מה לא הבנת?
O oribarak New member 11/8/05 #24 אממ..הוא אמר מה הוא לא מבין סטרצ'ים, קשרים, ומה הקשר לעזאזל למה שאנחנו מדברים?
O One Echoe New member 11/8/05 #25 מה זה סטרצ'ים ומה זה סקרים? אוקיי סטרצ'ים=מתיחות. איכשהו הבנתי. אבל ...סקרים?
I itaikuskus New member 11/8/05 #27 scream אופן פריטה המפיק צליל הנשמע כצרחה...מפה השם.. אתם היפים שמנגנים על אקוסטיות...אתם לא תבינו את זה. (-: ומה הקשר למה שאנחנו מדברים? שהסולואים של ברכה...בעצם..אין כאלה.
scream אופן פריטה המפיק צליל הנשמע כצרחה...מפה השם.. אתם היפים שמנגנים על אקוסטיות...אתם לא תבינו את זה. (-: ומה הקשר למה שאנחנו מדברים? שהסולואים של ברכה...בעצם..אין כאלה.
O One Echoe New member 11/8/05 #28 אוי, נו באמת. זה לא נקרא צעקה. זה נקרא "שריקה". טוב אפשר גם צעקה, אבל סקרים? חחח בכל אופן, אנחנו היפים שגם מנגנים על חשמליות, אז תהיה בטוח שאנחנו יודעים מה זה.
אוי, נו באמת. זה לא נקרא צעקה. זה נקרא "שריקה". טוב אפשר גם צעקה, אבל סקרים? חחח בכל אופן, אנחנו היפים שגם מנגנים על חשמליות, אז תהיה בטוח שאנחנו יודעים מה זה.
O One Echoe New member 11/8/05 #32 כל מי שאני מכיר קורא לזה שריקה. אז למה אתה אומר אף אחד? וזה לא ממש משנה, האמת.
O One Echoe New member 11/8/05 #40 היית מת שאני אפגע משטויות כאלה. אתה פשוט צריך לדעת לשלוט בהומור לפעמים..זה מציק לפעמים, אין לי בעיה עם זה רוב הזמן.
היית מת שאני אפגע משטויות כאלה. אתה פשוט צריך לדעת לשלוט בהומור לפעמים..זה מציק לפעמים, אין לי בעיה עם זה רוב הזמן.
I itaikuskus New member 12/8/05 #59 לא בטוח עד כמה "מלך" הוא יצא, אבל בסדר, אם זה כל כך מפריע לך אני לא אצחק איתך יותר.
I itaikuskus New member 13/8/05 #63 אבל עכשיו אני מדבר עליך אם לאחרים יפריע, כשיגיע הזמן, הם יוכלו להגיד גם את דעתם.
W wish i was here New member 11/8/05 #37 אוי נו תעשה טובה קוראים לזה שריקה...ולא צווחה ולא צעקה ולא גניחה....שריקה (וכן,אני מנגן על חשמלית אז יש מצב שאני יודע מה זה)
אוי נו תעשה טובה קוראים לזה שריקה...ולא צווחה ולא צעקה ולא גניחה....שריקה (וכן,אני מנגן על חשמלית אז יש מצב שאני יודע מה זה)
O oribarak New member 11/8/05 #30 אתה חמוד אתה או שלא...ואנחנו היפים שמנגנים גם על חשמליות..יא פאנקיסט שמנגן על שליש
O oribarak New member 11/8/05 #21 אה?וואט דה פאק? כשל מערכות כנראה..זה מה שקורה כשמזלזלים במשינה!!אה!!! חוץ מזה שגם צנעני תימני, והוא מבין אנגלית..הוא יודע להגיד "פסיכדלי"
אה?וואט דה פאק? כשל מערכות כנראה..זה מה שקורה כשמזלזלים במשינה!!אה!!! חוץ מזה שגם צנעני תימני, והוא מבין אנגלית..הוא יודע להגיד "פסיכדלי"