פחות מחודש..יומולדת לאושרי..

אממממ אווקי

שמעתי שאושרי לומד בת"א כיתה יב' וגם אני לומדת בת"א..(שרון למד בבצפר שלי).. אולי נלך אליו לבצפררר??

בננות כנסו..דחוף!!

אוקי..קודם כל שכחתי לציין שגם לירדנוש יש יומולדת ב25..חיחי שמעו לא אכפת לי לכתוב משו לרוברטו...אני דיי טובה בזה..
רק תביאו לי תאימייל שלו.. ואני יבקש ממנו..שיארגן לנו משו לא גדול במקום סגור עם גיים בויז..עם הפורום של תפוז..ואני כבר יודיע לכם..אם תרצו שאי יכתוב לו...או שנביא לרעות לדבר איתם..את זה כבר נחליט..ונתן לו מתנה..כאילו מה שאמרתם הסלסלה עם הממתקים..ומי שרוצה מתנה אישית..וכל אחת תכתוב לו משו..יענו ברכה..ובלונים ועוגה..ואפשר לעשות את זה בערב..כאילו אחרי ההופעה..וגם אחרי הבצפר..אז תגיבו מה אתן חושבות..וסורי על המגילה..חח

יאאאאאאאא כניס עכשיוו לפה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח דידידידידי כפרעליך !!. חח יא אמא אני לא מאמינהה חח יאא חשבתת עליי חחח דיי אמא אני בשוק איזה חאמודהה חחחחחחחחחחחחחחח !1 כפרעליך אוהפת'ך !!.. מואהה ! תודההה בננניית שלי !.

חיחיחי נכנסתיי...

כן כן חשבתי.. שמעי תנסי לבוא..תשתדלי..כי זה חשוב זה גם היומולדת שלך!!חיחי ואני יודעת שאני חמודה..סתאםםםםם..חח

לדעתי זה פצצה אבל יש בעיהה

חעחעח אני וחברות שלי יוצאותתת באותו יום !!.. חעחעחעחעחעח !. אזז אממ...אני כבר יודיע לך מה נסגר איתי חח טופ !? תודהה יאפתי..!!.

למעלה