|פטריה|
McWeekend Time|!

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifיש שם שירים מדהימים

וזה מעביר טוב את רוח התקופה ומשדר המון פתיחות ושחרור שאני אוהבת. יש!מגניב אם תראי

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאני חייבת לראות HAIR כבר...

אנחנו מנגנים את Aquarious בתזמורת, וזה אחד הדברים הקשים... אבל זה כל כך אדיר ומאז שהתחלנו אני רוצה לראות את זה... יש לזה DVD?

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifזה שיר מדהים!

הקול של הזמרת שם מהמם,אני כ"כ אוהבת איך שהיא שרה.הוא נשמע קשה לנגן,אבל אני מאמינה שתצליחו. אני מאמינה שכן,זה סרט מ79.

ריהותם

New member
../images/Emo97.gifובנוסף,ציטוט ענק!

בדרך חזרה מ"תעשו מקום" היינו ברכבת עם כל הביבריות הקטנות שעשו רעש וצעקו ושמעו שירים שלו כל הדרך(תענוג ממש
)והיו שם 2 אמהות שבאו איתן כשהבנות והאמהות ירדו מהרכבת אז האמהות אמרו לנו "אנחנו מצטערת,אנחנונ מצטערות"

Adimenzer

New member
|ינשוףחחחחח לפחות האימהות מודעות לבעיות

של הבנות שלהן XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifMy McWeekend!

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Star Girl כל R:A That's The Truth
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
Plain White T's - Het There Delilah Plain white T's - Our Time Now Plain White T's - 1234 Plain White T's - Take Me Away Honor Society - Over You שוטי הנבואה - שני מקסיקנים אהוד בנאי - יוצא לאור משינה - תחזור תחזור Bon Jovi - Always שלמה ארצי - בשבילה אתה מלך העולם
הלהקה המגניבה של השבוע:
Plain White T's - השירים הישנים שכולם מכירים ואף אחד לא באמת יודע שהם שלהם
קליפ שעשה לכן את זה:
Honor Society - Over You http://www.youtube.com/watch?v=DogbWc3S9bI Plain White T's - Hey There Delilah - רוב הסיכויים שאתן מכירות (לפחות את הפזמון) http://www.youtube.com/watch?v=EbJtYqBYCV8 Plain White T's - Our Time Now - כולן מכירות! אין סיכוי שלא! http://www.youtube.com/watch?v=1AvksCAAt6g
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
Grey's Anatomy Big Time Rus The Dukes Of Hazzard - ראיתי חמש פעמים בשלושה ימים האחרונים אני חושבת... ועכשיו אני הולכת לראות שוב... The Dukes Of Hazzard: The Beginning - גם מלא פעמים... Dungeons And Dragons 2
ספר / פיק השבוע:
הפיק של סטס
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
לא הסכימו לי לקנות משהו בסופר כדי לתרום לעניים... הפסד מביך של 8-1 לאימא בשש-בש
משהו ששימח:
כסף מסבא על המבחן במתמטיקה (100 שקל = עוד כסף לבזבז אצל קרן!) אח שלי הסכים לשחק איתי טליסמן סוף סוף וניצחתי אותו בפעם הראשונה בחיים!
משהו שהעציב:
המורה של המגמת מוזיקה סיפר לנו את הסיפור של השיר "החיטה צומחת שוב" וכמעט בכיתי... אף פעם לא באמת חשבתי על זה מהכיוון הזה...
ציטוטיה:
קיבלנו את החולצות של הטיול השנתי שלנו, והן בצבע כחול. בסוף היום: אריאל ודניאל (שני בנים מהכיתה), על יד הקיר בפוזת סקס... עמית: היי! סרט כחול! נסעתי עם אח שלי להביא את חברה שלו מהבית שלה אלינו. דורון (חברה שלו) ואני מתחילות לריב בצחוק בדרך. דורון: אה, גיל. תוריד אותה עכשיו! אני: אה, דורון. אני אחות שלו, והוא אוהב אותי יותר! דורון: מה? גיל! את מי אתה יותר אוהב, אותי או אותה? גיל: את עדי דורון: מה? וואי איזה חצוף תוריד אותי עכשיו! גיל: *עוצר על יד התחנה שעברנו בדרך, באמצע שום מקום.* "ביי."
מתנגן בראש / בפלייליסט:
Plain White T's - Our Time Now
המלצת השבוע:
תשמעו פליין וייט טיז - הם באמת אחלה להקה וממש חבל שהם לא התפרסמו בחמש עשרה שנים שהם כבר קיימים....
התמונה הכי חמה:
שתי תמונות ממש ישנות - מצאתי אותן לפני כמה ימים כשחיפשתי תמונות בפייסבוק שאני רוצה לפתח...

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאה! ומהמפגש בחנוכה... גם מצאתי

באותו יום שמצאתי את האחרות

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifיאיי! עוד כסף לבזבז אצל קרן.XD

לא מבינה איפה תמצאי מקום לבזבז אותו בקיבוץ, אבל סבבה.XD הציטוטיייים LOL. ככה נגמר הסיפור? או שהיא חזרה?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifא' - אמרנו שהולכים לסרט בסינמה סיטי

ב' - אמרנו שנוסעים לת"א או לקניון במקום השני איפה שזה לא יהיה...

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifג' - סגרנו על הופעה של משה פרץXD

ההופעה יום חמישי, יום רביעי אנחנו בסינמה סיטי, וביום שלישי טוב, זה עדיין חג.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gif באיזו שעה ההופעה?

זה מאוחר, נכון? אז כנראה שאני לא אוכל כל כך... כי אני כנראה אצטרך ללכת מוקדם יותר

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifזה בצהריים גאון... ><"

אבל תקשיבי, כרגע גיליתי שקיבלתי עבודה יום חמישי. |: אז פשוט נלך באיזה 2 / את תלכי בבוקר ואני אצטרף אלייך.XD

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifאין סיכוי שאני הולכת לבד!

ותראי, גם לא חייבים ללכת... אפשר לחכות שתחזרי ולנסוע לקניון או משהו במקום... משה פרץ זה רק כדי לצחוק

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifכן, רק שללכת לקניון זה בעיה.XD

כי אין אוטובוס ישיר ~ אבל כבר נראה מה אפשר לעשות. :) ד"א בפארק יש גם בריכה, אם ישלך חשק.

Adimenzer

New member
|ינשוףנראה.... אני אביא בגד ים אבל אני שונאת

בריכה כעיקרון... אם ממש תרצי אפשר ללכת :) אבל הכי מושך אותי זה מקום לעשות בו קניות... דרך אגב - איפה הסינמה סיטי?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהרחק הרחק מהבית...

איזה חצי שעה נסיעה.XD אבל נעשה את זה אחה"צ, ונחזור בזמן לקאלסיקו, זורם? XD טוב, זה ממש מוזר שאנחנו מתכננות את הנסיעה שלך בפורום. נדבר מחר בפלא... סבבה?

Adimenzer

New member
../images/Emo119.gifחחחח רק עכשיו ראיתי את השאלה ../images/Emo6.gif

חחחחחח לא
ברור שלא XD היא לא ירדה בכלל

למעלה