש..יומולדת לאושרי..

יש פתרון חמודות שלי../images/Emo70.gif

אני מגלה לכן שבעזרת ה' אני נכנסת מאחורי הקלעים ואני מוכנה לתת לו מתנה בשם כל הפורום...

נועוW

New member
יואו מעולההה../images/Emo99.gif

עכשיו רק צריך לחשוב על מתנה ולארגן אותה ושאת תקחי לוו

טוב אז סבבה נארגן לו משהו ..כנסיי

נארגן לו כבר איזה משהו ....שיכנס לפורום ונדבר איתו או שניסע למושב שלוו..עם בלונים ועוגה וכל זהה...אבל צריך לדבר עם רעות למרות שאני לא יודעת מי זאת כי אני די חדשה כאןן..!

טוב אז סבבה נארגן לו משהו ..כנסיי

נארגן לו כבר איזה משהו ....שיכנס לפורום ונדבר איתו או שניסע למושב שלוו..עם בלונים ועוגה וכל זהה...אבל צריך לדבר עם רעות למרות שאני לא יודעת מי זאת כי אני די חדשה כאןן..!

נצל"ש דחוף!!

שמתם לב שאא"ל נמצא במצעד הישראלי של גלגל"צ? איך? הם לא אמרו שהם לא משמיעים את הבויז? מישהי התקשרה?

או קעע כמה דברים!!!

לפי דעתי זה לא כל כך טוב שמישהי אחת שרואה אותו תביא לו! צריך שכולן יהיו ויביאו לו, ואם לא כולן אז לפחות חלק! בטוח יש פה בפורום מישהי שמדברת איתו נכון?איכשהוא בטל', או משו.- היא תוכל לבקש ממנו לבוא ולעזור לנו לארגן את הפגישה- וכן, אפשר להגיד שזה מסיבת יומולדת, לא חובה שזה יהייה הפתעה!!! וגם לא חובה שזה יהייה באותו יום. והנה עוד משו שחשבתי- מכיוון שיש להם אמרגן- והוא קובע ומחליט מתי ואיפה הם יהיו, אפשר לדבר איתו, דרך האתר של רובטו יש מס' טל' וכתובת אי מייל, שאחת מהבנות תיקח יוזמה ותדבר איתו (האמת שאני מתביישת) שתסביר יפה שאנחנו מהפורום בתפוז ואנחנו רוצות לחגוג לאושרי יומולדת, שתסביר שהכנו מתנה והכל. בקשר למתנה עצמה- צריך רעיונות והרבההה!!! אני חושבת משו בסגנון סלסלה גדולה שתכלול בתוכה הרבה ממתקים!!!ובנוסף גם את כל הברכות שכל אחת תכין!... זה יהייה נורא יפה!, נעטוף בצלופן והכל, ואם רוצים ליהיות באמת מקוריים, אפשר לעשות את זה באותו רגע, למשל קבענו בשעה 5:00 איתו אז ב4:00 כולנו ניהייה שם כל אחת תביא 2 חטיפים ואחת תביא סלסלה ואחת תביא צלופן, ומישהי תביא מספריים ומהדק, באותו רגע נמצא איזה פינה ונכניס את כל הממתקים לסלסלה, ואת כל הברכות ונעטוף. מקווה שאהבתם! סורי על המגילה! אורנית.

נועוW

New member
ממ../images/Emo26.gif../images/Emo99.gif

אפשר באמת לדבר עם רוברטו באיימיל
אבל מה לעשות שיש לאושרי יום הולדת בתאריך שיש לימודים ואני לא יוכל לנסוע
אז בגלל זה העיקר שאיכשהו יגיע אליו
ובקשר למתנה-=->אחרי זה ..אחרי זה רק נחשוב על רעיונות

לא חייב באותו יום!

אולי באותו יום הוא מטייל עם המשפחה שלו? עם החברים?! אפשר גם ביום אחר!!

אעעאעאעאעאע ב'קשה לאא...

לא ב- 25, 26... יש לי הופעות!!בבקשה!!!אני לא יוכל להגיע!!!אני מתחננת!!!

למעלה