מאחר ולמעלה מ- 80% מההודעות כאן חיוביות
אני יכולה להבין לרוחך - לא פשוט לשרת ציבור (או לעבוד בארגון נותן שירות בכלל), אולם אין להודעתך בסיס במציאות של חיי הפורום (בניגוד לפורומים אחרים, אגב). להיפך - יש כאן הקפדה יתירה על מדיניות עשייה חיובית. לא כל מי שמתלונן כאן שרע לו - יוצא נגד העירייה. לעיתים פשוט רע ודורש תיקון. פוזיציה שירותית היא כזו, המעניקה לאחרים את התחושה שהם קבלו מה שהם רוצים או צריכים לקבל, ושירות הוא לעולם דו כיווני. רעננה היא עיר נפלאה, עם תושבים נפלאים ועיריה נפלאה. אני כותבת כאן לא פעם עד כמה מסורים עובדי העירייה, מתחושתי כתושבת וממיעוט הכרויותי עימם. נשמח לחזק את עובדי ועובדות העירייה בכל דרך אפשרית על מנת שתוכלי לראות את הדברים ממקום של עוצמה, שהוא של עובדי העירייה בזכות ולא בחסד. לגבי הפחד מלומר את דבריך בעירייה - ממעט הכרותנו כאן עם הנפשות הפועלות - זה לא נראה אמיתי (וודאי שלא מאז כניסת ראש העיר הנוכלחי והמנכ"ל הנוכחי לתפקידם), מייצר פוליטיקה ארגונית מיותרת ושמכתימה את מוניטין העירייה. חבל - כי באת לברך ויצאת מקללת - עבודה עם קהל אליו את מתייחסת כך, תהיה מן הסתם קשה כפליים. לא כדאי לפתוח קו עימות עם מקבלי שירות, ככלל. זה לא ממש קונסטרוקטיבי. בהזדמנות זו, אני רוצה רק להאיר שמאחר ואני היחידה כמעט בפורום שגולשת בשמה המלא, הרי שכשאת מדברת סרה בפורום ובגולשיו - את מדברת סרה בי באופן אישי. אני משוכנעת שלא לכך התכוונת, אולם במקרה זה, מתוך הכרות מקצועית מעמיקה עם ההיבטים הפסיכולוגיים של פרסום ומיתוג, עשית לי עוול באופן אישי. בניגוד אליך המסתתרת מאחורי ניק בדוי, או א/נשי עירייה המזוהים כא/נשי עירייה ולא נדבק לכן רבב בשמם האישי - אני כאן, נטו, בהתנדבות מלאה, בתור עצמי. חומר למחשבה. נכון שזו לא "מתנת ניומולדת" שייחלתי לה, בייחוד מאילו שאני משרתת לא פחות משהם/ן משרתים/ות אותי, אולם זו המציאות הוירטואלית.