אז זהו
שחסרים לי הרבה תלושים והם משלמים לי מזומן וגם בקושי 106, זה עוד הרבה בעיות שיש י איתם ועוד תביעות שכבר אני מטפלת בזה בשי"ל. אבל אם אין לי באמת את אחד מהדברים הנ"ל, מה עושים? צריך עדים או משהו? אני לא יתבע על סכומים קטנים אם אני יודעת שאני אוכל גם להפסיד. אני רק רוצה שהם לא יכולו לאיים עלי בפתיחת תיק פלילי (ואז יהיה לי עבר פלילי) ושלא יוכלו לאיים עלי בתביעה שתגרור קנס. הבנתי שהם לא יכולים. אבל יש לי שאלה נוספת, אם עשיתי משהו פלילי למה המשטרה לא תפתח תיק באמת??? איפה המעבידים שלי כל יכולים להתלונן על מה שעשיתי וכן לפגוע בי??
אז זהוהסבר
הם כן יכולים להגיש תלונה במשטרה, כי זה לא עולה להם כסף , אבל מבלבל לך את המוח. זה שהמשטרה צסגור את התיק בלי לפתוח בהליך פלילי לא מעניין אותם. אם לא תגיש תביעה להלנת שכר על אותם 1000 ש"ח , הם לא יכולים לתבוע אותך בבית הדין לעבודה על כך, בבית הדין לעבודה הם לא יכולים לתבוע אותך תביעה פלילית אלא רק כספית, אך מאחר והם כבר נטלו בכח את הכסף שאותו הם תובעים הם לא יכולים לתבוע אותו בשנית. אני לא יודע להמליץ על כדאיות, מטרצת התשובות בפורום לתת לך את מירב הנתונים (הנכונים) כך שתוכל לשקול את צעדיך בתבונה. יש אנשים שלהם חשוב העקרון או שכל גרוש חשוב להם ויתבעו ויש אחרים, שלא מוכנים להקדיש מאמצים וזמן להתנצחויות משפטיות על סכומים קטנים. לא ברור לי למה אין לך הוכחה ממשית. האם לא קיבלת תלושי שכר, ו/או העברות לחשבונך בבנק או המחאות מאת המעסיק. האם אין לך גם מכתב פיטורים ומכתב התחלת העסקה מחדש. האם לא קיבלת טופס 106 בגין אותה שנת עבודה? כל אחד מהנ"ל או לפחות צרוף שלהם יכול להוכיח לכאורה את טענתך ואז חובתו של המעסיק להוכיח ההפך.
שחסרים לי הרבה תלושים והם משלמים לי מזומן וגם בקושי 106, זה עוד הרבה בעיות שיש י איתם ועוד תביעות שכבר אני מטפלת בזה בשי"ל. אבל אם אין לי באמת את אחד מהדברים הנ"ל, מה עושים? צריך עדים או משהו? אני לא יתבע על סכומים קטנים אם אני יודעת שאני אוכל גם להפסיד. אני רק רוצה שהם לא יכולו לאיים עלי בפתיחת תיק פלילי (ואז יהיה לי עבר פלילי) ושלא יוכלו לאיים עלי בתביעה שתגרור קנס. הבנתי שהם לא יכולים. אבל יש לי שאלה נוספת, אם עשיתי משהו פלילי למה המשטרה לא תפתח תיק באמת??? איפה המעבידים שלי כל יכולים להתלונן על מה שעשיתי וכן לפגוע בי??