פינק פלויד ב-Live 8 - פרטים מלאים

feel so low

New member
אפ אחד לא אמר תודה..

אז תודה לך מנהל יקר על הפרטים המלאים ועל ההשקעה להשיג אותם בזמן האחרון!

Liorking

New member
שונא את 24

מספיק כולם מדברים על זה, עכשיו זה גם בא על חשבון פינק פלויד?! שונא את הסדרה, השחקנים, הבמאים ואת חברות השידור וההפקה של התוכנית.

את כולם? באמת?

וואו. מן הסתם, לחברת ההפצה יש הסכם עם ערוץ 10, לפיו הם מתחייבים לשדר את התכנית בימים ושעות מסויימים. או זה, או שערוץ 10 מפחד לרייטינג, משום מה. האופציה הראשונה נראיתי לי יותר. בכל מקרה, בין זה לבין "שנאה" כלפי הסדרה, הדרך עוד רחוקה.

Liorking

New member
עד עכשיו לא הייתה לי בעיה

יכולתי לסבול את זה שכמעט כל מי שאני מכיר מדבר על זה. לא באמת הייתה לי בעיה. סתם הסדרה לע עניינה אותי. אבל עכשיו, פרק של 24 יבוא על חשבון שידור חי של איחוד פינק פלויד?! זה גרם לי לשנוא את הסדרה, ולא אכפת לי מההסכם של ערוץ 10 עם חברת ההפצה, זה לא יגרום לי לאהוב את הסדרה.

new revolution1

New member
ואי, זה מעצבןןןן!!!!

ערוץ 10 באמת מעדיפים לשדר פרק של 24 מאשר לשדר את ההופעה החיה של פינק פלויד? אומנם מדובר באיבוד רייטינג מסוים, אך ההופעה תמשוך כל כך הרבה רייטינג שיעלה על 24. סביר להניח שלא יוותרו על הפרסומות שבין לבין, איזה מעצבנים!!! עושים לנו טובה שבכלל משדרים, ברוב אדיבותם, הכל למען פרסום ורייטינג- תעשיית טלוויזיה, פשוט זוועה. נקווה לטוב. אגב, אני חדשה פה, פורום מזניב. תודה ציף על הפרטים! new revolution1

my mika

New member
כבוד גדול נפל בחיי

אני שמחה ומאושרת שאני עדה לאיחוד של להקה גדולה כל כך בשלב זה בחיי. הם נוצרו עוד לפני שנולדתי וכבר מגיל קטן אני אוהבת אותם. אני בת 27, כששאלתי את אמא שלי איך זה שאני אוהבת את המוסיקה שלהם כל כך? היא אמרה ששמעתי אותם עוד כשהייתי בבטן שלה, כך שגם אז הייתה לי הזכות (1978)
מעניין אם הם יביאו לנו משהו חדש אבל בטעם של פעם כמובן.

שלום:) שאלה לי...

ניתן/יהיה ניתן לשמור מאיפשהו למחשב את ההופעות (או לפחות פינק פלויד)? (ואם כן מאיפה...) תודה לעונים

למעלה