פינק פלויד וביטלס

העובדה היא, שלמשינה כבר אין לי כוח

הייתי פריק שלהם בידיוק שנה, את פינק פלוייד אני אוהב כבר יותר מ4 שנים והם לא נימאסו עלי בניגוד למשינה.

oribarak

New member
לא, זה הגיטריסט

הקלידן של משינה הוא מוזיקאי גדול, אבנר חודרוב

avki

New member
במשינה, כל אחד הוא גדול בתחומו.

בכלל, כל מי שמזלזל במשינה, זה באמת טפשי ומיותר. זאת להקה שכל חבר בה שולט היטב על הכלי שלו, וכולם, חוץ מיובל בנאי אולי (שלגביו אני פשוט לא יודע), נחשבים מוזיקאים טובים בתחומם. חוץ מזה, ששלומי ברכה הוא היחיד שבא שם מתרבות הרוק, שזה עוד דבר שנותן עיניין בלהקה שמייצרת להיטים שבוססים על עקרונות רוק מוזיקליים. ושלומי ברכה הוא אמנם מלחין השירים העיקרי, אבל הוא בהחלט לא היחיד, ויובל וחודורוב בהחלט תורמים הרבה להלחנות שלהם במשך השנים.

oribarak

New member
אומגד, אבקי טען לצדקתי????

ועוד על משינה???? תגידו מישהו ראה חזיר מעופף?או דוב?או מתנחל(אבקי)?

afon

New member
שיהיו גדולים בתחומם

הם עדיין רוק חביב, לא יותר מזה, סתם להקה לא מעניינת.

ולכולם יש מכנה משותף אחד:

הם לקחו את המושג "העתקת שירים" צעד אחד קדימה- או אם תרצו- One step beyond. מוזיקאים דמיקולו.

triple B

New member
בתחילת הדרך הם הופיעו והקליטו באותם

המקומות לפחות זה משקארתי בביוגרפיה שלהם

One Echoe

New member
הגיוני.

2 להקות בריטיות פופולריות של שנות ה60-70. זה הגיוני. אבל זה עדיין לא אומר שהם נפגשו יחד מוזיקלית.

../images/Emo13.gif

הביטלס הפסיקו להופיע בשנת 1966, ומאז התרכזו רק בהקלטות. כך שהם לא הופיעו באותם מקומות שהפלויד הופיעו (באותו זמן). אבל שתי הלהקות הקליטו באולפני אבי רואד בלונדון. Piper וסרג'נט פפר הוקלטו במקביל, באולפנים שונים באותו קומפלקס.

Shakty

New member
האגדה מספרת על לנון שביקר באולפן

ואמר שהם הצליל של התעיד או משהו כזה (אני זוכר במעורפל - ציף מן הסתם תתקן אותי :) )

מקרטני

אולי יחד עם האריסון. הסיפור די מעורפל, מלכתחילה.

One Echoe

New member
כן...

שמעתי על זה. מקרטני כנראה ..נכנס לחדר של הפלויד ואמר להם שהם להקה יותר גדולה מהם..

למעלה