פיינלי!!

~*~gaL

New member
פיינלי!!

כן, אין חדש תחת השמש, ושוב המחשב שלי קרס... והפעם באמת מחקו הכל הכל... פשוט מחקו הכל ממנו.. ונחשו מה... הוא עדיין דפוק... וכל הזמן מרסט את עצמו ללא סיבה... אבל לפחות בינתיים האינטרנט עובד במשך דקה רצופה... :\ ועכשיו יש לי באמת שאלה חשובה. הכי חשובה. הכי הכי הכי חשובה שיש. מה שלומכם? איך אתם מרגישים? בואו נשתף האחד את השני... (רבית, אגב, קיבלנו את הכרטיסים סוף סוף...)

~*~gaL

New member
הכל טוב, רק שאני לא יודעת גנטיקה.

ויש לי מחר מבחן. כנראה שזה לא המצב הכי טוב להיות בו...

פIלי

New member
גנטיקה ../images/Emo12.gif

אבא שלי עובד בזה.. אני תמיד משחק אצלו במבחנות במעבדה.. זה נורא נחמד דווקא!

greeneye

New member
גלווווווש!

אנחנו סופר מתגעגעים אליייייך! -נורא עצוב. פעם היית פה ממש המון, והיום את...לא. חבל.

~*~gaL

New member
כנ"ל. :\ נמאס לי להיות מוטרדת כל

הזמן מדברים, מחשב לא תקין, לימודים, מחשב לא תקין, מחשב לא תקין, מחשב לא תקין... אני רוצה חיים נורמאליים בחזרה!!! :|

Kido2222

New member
ניצול שירשור... :)

גל... לאח שלי הייתה אותה בעיה... תפני אלי אישית... אני אנסה לאתר את הבעיה אצלך... ועכשיו... לנושא המרכזי... חזרתי!!!!!!!!!! אני בארץ!!!!!!!!!!!! :) ביקשתי שייקליטו לי ארץ נהדרת... ונחשו מה... כלום לא עושים פה כמו שצריך... לכן עכשיו צריך להוריד מהאינטרנט ולחכות... :/ לא נורא... נחמד לחזור!!!! :) לגביי הצילומים יום שישי...? יש איזה חדשות? :)

Yuvalenko

New member
הערות חשובות. ../images/Emo13.gif

1. גם לי הייתה אותה בעיה, וגם לכמה חברים שלי, יש מאות סיבות לזה, אביעד, זה לא פתרון קסם יחיד. לצערי... ואגב, כבר אמרתי לגל שאם היא צריכה עזרה, היא מוזמנת ליצור קשר.. רק שכמובן אפילו להודעות באייסיקיו היא לא ענתה, אז אולי לך יהיה יותר מזל, מי יודע.
2. שכחת לבקש ממני! ואני כן הקלטתי, לא רק הקלטתי, אפילו הקלטתי הכל, בלי לפספס אף דקה! (כן כן, לומדים מניסיון). אז אתה מוזמן, כשתהיה בחיפה, לקפוץ לראות. או להפך. או לא יודע.

mati88

New member
הערות חשובות- לאביעד

1. יובל סתם מתלהב, המחשב שלו בטח אף פעם לא עשה בעיות, הוא פשוט רצה שגל תדבר איתו ולא איתך :
(1) 2. אני במקומך לא הייתי קופצת כל כך מהר על להגיע ליובל הביתה לראות "ארץ נהדרת"... מהר מאוד הוא יוציא אותך מהבגדים הרטובים
(2)

Kido2222

New member
חחחחחחחחחחח... :)

1. יובל... :) אין לי בעיה... אם אתה חושב שאתה יודע לתקן... :) למה לא... תהנה... :) אתה יודע מה.... אני פותח תחרות... :) גל תדבר עם שנינו... כל פעם בתורו מישהו ייציע בעיה... אם הוא צודק הוא מנצח... :) המנצח זוכה בשקית של בננה מיובשת... :) סבבה? :) 2. וואלה? יש לך מוקלט? ת'אמת... יש מצב שאני אהיה בחדרה בעוד כמה זמן... שזה הכי קרוב לחיפה שאני כנראה אגיע... :) אבל בעיקרון... אני מוריד... אבל זה סתם מתסכל... כי ביקשתי מליון פעמים... ובגלל שלא יודעים להקליט פה... יש לי את השידורים של הערוץ הקהילתי... :)

Yuvalenko

New member
תמיד אביעד כותב עם מלא סמיילים

מה לא שמת לב?
בכל מקרה, אביעד, אתה מוזמן להגיע גם לחיפה אם בא לך. מתי - אני אטפל בך אחורי זה כבר.. איתך יש לי חשבון לא סגור.. מה אני אומר לא סגור - חשבון ענקי! באורך של ספר ההיסטוריה שלי!

כן :)

שמתי :) לב אבל :) אתה יודע :) אף פעם :) זה לא היה בצורה :) כזו :) נראה :) לי שזה :) כבר :) יוצא לו אוטומטית :) { :) :) :) :) :) :) } [
]

Yuvalenko

New member
מה שמזכיר לי את הסמיילי של מתי -

:::))))))))) (מפלצת!)
תרגישי טוב, רוית...

Kido2222

New member
חחחחחחחחחחחחחח... :) (שוב... )

זה באמת יוצא כבר לבד... :) אני בן אדם שמחייך הרבה... לא טוב? :) זה באמת יוצא כבר לבד... אני לא ממש שם לב לזה כבר... אני מוכן להתחיל להימנע אם זה מפריע... :)

למעלה