פינוי אשפה בשעות בוקר מוקדמות מאוד-נמאס לנו!

יושרו ההדורים

הנושא לובן בינינו המחויבות שלי לתושבים היא מעל לכל, כמו גם לעובדי העירייה בקשתי נצלו את הפורום לקידום עניניה של רעננה ולא ברמה האישית. נוכחות מנכ"ל עירייה בפורום היא כנראה לא דבר שכיח יע"ז היא נועדה יותר עבורי ע"מ שאקבל מידע על צרכי התושבים ולא בכדי לפתור בעיה ספציפית של מישהו שמשאית הזבל עברה ליד ביתו בבוקר. בשביל זה יש מוקד עירוני שידע לטפל בזה טוב ממני או אתר עירוני דרכו אפשר להעביר מסרים לכל מנהלי העירייה. וחנה שחוגת יום הולדת היום נפלתי עלייך ממש בזמן לא טוב אני חייב לך מתנה כפיצוי מזל טוב אמיר שוצמן

ATAF151

New member
משאית הזבל היא לא בעיה פרטית של מישהו

מדובר בתופעה שנמשכת שנים ולא רק צמוד לדירה של חנה וכבר מזמן לא רלוונטי לטלפן בעניין למוקד העירוני.

lomeshane

New member
הוצאת לי את המילים מהפה !

אמיר שוצמן קרא לזה "בעיה נקודתית". האם חנה חיה באי בודד? האם לא הגיוני הדבר שאם היא ומשפחתה התעוררו ב-5:30, אז גם שכנייה לבית ולרחוב התעוררו באותה שעה??? לא צריך להוציא בשביל תובנה זו 700 בפסיכומטרי... וזה לא היה חד פעמי כלל ! פעמים רבות מוציאים את פחי האשפה גם לפני 6 בבוקר. (וכפי שכתבתי בעבר- גם 6 בבוקר זו לא שעה שמתאימה לכך). יש לי הרגשה שבמקום להבין אותנו ולעזור, בעירייה רואים בנו מטרידים נקודתיים ותו לא ! וזוהי תעודת העניות מבחינתי לעירייה ! כל המילים הטובות שנשפכות פה על עובדי העירייה לא שוות מבחינתי דבר. מבחינתי אם אין פה ברעננה אוזן קשבת לסבלם של רבים,ולהפרעה כה בוטה במהלך היום התקין , לא כ"כ מגיעות למי שאחראי לכך מילים טובות! אם משאיות הזבל היו עוברות בשעה זו מתחת לחלון ביתו של מר ראש העיר, בטוחתני שכבר מזמן היתה רפורמה נעשית !

הבעיה שלנו שאנחנו יותר מידי עשירים ומפונקים

זאת האמת לאמיתה. יש לנו יותר מידי מכוניות למשפחה, אנחנו לא רוצים שיפנו לנו את הזבל בשש בבוקר ולא בשמונה בבוקר ולא בין שתיים לארבע ולא כשאנחנו חוזרים מהעבודה. אנחנו רוצים לחיות בעיר שדרך האוויר ישרתו אותנו ורצוי רק שעה ביום בין 11 ל12 כי כל שאר השעות זה פשוט מפריע. רבותי אין חייה כזאת תשכחו מזה. אתם יכולים להוציא קיטור כמה שאתם רוצים בשביל זה יש את האתר הזה. אבל מאומה לא יעזור תרכשו עוד ועוד מכוניות ורצוי יותר ויותר גדולות ותחיו בפקקים יותר ויותר. אי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה. יש מחיר לכל תהליך. חג שמח.

רוסנה, איכות החיים

היא זכות אלמנטארית, לא "פינוק", מה גם שנראה לי בססדר גמור גם להיות "מפונקים" בעניין זה. אני לא ממש מבינה את הגינוי לשאיפה הבסיסית לחיות ללא מזהמים, כשרעש חריג הוא אחד מהגדולים שבהם - והפתירים שבהם (הלוואי וניתן היה לפתור את זיהום האוויר כל כך בקלות). אני שמחה שמודעות הציבור לזכותם לחיות עם פחות רעש ולמידת הנזק שגורם הרעש לחייהם ובריאותם - עולה. אני אף שמחה יותר כשאני רואה עד כמה הרשות מבינה זאת.

lomeshane

New member
אם יורשה לי לשאול באיזה רחוב את גרה ומתי

מגיעה משאית הזבל אלייך. אני ממש לא יפת נפש ! אני תושבת רעננה שרוצה שיתנו לילדיי את שעות השינה המגיעות להם, כמו שעשו בערים אחרות בארץ ! (ודרך אגב- אין לי מכונית....:) )

אני בעד להקיץ מוקדם בבוקר עד 6

זה נכון מאד גם לילדים. להתעורר עם שחר, לאכול ארוחת בוקר בנחת, לקרוא עיתון, לשתות קפה, ולהגיע ללימודים ו/או לעבודה ביותר רילקס.

אני איתך

רק ש"רילקס" זה לא המצב, עם הרעש בזמן איסוף הזבל

lomeshane

New member
זאת אומרת שאני צריכה בכלל להגיד תודה למשאיות

מחרישות האזניים שמאריכות לי את היום ותורמות בחריקות, בצעקות הפועלים ובבומים של קולות פחי האשפה המותחים והנגררים מתחת לחלוני ??????????????????? אם הייתי מחליטה מרצוני הטוב להעיר את ילדיי ב- 6, הרי שיש אמצעים קצת יותר נעימים לכך.

qrst1 האחת

New member
שוצמן...יצאת ענק../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אחרי שקראתי את תגובתך הכועסת...הייתי בטוחה שלא אקרא אותך עוד בפורום... ואתה הוכחת שאתה בן אנוש, שרשאי לכעוס וגם לסלוח...תכונה ענקית של אדם ענק... ואגב, אם אתה כבר קונה לחנה מתנה ליומולדת...קנה לה משהו שווה - כי היא שווה ...ונתחלק חצי בחצי...?
חג שמח

למעלה