|פטריה|
McWeekend Time|!

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifהגזמנו קצת, את לא חושבת!? XD

לרוב יש לי משיכה יותר גדולה לאנשים בלונדיניים, כי טוב אין על בלונדינים,
אבל אני פשוט לא חושבת שיש דבר יותר מושלם שקיים מבויאן. באמת, לאדעת למה. הוא פשוט היצור הכי מושלם שאי פעם ראיתי. *~*

Serena16

New member
חחחחח טוב זה עניין של טעם

אחותי הרגע שאלה אותי על מישהי בשם קרן מסי, יש אחת כזאת או שמדובר בך?

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחח,

האמ. לאדעת אם יש אחת כזאת, אבל הקרן מסי שאת מדברת עליה זאת בהחלט אני. :) כבר המון זמן שאני מתה לשאול אותה אם אתן אחיות, ורק היום שאלתי, אני בשוק!O:

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gif../images/Emo256.gifחחחחחחח,

הכרתי אותה בטוויטר, אני לא זוכרת איך, אבל פתאום התחלנו לעקוב אחת אחרי השנייה, ותמיד חשבתי עלייך שדיברתי איתה, כי היא אוהדת ריאל מדריד ואוהבת מקפליי. XD אז העניין נשמע לי קצת מוכר... עד שהחלטתי לשאול אם יש קשר ביניכן, ומסתבר שיש . חחחחח D:

Serena16

New member
חחחחח די הזוי ../images/Emo6.gif

לא ידוע לי שהיא אוהבת את מקפליי, אז טוב לדעת

../images/Emo248.gifבאיחור נוראי ><"../images/Emo6.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי: האמת שהשבוע שמעתי מלא. גם אצל רות נמנמ HCTS SAL וכו'.
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: הרבה ג'סטין ביבר אצל רות חחחחחחחחחחחח . רות אל תכחישי . :) וממ .. סיסטם אוף אה דאון-BYOB Avenged Sevenfold - Unholy Confessions
הלהקה המגניבה של השבוע: מקפליי ללא ספק.
קליפ שעשה לכן את זה: ממ אולי זה לא כלכך נחשב קליפ . תצחקו תצחקו אבל הייתי ממש מאוהבת בזה שהייתי קטנה וחיפשתי את זה נואשות אצלנו בבית בוידאו , אבל הפלא ופלא מישהו העלה את הכל ליוטיוב יאי! אשכרה ישבתי וראיתי הכל+לשיר את כל המילים של כל השירים . אפילו לא ידעתי שאני זוכרת אותם D: http://www.youtube.com/watch?v=tE3Kf58QFfc תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: Pretty Little Liars
תודה לרוניפוני שחלקה את אהבתה לסדרה זו ונדבקתי גם אני!
ספר / פיק השבוע: של סטס הפיקצר המגניב ביותר . ואת של מיקי שאני עוד אקרא D: משהו שהכעיס אתכם השבוע: ממ .. יכול להיות >< לא זוכרת וטוב שכך. משהו ששימח: מועדון ברביעי! אצל רות היה קצר אך כיף ומצחיק . XD קניתי שמלה מהממת לחג ונעליים
(נראלי אני היחידה שזה אשכרה יכול לשמח לה את כל השבוע
) משהו שהעציב: שבסוף לא קניתי כרטיסים להופעה של ביבר. >: ציטוטיה: אצל רות חחחחחח . כשלהפתעתי גיליתי שרות לא צופה בהאנה מונטנה!!
זה היה כזה " מההההההההההה את לא רואה האנה מונטנה?!?! " וכולי מבואסת כזה חח XD מתנגן בראש / בפלייליסט: איך באלי ללכת להופעה של להקה כבדה כלשהי . באלי לקפוץ חחחחחח המלצת השבוע: אל תגעו באציטון כשיש פצע פתוח .. זה לא נגמר טוב
התמונה הכי חמה: עכשיו רוני תצחק עליי
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

Serena16

New member
התמונה משקרניות קטנות?

כי אם כן, עשית לי ספויילר מטורף
סיסטם אוף א דאון

../images/Emo248.gifכן \:

וואי שיט אני כלכך מצטערת!! בגלל שהסדרה נגמרה והתחלתי לראות מאוחר לא חשבתי שמישהי עדיין צופה וזה .. \: אני מזה מצטערת
איזה פרק את? למרות שאם כיילב כבר הופיע בפרק שאת רואה.. זה קצת יותר מידי צפוי אבל עדיין מצטערת

Serena16

New member
אמ.. אני בקצב של הוט

ככה שפרק 2 או 3
לא נורא, אני סולחת בקלות

../images/Emo248.gifחחחחחח איזה חמודה../images/Emo24.gif

אני מכירה כמה שהיו הורגות אותי בגלל זה XD חחח תגידי יש לך פייסבוק?

Serena16

New member
חח אני יכולה לחיות עם ספויילרים ../images/Emo6.gif

וכבר לא, אחרי שפרצו לי נמאס לי מהפייסבוק וגיליתי שיש עולם בחוץ :O

../images/Emo248.gifמעולה../images/Emo70.gifאני צריכה מישהו שיגמול אותי גם

למרות שלא יודעת..זה מעביר זמן חחחחחחחחחח

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gifאני מכחישה כל קשר../images/Emo70.gif

לג'סטין ביבר או להאנה מונטנה
חחחחחחח אוהבת אותך

למעלה