פינק פלויד ב-Live 8 - פרטים מלאים

melancholy man

New member
האמת?

אישית אני מאוד שמח שזכרו של האיש הדוחה נעלם עד כדי כך, ממשיכי דרכו המעיקים, אומנם עוד מפרים חוק וקוראים לגזענות מתחת כל עץ רענן, אבל זה משמח שזכרו נעלם. איזו תופעה דוחה.

yodan

New member
רק אני מתעצבן מ-ABITW2?

כבר התרגלנו שכל תחנות הרדיו משמיעות את ABITW2, ומתעלמות לחלוטין מהרצועה הקודמת - happiest days of our lives - שהיא חלק בלתי נפרד מ-ABITW2... אבל כשמקדישים תוכנית שלמה לפינק פלויד, מתוכה כחמישית מוקדשת ל-The Wall, אני עדיין צריך לשמוע את ABITW2 בפייד אין מהצרחה?! זהו.

pink floydror

New member
שני דברים../images/Emo13.gif

דבר ראשון, הצצתי במדריך לבדוק באיזה שעות יהיו החדשות ו"24", ולפחות לפי המדריך של יס, אין 24 באותו ערב.. דבר שני, מעניין מה תהיה ההמלצה לסוף השבוע, השבוע

חרטושה

New member
כבר שבועיים וחצי

שאין לי חיים. לא יכולה להתרכז בכלום. עכשיו רק נשאר לי לעקור את הדלת של החדר הישן שלי עם הציור של ה DSOTM ולייבא אותה, ולסדר מחדש את המזבח עם הנרות. עוד יומיים!!! קולטים?! יומיים!!

../images/Emo6.gif

אני (עדיין) לא מתרגשת. נראה לי שזה יקרה רק כאשר אראה אותם ממש, בחי, כל ארבעתם על הבמה. כרגע זה סתם נראה משהו נחמד - סופשבוע כיפי.

אני משום מה

עצובה לקראת זה לדעת שבחיים לא אראה את האנשים שמילאו בי כל כך הרבה במציאות.

Blackpanter1י

New member
ואני גם לא כלכך שמח לקראת האיחוד

בגלל שהם כבר זקנים (ולא, אני לא שומע אותם רק לפי המראה),ולדעת שבטוח אחד מהם, ימות ב10 שנים הקרובות. וזה מעצבן שלא ההיתי אז...(70-80) אני יודע שזה נשמע קצת קטנוני וילדותי, אבל זה מה שאני מרגיש

microbe15

New member
מרגיש בדיוק אותו דבר

הייתי נותן הכל בשביל אפשרות לראות את כל האומנים שאני אוהב מה-60-70-80

שלום חן

New member
מאוחר מידי

ולחשוב שבגלל ששמעתי על האיחוד מאוחר מידי פספסתי את הזדמנות חיי לראות אותם אחת ולתמיד. יש לי בן דוד סוכן נסיעות בבאר שבע שאמר לי שלא יאמן איזה הענות היו לו לחבילות ולטיסות ליום המופע. הוא אמר לי שגם אם אני אהפוך אותו מקום לטיסה אפילו לאותו יום אני לא אמצע. אז אני אמשיך להתפלל לבורא עולם שיתן לי עוד הזדמנות לראות אותם live. אז בואו ונמשיך להיות אופטימיים אולי האיחוד הזה יביא לעוד. בנתיים נסתפק במחווה במועדון בארבי ב- 5.7.

חרטושה

New member
כמעט שכחתי, שאלה בקשר לשידור

בערוץ 10. מה עם הפרסומות? ז"א אני בטוחה שהם לא יוותרו על זמן שידור פרסומות, שבארץ הוא ארוך במיוחד. מה אם הפרסומות ייפלו בדיוק על ההופעה? או שיהיה זמן בתוך השידור (הישיר, עצמו) גם למעבר לפרסומות ?

rockist1

New member
תודה

סופסוף אחרי שנים על שנים שאני כבר רוצה לראות הופעה של פינק פלויד שהיא לא בת 60 שנה בשחור לבן, סופסוף זה מגיע. תודה על הפרטים, שנה אני מחפש באינטרנט ולא מוצא על ההופעה הזאת פרטי שידורים.

חרטושה

New member
../images/Emo32.gif 1000 גשי לקבלה ...

1. ייצגת את העם והמדינה בכבוד . 2. רק לידע כללי, זה שבוב גלדוף סגר את ebay לא אומר בשום פנים ואופן שאי אפשר היה להשיג כרטיסים להופעה, ועוד במחירים זולים הרבה יותר מאשר באתר ההוא.

למעלה