פינק פלויד וביטלס

פינק פלויד וביטלס

הצלחתי להשיג (ממקור שאני לא אפרסם - מטעם חוקי הפורום) קובץ של הופעה משותפת (?) של הפינק פלויד עם הביטלס - מישהו יודע על מה מדובר??? יש על זה כמה פרטים? מתאריך 15-4-1967.

One Echoe

New member
לא היה וכנראה שגם לא יהיה.

לא קיים דבר כזה. נפלאות הקאזה, חבר יקר.

דוקא כן קיים

יש סרט וידאו (חוקי) שראיתי פעם אצל חבר ובו הפלויד בשנותיהם הראשונות עם בארט, כשלנון מגיע לביקור באולפן/הופעה ולראשונה כנראה גם מופיע עם יוקו אונו אני פשוט לא זוכר איך זה נקרא , אבל זה די ידוע

נדמה לי שהתבלבלת

עם הסרט Tonight Let's All Make Love in London שבו נראה ג'ון לנון בארוע ב-14 Hour Technicolor Dream, וגם יוקו אונו מצולמת שם (אבל לא עם ג'ון). הפלויד הופיעו באותו ארוע (אך לא מופיעים בסרט). לעומת זאת, הם מצולמים באולפן (בלי נציגות כלשהי מהביטלס). כתבתי בהרחבה על הסרט ב"חדשות", למעלה. הביטלס והפלויד מעולם לא ניגנו או הופיעו ביחד.

Shakty

New member
פעם היו שמועות שבסשן של

WHAT THE SHAME MARY JANE (מה BBC SESSIONS) סיד הופיע ב BACKING VOCALS אבל אין כל אימות לכך.

זה שרשור ה"חשדות". הוא נמצא

בעמוד הראשון של הפורום, ומסומן ברמקולים, ע"מ שיקשה על הגולשים לפספסו.

oribarak

New member
גם יש שמועות שמשינה ופינק פלויד

ניגנו ביחד...וששלמי ברכה הלחין את קומפטרבלי נאמב רואים שהוא גאון?

itaikuskus

New member
שלומי ברכה לא היה יכול להלחין את זה

יש בשיר הזה יותר מ3 אקורדים.

oribarak

New member
אבל יש בו 4 בבית

ובכוכבים דולקים על אש קטנה יש 4 בבית, ופאילו האקורד האחרון משתנה לקראת סוף הבית.. והפזמון של קופמטרבלי גם 4, וגם בפזמון\סולו של כוכבים יש 4, אז מה משתמע מכך?

itaikuskus

New member
לא יודע

המעבר מהסולם המינורי למז'ורי (מהבית לפזמון) בפינק פלויד נראה יותר מדי גדול על מישהו כמו ברכה.

One Echoe

New member
חח מה הקשר?

חחח

oribarak

New member
אז זהו, שלא, ראה "אהובתי"

סולם רה מינור בבתים, סולם דו מיז'ור בפזמון

itaikuskus

New member
אבל אבל

הסולו...יש בו סטרצ'ים...ו..הוא אפילו מתחיל אותו בסקרים! לא יודע...לא נשמע ממש שברכה יכול.. חוצמזה הוא לא מבין אנגלית! הוא תימני לא?

למעלה