פיינלי!!

תתחדשי על הכרטיס!

איך הכרטיס שלכם? גם ורוד או שקיבלתם איזה משהו קצת יותר מעוצב?

~*~gaL

New member
ורוד. בעעע..

ואמורים להיות, משום מה אבל לא מתקשרים אלי... וכמו שכתבתי, מחר אני אברר למה. ואני מאד מאד מקווה שלצילומים הבאים יהיו כרטיסים!

kfm

New member
הכל מעולהה, לא סתם טוב!התגעגענו!

ואם כבר מדברים על בעיות במחשב..(אני כמובן לא אתחיל לפצוח כאן את כל הבעיות של המחשב שלי כי אז אני לא אגמור פה עד שבוע הבא) אבל פתאום כל הכתב בפורום השתנה לי לקטטטטטטטטןןן קטןןן אני בקושי רואה משו..מישו יודע איך מסדרים?!

פIלי

New member
RFC?

לפני שאת מקבלת ריסט יש לך הודעה טיפשית כזאת שסופרת זמן אחורה?

Yuvalenko

New member
RPC התכוונת. ../images/Emo26.gif

Remote Procedure Call - שירות בסיסי ביותר של וינדוס והוא חינוי והכרחי לפעולתו התקינה של וינדוס. (אולי התכוונת לKFC? עם העוף?
) ישנם מאות ואף אלפי וירוסים כיום שאחד מהדברים שהם עושים למחשב הוא לסגור את השירות הזה. זה גורם לאותה הודעה שהשירות נסגר והמחשב חייב לאתחל את עצמו בתוך 60 שניות. לכן הוירוס הראשון, בלאסטר W32.blast/er בשמו המקצועי, היה מכונה גם וירוס 60 שניות. לאחר מכן באו עוד מלא וירוסים כאלה שמאתחלים ת'מחשב ככה. בעיקרון הם מוצאים פרצות בתוכנת הוינדוס וחודרים ככה למחשב שלך, ואז יש להם גישה לשירות הRPC ולמעשה לכל המחשב.

kfm

New member
אוךך יובל שתוק כבר.

אתה כמו האלה מהסרטים שברגע שזורקים להם איזה מילה, ולא משנה מאיזה תחום, הם מתחילים להרצות על תולדות המילה, מאיפה היא הגיעה, מה הפירוש שלה באנגלית יוונית סינית ומצרית קדומה, ואז בסוף, אם זה עוד לא מספיק, הם גם אומרים "אה, נו זה היה ברור ופשוט, איך לא ידעת?"
(וכדי שתהיה מטרה טובה להודעה הזאת-) אביעד ברוך הבאאאאאאאאאאא!!!!!!!!!!!מקווה שנהנית ביותר! ספר קצת חוויות
וגם אלינור!! ברוכה החוזרת!! מלאאא זמן לא ראינו אותך ולא שמענו ממך! אז ברוכה השבה
וכככמובן גם לראאוית שקודם כל תבריאי, ודבר שני גמלך מגיע קצת ברוכה השבה כי הרבה זמן לא כתבת פה (:) וזייהו הפורום קצת מתמלא שוב וזה משמח ביותר!

לוּבּה

New member
חחח זה האנשים האלו שקוראים

אינציקלופדיות בזמנם הפנוי. פעם ראיתי איזה סרט או תוכנית אנערף לא זוכרת מה. והיה שם ילד שידע את כל המושגים והאנשים באות ג' כי הוא קרא אותו כמה פעמים או משהו כזה
. ואני גם צריכה מטרה טובה, אז אביעד ואלינור-וולקאם באק!!

mati88

New member
../images/Emo12.gif

אבל יובל באמת קורא (קרא) אינציקלופדיות בזמנו הפנוי! תשאלו אותו... (ממש כיף לי פה בזמן האחרון!
) ואני לא צריכה מטרה טובה, לי מותר.

Yuvalenko

New member
סליחה סליחה סליחה...

קודם כל, אני לא קורא אנציקלופדיות בזמני הפנוי. אולי קראתי בעבר, אבל כיום לא. כי אין לי זמן פנוי.
וחוץ מזה, שמה שכתבתי לא קשור לאנציקלופדיות, זה לא כתוב באנצי' זה בכלל למדתי מניסיון של וירוסים על המחשב שלי! ואה כן - שלי - את בוודאי מתכוונת לפרק ב"חברים" שג'ואי אין לו כסף לקנות את כל הכרכים של האנציקלופדיה שמציעים לו אז הוא קונה רק את הכרך של האות V ולומד את כולו בעל פה.....

mati88

New member
אנצי'?../images/Emo5.gif

זה כמו המורות למתמטיקה שאומרות טריגו'! פיכס... אגב, ביובי, היום שוב כמעט הייתי בגרנד.. וואט אה שיים...

kfm

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחח ביובי..זה אחד הדברים היותר מצחיקים ששמעתי בזמן האחרון..מעולה מתושקהD:-

Kido2222

New member
תודה תודה... :)

חוויות? אמממממממ... בטיסה חזור היה לי מישהו שהתעלף... הייתי בטוח שנעצור להוריד אותו או משהו כזה... למזלי הוא התעורר... :) גם עליתי על הביניין הכי גבוה בשיקגו... ולא ראיתי כלום... זה בגלל שהיה ענן על הביניין... ואף אחד לא טרח להגיד לי... אז הלכתי למנהלת... (כמו כל ישראלי מצויי... :) ) וביקשתי כרטיס חוזר לעלות שוב כשיהיה יום יפה יותר... :) וקיבלתי... :) מואהחהחהחה... :) מחר יש לי מסיבת גיוס... שאין לי מושג... אבל אירגנו לי... אמרו לי שהייתי בחו"ל.... "אממממממ אביעד... יש לך מסיבת גיוס יום שישי.." אביעד:" וואלה? אממממממממ אוקיי..." :) אז יש לי מסיבת גיוס ביחד עם חברים שמתגייסים איתי... עוד חוויות מחו"ל...? הלכתי פעם לסופר לקנות שתייה... והקופאית נראתה כמו אבריל לאבין... הייתי בהלם... :) עמדתי איזה כמה שניות בודק אם זו היא... :) מבדר... :) וקניתי כמובן פול דברים... :) זה הכל! אני מניח... :)

Yuvalenko

New member
יפה לך! ../images/Emo13.gif

הייתי בטוח שתגיד שהקופאית נראתה כמו לובה... אבל אבריל? קופאית?? פשש. איזו התקדמות..
טלפון השגת לפחות? סתם.

kfm

New member
לא יובל, כי פשוט מזל שאמרת "סתם" בס

וף, אחרת היינו חושבים שאמרת ברצינות והעולם שלנו היה נראה אחרת. ואביעד- חחחחח איזה כיף לך! תתחדש על המסיבת גיוס! ובהצלחה!וואי אני גם רוצה לראות מישו מתעלף..מלא זמן לא ראיתי..

mati88

New member
../images/Emo6.gif

הרגת אותי! כשאני היינו בארצות הברית איזה מישו קיבל התקף לב במסעדה והביאו מסוק וזה... היה מגניב! ואביעד,תהנה במסיבת גיוס! מתי אתה מתגייס?

למעלה