פיינלי!!

Kido2222

New member
סורי לא ראיתי את ההודעות האלו...

אני מתגייס ב28........ :( שזה עוד שבוע בדיוק!!! :( (אין סמיילי שמח...)
 

Yuvalenko

New member
אין בעיה, רוצה לראות מישו מתעלף?

אני אבקש מ"מישהו" שיתקשר אליך פתאום באמצע היום סתם ככה.. ואה כן, תצלמי את זה, כדי שתוכלי לראות את זה אחרי שתתעוררי..
 

kfm

New member
מממיייי,טלל פפפפרייידדמןןןן??!?!?!?

ככככןןןןןןכןכןכןכןןכןכן אל תדאג אני מבטיחה להתעלף ואפילו בדרמתיות כולל אישפוז בבית חולים לחצי יום ונסיעה מהירה באמבולנס..העיקר פרידמן!!%$#%@%@#^$#
 

greeneye

New member
-היייייי רגע רגע!!!!!!!!!-

זה לאאאאאאאאא פיייייר. מתן כבר קיבלה שיחת טלפון מפתיעה. עכשיו תורי, על זה שלא עשו לי כלום ביומלדת שנה שעברה וזה לא כיף.
 

פIלי

New member
איזה חיוני ואיזה נעליים

חיוני אם אתה ברשת והאדמין שלך הוא דיקטטור. בשום מקרה אחר הוא לא חיוני - כל מה שהשירות נותן זה אפשרות לקרוא לפרוצדורות מרחוק (וזה לא מאנציקלופדיה - זה הבנת הנקרא), אז מה שבעצם הספלוייט עושה זה פשוט קורא לפרוצדורה של ריסוט המחשב - כי האקספי המגוחך לא בודק מי קורא לפרוצדורה, ולכן אפשר להפעיל אותה מכל מקום. כן כן. גם אתה יובל יכול להפעיל את באג ה RPC אצל כל משתמש אקספי שאין לו את האפדייט שמגן מפני זה.
 

Yuvalenko

New member
ואיך זה סותר את מה שאמרתי קודם??..

זה לא סותר! זה רק מוסיף.
ואגב, אקספלויט. לא "ספלויט..
אקספלויט - exploit . בכל מקרה, זה שוירוס תולעת זה או אחר מכבה לך את הRPC ברור שזה לא הורס ת'מחשב עצם זה שהוא מכבה אותו. בדיוק בגלל זה המחשב מרסט את עצמו במצב כזה. אבל תמיד יש עוד פונקציות "קרימינליות" לאותו וירוס, שאם כבר חדר לאקס פי, יעשה שם חוכא ואיטלולא.
 

Yuvalenko

New member
הרגע קלטתי (זו השעה) למה התכוונת..

זה כן חיוני! כמו שאתה רואה, בלי הRPC המחשב מרסט את עצמו.
 

פIלי

New member
לא לא

הפעלת הפונקציה של RPC לא נחוצה - לפני שיצא האפדייט שמתקן את זה, התיקון היה ללכת ל msconfig ולבטל את האופציה.
 

Yuvalenko

New member
יער, אני לא מבין על מה אתה מדבר -

לא ניתן לבטל את הRPC בmsconfig בכלל, כי זה נקרא - essential service - זה חיוני לתפקוד החלונות. לכן אין אופציה של ביטול! אם אתה יכול לבטל ועוד להמשיך להריץ וינדוס, אנא הסבר לי בדיוק איך אתה מצליח לעשות זאת.
 

פIלי

New member
טוב..

Start -> Run -> services.msc -> Remote Procedure Call (RPC) -> Recovery -> take no action​
צודק, זה לא מ msconfig, זה מהסרביסס, העיקר שאתה לא קטנוני
 

Yuvalenko

New member
וואלה, מגניב. ../images/Emo3.gif

דרך חדשה לסגור אותו סופית. אבל משום מה לימדוני שזה חיוני ביותר...
 

~*~gaL

New member
זה לא התולעת הזאת..

גם זה היה לנו פעם... ובינתיים גם התקינו מחדש את הווינדוז והמחשב בסדר... אבל אני לא יכולה להיות הרבה באינטרנט כי אין עוד פיירוול ואנטי וירוס.
 

Kido2222

New member
יופי... עכשיו תורי... :)

אולי יש לך מושג בבפנים של המחשב כן? אני מניח שאין לך מושג כמה מאווררים יש לך במחשב נכון? קיצ... אם יש לך מארז מקרר אמור להיות לך בערך 3 מאווררים... :) תבדקי אם כולם עובדים שהמחשב עובד... תפתחי את המחשב... יש מאווררים גדולים... יש קטנים... יש אפילו אחד שהוא בת... :) (אני מניח שאתם מבינים את הבדיחה... :) ) קיצר... תבדקי שכולם מסתובבים... ויכול להיות שמשהו שם עושה קצר... אז זה עושה ריסט... לאח שלי היה מאוורר דפוק... ניתקנו... מאז הכל סבבה אצלו... ככה אני יודע... :) בהצלחה...
 

Yuvalenko

New member
תגובה ../images/Emo26.gif

מאוור דפוק יכול להיות בעיה, אך אין זה אומר שזה אכן זה. כמות המאווררים תלויה בחומרה שבמחשב. מאוורר למעבד, מאוורר לכרטיס מסך (מתאם תצוגה) מאוורר של המארז "בילט אין" כמו שאומרים. אלה באמת בדרך כלל ה3 החשובים. גל - אני מצטער אבל אני חייב להגיב בצורה קיצונית ביותר למה שאמרת קודם - אמרת שאת לא יכולה להיות "הרבה זמן" באינטרנט כי אין לך פייר וול ואנטי וירוס?!?!?!? קחי את זה כמובן מאליו שב10 השניות הראשונות שאת מחוברת לאינטרנט את תותקפי בוירוסים, כך שעד עכשיו סביר להניח שהמחשב שלך נגוע כל כך שדי ברור לי למה הוא "מרסט" את עצמו ככה סתם. עצה שלי, אל תגלשי יותר, תנתקי את כבל האינטרנט, תתקיני נורטון אנטיוירוס 2003 (מומלץ) בגירסת הפרופשיונל שלו, תתקיני מסירי "בוטים" כגון ספייבוט החדש (SPYBOT), ספייוור בלאסטר (Spyware Blaster), ותנקי בצורה יסודית את המחשב, ורק תתחברי לאינטרנט שוב וישר תעדכני את הוינדוס בעיקר עידכונים "קריטיים". אם אחר כל זה, לא יהיה לך שום וירוסים ובוטים ופרסומות קופצות, ועדיין נכבה לך המחשב - תגידי.
 

Yuvalenko

New member
ממך!

34 שנים שלא דיברנו וכל מה שיש לך להגיד לי זה שאני מעצבן? או משו כזה..? אגב, זבובים לא נכנסים לי לפה, זה בסדר. רק פילים.
 
למעלה