מכירים את זה שאומרים שכל אדם מכיר כל אדם אחר בעולם דרך 5 אנשים? (חבר של חבר של חבר של...) השאלה שלי היא האם יש דרך לבדוק את זה ברשתות חברתיות? לדוגמא - איזה אפליקציה בפייסבוק, או משהו.. אשמח לתגובה,
אני חדש בעסק של הפייסבוק... אז יש מצב שמישהו יוכל להסביר לי על פייסבוק? מה עושים שם בדיוק? מה יש שם? ועוד בקשה-אולי תוכלו להדריך אותי באתר כדי להכיר אותו יותר טוב?
תכניס את האימייל שלך, ותבחר את הסיומת בחלון. בתיבה התחתונה תרשום את הסיסמה של האימייל שלך. ואז פייסבוק יחפשו ברשימת אנשי הקשר שבאימייל שלך למי יש פייסבוק.
בכל זאת, פייסבוק זאת הרשת החברתית הכי מדוברת, מלוחששת ונצעקת. אני הולכת ברחוב, אין שני מטרים שאני לא שומעת את המילה פייסבוק מהפה של מישהו. אז במקום להילחם צריך להצטרף. אם לא לדבר פה על פייסבוק אז איפה כן? אתה רוצה שיפתחו פה פורום פייסבוק שיתחרה בנו? גם ככה אנחנו נאבקים על מקומנו בפורומייה, לא? היום יש כתבה בקפטן אינטרנט על לאן הולך המידע אחרי שאנחנו מתנתקים (מפייסבוק, מה ממה)? http://themarker.captain.co.il/captain/spages/938325.html והכותרת מתייחסת כמובן לספר של עוזי וייל, לאן הולך הזיכרון אחרי שאנחנו מתים. שאלה טובה, זו גם זו.