פינוי אשפה בשעות בוקר מוקדמות מאוד-נמאס לנו!

ארזS

New member
אחזור שוב למקרה שלא הובנתי כיאות

ומכיוון שכתבתי זאת יותר מפעם אחת אינני מבין מדוע לא הובנתי... לכן אסביר בצורה מעט יותר מפורטת בתקווה שהפעם אובן כראוי : אינני צריך לראות/לשמוע את מה שאחרים סובלים ממנו. אני מאמין לכל מי שכותב על הסבל שלו. יש לי ולמשפחתי [ולשכנים שלי בסביבות בר-אילן - החשמונאים] מספיק סבל מהפרעות שונות. וההפרעות השונות האלה מפריעות לכל אדם בשעות שונות ובצורה שונה. למשל, היתה תקופה שבעבודתי היתה לי הפסקה של שעתיים בצהריים ופעמים רבות ניסיתי לנוח מעט אך לא יכולתי לנוח בגלל שבבניין הסמוך עשו שיפוצים או בגלל שהגננים עבדו בדיוק באותן השעות. וכשביקשתי שלא יפריעו בין 14:00-16:00 אמרו לי שלשיפוצניקים מותר לעבוד בשעות כאלה... כך גם היה כשבנו בניין בסמוך... הפרעות נוספות שמפריעות הן כל מיני מסיבות קריוקי שעושים בשעות הלילה והזיופים ממש צורמים באוזניים... ודרך אגב, אני משוכנע שמה שמפריע לי סביר מאוד שמפריע גם לאחרים. אבל... צריך לקחת את החיים בקלות ולא להתלונן כל הזמן על כל דבר. [וכפי שסיפרתי כבר בעבר, אני מתנדב במשטרה ברעננה ויכול לספר לכם על תלונות שמתקבלות בלי סוף וחלקן סתם מוגזמות ומטרידות].

העניין טופל - ותודה למי שטיפלו

בדרכי למשרד כעת התקשר אלי יובל, האחראי על חזות העיר, ואמר שנערך ברור - מדובר בנהג שעשה זאת מעודף חריצות ורצון טוב, זה לא יקרה שוב ויועמק הפיקוח.

עברת את גבול הטעם הטוב

חנה עד היום שמחתי לשתף פעולה עם הפורום ולנסות לשפר את השרות ולשרת את תושבי העיר מתוך אמונה מלאה שזה תפקידי ויעוד העירייה.. בפעולה הזאת אני מרגיש שהקוים נחצו ומספר הטלפון האישי שלי שניתן לך מתוך אמון אישי שימש אותך לניצול ציני. מה חשבת שאני שלחתי את המשאית אליך הביתה? ואם זה היה מחכה ל 7 היה קורה משהו? למה בדיוק נועדה שליחת SMS שאם את קמת אז גם שאני אקום? זה רציני ? מזלי שאני עובד עד השעות הקטנות ולא שומע טלפונים. אני מבקש שתמחקי לאלתר את המספר שלי. אמשיך לשרת אתכם נאמנה אבל לא דרך הפורום אמיר

אמיר, אתה יודע ומכיר את הסבל ארוך השנים שלנו

אתה מודע למימדיו ויודע טוב כמוני שלא רק שאינני מנצלת לרעה אף אחד מהמידעים שברשותי, אלא להיפך. אתה גם נמצא בשרשור - כך שקראת גם את הכרת התודה שלי על הטלפון מיטובל והאופטימיות הנצחית שלי שהפעם התיקון יעבוד. ההשלכות של הקימה הנוראית הזו בעקביות השכם בבוקר ברעש אכזרי (וזו לא דרמטיזציה - זה ממש כך) הן קשות - על תפוקות, מצב רוח, ואפילו השפעה כלכלית. לא, לא רציתי שתקום, רציתי שתקבל הודעה בזמן אמיתי, ואכן - אולי חרגתי מהקווים, אבל אני מזמינה אותך אלי הביתה לשמוע כמה פעמים נחצו גבולות הפרטיות, השלווה והחיים שלי. מאות פעמים. יש לי תחושה שאני לא מצליחה להעביר את המסר הזה. שוחחנו היום - חשבתי, בכנות, שהצלחתי. אני עדיין מקווה שכך. אני חייבת לציין שלולא היה זה אתה ולולא הייתי אני (ועשר דקות לפני כניסתי לשנתי ה- 46 - לא זמן להתנצחויות), הייתי מן הסתם נפגעת, שכן הפורום הזה בכלל ואני בפרט תומכים בעבודתך נאמנה לאורך כל הדרך. בכל אופן - השירות בין פרנסי העיר לתושביה, לפחות כאן בפורום, הוא הדדי ואנחנו נמשיך - כתמיד - לשרת את העיר כמיטב יכולותינו המשותפות. זו הקהילה שלנו, אין לנו אחרת.

פששששש

אתה תוקע סכין בגב של מי שכל הזמן מטפחת את הקשר החיובי לעיריה, ועוד בפומבי. הייתי אומרת שפישלת. בקשו סליחה ותתפייסו. לא מכירה את חנה הרבה זמן בפורום, אבל זאת לא נראית לי מישהי שכדאי להעליב ככה.

שוצמן תתנצל! אחרת תפוטר על ידי חנה וחבל...

שוצמן, אני במקומך הייתי מתנצל ומיד. אחרת תמצא את עצמך ללא עבודה. הגברת מנהלת את העיר והעירייה דפקטו. היא מכירה הכל, יודעת הכל, מחוברת לכל, תתנצל ודי. האמת מר שוצמן, מגיע לך! כאחד שאוהב לגלוש לקרוא ולפעמים להגיב ראיתי את ההתנהלות שלך מולה כתבו את זה כאן לפני מי צריך מנגנונים בעירייה שיש את חנה שמסדרת הכל בשליחת SMS או טלפון אחד. בשביל מה להמתין לבדיקה מסודרת כשיש אותך. מגיע לך לקום בחמש בבוקר, העירייה טעתה (אם טעתה?) ואתה תקום בבוקר ככה זה אצל חנה אין דרגי בינים יש רק מנכ"ל שעושה הכל!!!. אני שמח על ההודעה שלך הגיע הזמן ל"הרגיע" . לילה טוב אני חוזר לישון. אותי לשמחתי העירה ילדתי.

I love ypu too ../images/Emo6.gif

שיהיה לך בוקר מואר, במיוחד בבוקר הזה - אני מכירה תודה גם לאלו שמנסים להיכנס בי בדרכים אלו ואחרות - לא תמנעי ממני הרי להמשיך בעבודה ציבורית וההתנדבותית, שכן אני עושה אותה בכוונה גדולה המתייחסת בסלחנות ואהבה לחולשות וה"יציאות" של כולנו

תגובה זאת מיועדת לך שוצמן

בוקר טוב. קראתי את תגובתך לחנה בית הלחמי ותהיתי אם אני רוצה להגיב. הגבתי פעם אחת לפני חודש חודשים שיצאתי להגנתו של מנהל המוקד שעשו לו לינץ עם דוחות ושהוא לא יודע מה נעשה במחלקתו. אני כבר הרבה זמן מתכננת לכתוב לך מכתב אישי ולשים לך בתא. אני עדין מתלבטת ובכל זאת החלטתי לכתוב בפורום חשוב לי שהגולשים יבינו מה עובר עלינו עובדי העירייה. אני עובדת בעירייה שנים רבות לשמחתי אני לא גרה ברעננה כך שאני יכולה להשוות בין השרות שאנחנו נותנים לשרות שאני מקבלת בעירי. אין בכלל מה להשוות. מידי בוקר כמו בבוקר זה אני מגיעה לעבוד (לא לעבודה) ואני מציצה בפורום לראות מה כתבו עלינו ומה אנחנו הולכים לחטוף ואנחנו חוטפים, אני רואה את מנהלי וצוותי העבודה והם מפחדים. כי כל הגבולות השתבשו. היום יש את הפורום - כל מי שקיבל תשובה שלילית או שמע היסוס מעובד העירייה זה ישר מגיע למנכ"ל אין יותר מחלקות ותרבות ארגונית המנכ"ל הכל יכול. יפה עשית שוצמן שהתפקחת.... תן לנו לעבוד. לא כל נזילת מים מטפטפת זה צונאמי. לא כל עכבר זה מכה תברואתית. לא כל אוטו זבל שמעיר את גברת בית הלחמי זה טרגדיה, לא כל סגירת מים עקב תקלה זאת פאשלה. לא על כל דבר צריך להגיב בפורום. לפני כשבועיים תושבת התקשרה למחלקה אחר הצהרים. במקרה הייתי במשרד בדרכי הבייתה. התושבת ביקשה משהו ואמרתי לה שאחזור אליה מחר. אתה יודע מה הייתה תשובתה!? לא נורא אכתוב לשוצמן בפורום והוא יענה לי בלילה. תראה לאן הגענו. שוצמן, אני חושבת שאתה מנכ"ל טוב רק לא מאמין בנו מספיק חשוב לך יותר מה אומרת גברת אנונימית בפורום מאשר מה מרגישה עובדת ותיקה בעירייה. כי ככה זה ב 2007 הכל צריך להיות כאן עכשיו ומיד אין יותר מחשבות ארוכות טווח, אין יותר שיקולים כללים, התושב כתב בפורום ולכן חייבים לרצותו עכשיו!. אתה בטח שואל את עצמך למה אני כותבת על הרגשתי כעובדת עירייה בפורום ולא אליך אישית. האמת, אני מפחדת. חג סוכות שמח.

מאחר ולמעלה מ- 80% מההודעות כאן חיוביות

אני יכולה להבין לרוחך - לא פשוט לשרת ציבור (או לעבוד בארגון נותן שירות בכלל), אולם אין להודעתך בסיס במציאות של חיי הפורום (בניגוד לפורומים אחרים, אגב). להיפך - יש כאן הקפדה יתירה על מדיניות עשייה חיובית. לא כל מי שמתלונן כאן שרע לו - יוצא נגד העירייה. לעיתים פשוט רע ודורש תיקון. פוזיציה שירותית היא כזו, המעניקה לאחרים את התחושה שהם קבלו מה שהם רוצים או צריכים לקבל, ושירות הוא לעולם דו כיווני. רעננה היא עיר נפלאה, עם תושבים נפלאים ועיריה נפלאה. אני כותבת כאן לא פעם עד כמה מסורים עובדי העירייה, מתחושתי כתושבת וממיעוט הכרויותי עימם. נשמח לחזק את עובדי ועובדות העירייה בכל דרך אפשרית על מנת שתוכלי לראות את הדברים ממקום של עוצמה, שהוא של עובדי העירייה בזכות ולא בחסד. לגבי הפחד מלומר את דבריך בעירייה - ממעט הכרותנו כאן עם הנפשות הפועלות - זה לא נראה אמיתי (וודאי שלא מאז כניסת ראש העיר הנוכלחי והמנכ"ל הנוכחי לתפקידם), מייצר פוליטיקה ארגונית מיותרת ושמכתימה את מוניטין העירייה. חבל - כי באת לברך ויצאת מקללת - עבודה עם קהל אליו את מתייחסת כך, תהיה מן הסתם קשה כפליים. לא כדאי לפתוח קו עימות עם מקבלי שירות, ככלל. זה לא ממש קונסטרוקטיבי. בהזדמנות זו, אני רוצה רק להאיר שמאחר ואני היחידה כמעט בפורום שגולשת בשמה המלא, הרי שכשאת מדברת סרה בפורום ובגולשיו - את מדברת סרה בי באופן אישי. אני משוכנעת שלא לכך התכוונת, אולם במקרה זה, מתוך הכרות מקצועית מעמיקה עם ההיבטים הפסיכולוגיים של פרסום ומיתוג, עשית לי עוול באופן אישי. בניגוד אליך המסתתרת מאחורי ניק בדוי, או א/נשי עירייה המזוהים כא/נשי עירייה ולא נדבק לכן רבב בשמם האישי - אני כאן, נטו, בהתנדבות מלאה, בתור עצמי. חומר למחשבה. נכון שזו לא "מתנת ניומולדת" שייחלתי לה, בייחוד מאילו שאני משרתת לא פחות משהם/ן משרתים/ות אותי, אולם זו המציאות הוירטואלית.

ועוד הערה לסדר על מידע לא נכון

מעולם לא עשו כאן לינץ' למנהל המוקד. להיפך - הוא מקבל כאן מחמאות רבות, אפילו השבוע התנהל שירשור מחמאות שלם לתיפקודו. כפי שאת יודעת, אני אוסרת כאן על השמצה, והאמת היא ששקלתי ועדיין שוקלת את מחיקת הודעתך משום שהיא עוברת על כללי הפורום - מחכה להתייעץ עם הנהלת הקהילות בנושא.

shian

New member
עובדת עירייה,אני די המומה מהתגובה שלך

מה שאת מוחה נגדו זה בעצם שקיפות. את מעצם תגובתך היית רוצה לחזור לימים האפלים שרשות ציבורית עירייה או משרד ממשלתי התנהלו בלי שלאזרחים היתה איזו שהיא אפשרות להגיב או על אחת כמה וכמה לשנות. אנחנו חיים בעידן אחר ומעבר לכל אנחנו חיים ברעננה. אני כתושבת רעננה מרגישה שאחת ההחלטות הנכונות ביותר שעשיתי בחיי היתה לעבור לרעננה ואחת הסיבות היא העירייה על מוסדותיה ועובדיה. אני מקבלת שירותים מצויינים ורוב ביקורי בעירייה פיזית או טלפונית נגמרים בחיוך אבל יחד עם זה אני לא רואה שום בעייה במתן ביקורת מידי פעם אם צריך. ההשתתפות הפעילה של מר שוצמן מעידה על כך שמנכ"ל העירייה שלנו הוא אדם שמבין באיזה עידן אנחנו חיים ומה כוחו של האינטרנט. אני חושבת שהוא מבין שהפורום הוא עוד כלי שדרכו אפשר לשפר ולשנות ובכלל לקבל פידבקים מהתושבים. נכון, אני לא מכירה את מוסדות העירייה בצורה מעמיקה אבל אני בטוחה שלא שורר שם שלטון טרור כמו שאת מתארת. עובד שעושה את עבודתו נאמנה לא צריך לפחד מביקורת אלא להיפך. חג שמח לך.

עובדת עירייה

לאחר 9 חודשים בתפקיד אני מופתע ואף נעלב משהו קשה לי להאמין שאת עובדת עירייה כל עובדי העירייה יודעים שממני לא מפחדים. הפחד כבר לא קיים במסדרונות את מוזמנת אלי למשרד אשמח לשמוע אותך. אמיר

lomeshane

New member
ומה לגופו של עניין??

מתי נזכה סוף סוף ברפורמה בשעות איסוף הזבל, שהבטחת כבר לפני הרבה מאוד חודשים???? אני מצטערת שהיית צריך לקבל SMS בשעה כזאת, אבל אם היית גר ברחובות המדוברים, אני חושבת שכבר מזמן היית מבין אותנו ומשנה את השעות. ככה זה פשוט רחוק מהעין רחוק מהלב. אז מה שמתלוננים כבר חודשים.אז מה שהחיים שלנו מופרעים. אז מה שאנחנו באים עייפים ומרוטים לעבודה, ושילדנו לא זוכים למספיק שעות שינה? (ובנוסף-להתעורר לקול צעשות וחרישות בלמים זה לא בדיוק כמו להתעורר מאמא שאומרת בוקר טוב או משעון מעורר...) אני רואה בזה שלא שינתם דבר (וזה לא מהשמיים, עיריית רעננה שינתה כבר דברים הרבה יותר מסובכים...) אדישות לתושבים! חבל שאיכות החיים שלנו לא ממש מעניינת אתכם שם בעירייה. (מה שבטוח שרצון קבלן פינוי האשפה ושעות העבודה הנוחות לו מעניינות אתכם הרבה יותר) ואם לקבלן האשפה לא נוח לשנות את שעות העבודה- תחליפו אותו !!!!!!

התסכול שלנו משותף, יע"ז זו לא אדישות לתושבים

אני מאמינה שהדברים ישתנו בסוף. גדולת אמונה, אני (אחרת הייתי מן הסתם מתייאשת ומפסיקה מזמן לומר משהו).

ATAF151

New member
אתה קצת מגזים מה שוצמן

היה אפשר להסתפק בהערה שאתה מבקש לא לשלוח לך SMS במקרים שהם לא מסכני חיים ולא להתנפל ולעשות חרם בגלל SMS חד פעמי שחנה שלחה אליך. SMS לדעתי גם אמור לגרום לרטט במכשיר ולא לרעש גדול שגורם להתעוררות. חנה דווקא נמנית על חסידי העירייה והיא משבחת ומהללת את העירייה כולל אותך באופן אישי פעמים רבות מאוד. אגב אני מציע לך לכבות כליל את הטלפון שלך בשעות המאוחרות של הלילה, ולהחזיק טלפון נוסף (טלפון אדום) שאליו יוכלו להתקשר רק ראש העיר ואולי עוד אדם אחד או שניים. הנוהג הזה מקובל אצל אישי ציבור רבים.

עומר247

New member
מה הקשר

בין הSMS שחנה שלחה לך לבין זה שאתה מפסיק לכתוב בפורום? מה זה, עונש קולקטיבי שלך לתושבי רעננה?

../images/Emo88.gifיישרנו את ההדורים../images/Emo17.gif../images/Emo39.gif../images/Emo140.gif

אם חרגנו כל אחד/ת מצידו/ה מפרופורציות, אנו מתנצלים הדדית ונמשיך לשתף פעולה - תושבים עם עובדי/ות עיריה ופרנסיה - כתמיד, ברוח טובה ורצון טוב
. שוצמן נכנס בדר"כ לפורום רק בשעות הערב, ויגיב באופן דומה. הוא ישמח להמשיך ולהיות מיודע על מה שקורה בעיר, מעבר לשאר ערוצי התקשורת עם התושבים - גם כאן
.
ולכם/ן הגולשות/ים - אתם/ן קהילה נהדרת, שנמשיך לעשות כמה שיותר ביחד

למעלה