רוצה תינוקים
New member
תשובה עם הכינוי הנכון../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif
מועד הפיטורים היה 14/3/05 בחודש רביעי.פניתי אליהם בכתב לידע אותם שהם עשו מעשה לא חוקי על הפיטורים והם כתבו לי מכתב שאביא להם אישור שאני בהריון ואז יחזירו אותי לעבודה ובמקביל יפנו למשרד התעשיה והמסחר ולקבל אישור לפטר אותי.מה עלי לעשות האם אני צריכה להמציא להם אישור על היותי בהריון ולחזור לעבודה?הם ממש גרמו לי עוול.אינני מסכימה לפיטורים רק רוצה תגמול על המעשה הלא חוקי שנעשה מה דעתך.
תשובה עם הכינוי הנכוןהפיטורים לא חוקיים
פיטורים של עובדת בהריון שעבדה לפחות חצי שנה במקום העבודה, אינם חוקיים ללא אישורה של המפקחת על עבודת נשים. לכן, לא מדובר בהתחרטות של המעסיק , אלא באילוץ שהחוק מטיל עליו להמשיך ולהעסיק אותך. לא ברור לי מה בדיוק קרה? האם פנית למפקחת? מתי היה מעד הפיטורים? גם הורדת השעות היא בלתי חוקית. לגבי ההשמצות יתכן ועל כך ניתן לתבוע בגין נזק נפשי שנגרם לך. אי חזרתך לעבודה, עשויה להראות בעיני המפקחת (ובעיני בית דין שעשוי להזדקק לנושא) כהסכמתך לפיטורים, לכן רצוי שתפרטי יותר מה בדיוק היתה השתשלשלות האירועים.

מועד הפיטורים היה 14/3/05 בחודש רביעי.פניתי אליהם בכתב לידע אותם שהם עשו מעשה לא חוקי על הפיטורים והם כתבו לי מכתב שאביא להם אישור שאני בהריון ואז יחזירו אותי לעבודה ובמקביל יפנו למשרד התעשיה והמסחר ולקבל אישור לפטר אותי.מה עלי לעשות האם אני צריכה להמציא להם אישור על היותי בהריון ולחזור לעבודה?הם ממש גרמו לי עוול.אינני מסכימה לפיטורים רק רוצה תגמול על המעשה הלא חוקי שנעשה מה דעתך.