פינת האוסף השבועית

נופ ר

New member
פינת האוסף השבועית ../images/Emo13.gif

במקרה אתמול בלילה אני ובעלי יצאנו לטייל עם 2 הכלבים המהממים שלנו, הם בני חצי שנה והם אח ואחות הזכר טמבל אמיתי, אני ובעלי הלכנו במורד הרחוב מדברים ומעשנים סיגריה והכלבלבים רצים מסביבנו מבסוטים מהחיים אז הכלבה רצה ועברה בדיוק בין הרגליים שלי ושל בעלי והכלב הזכר טמבל הוא לא הצליח לתמרן ופשוט נכנס לי ברגלים מאחורה מה שגרם לי להתקפל וליפול ישר על הגב מזל שהוא היה מתחתי נחתתי עליו כזה חזק והוא בלם את הנפילה שלי אשכרה הרגשתי שנחתתי על בלון שעוד שנייה מתפוצץ אוי המסכן הקטן נבהל והתחיל ליילל ואני צורחת מכאבים אז אם שמעתן משהו אתמול בלילה זאת הייתה אני
אחרי חצי שעה של בכי והיסטריה מהכאבים שחטפתי בגב ומהדימום ברגל שאני היסטרית כשאני רואה דם אני ובעלי התחלנו לצחוק עד דמעות כי זה היה כל כך מצחיק איך שזה קרה... בדיוק חצי שעה לפני זה מרחתי את הלק של אורלי גלאם רוק (המאט סוויד הזה החדש) באצבעות הרגליים ובגלל הנפילה כולו נמרח חח בקיצורררר כל ההקדמה הזאת היא בגלל שבעקבות המקרה לא הלכתי לעבודה והתפנה לי זמן אז הנה אני צילמתי את האוסף ותיהנו! נתחיל עם המגירה! היא מבולגנת ככה כי היא קטנה, מעין מגירה נסתרת כזאת ואין אופציה להעמיד בה את הלקים, ויש פה גם חלק מהאיפור שלי יום אחד אני עוד אקנה מגירות רק ללקים!

נופ ר

New member
סגולים

אני פשוט מתה על סגולים זה הצבע הכי אהוב עלי L'oreal 732- די מאכזב, בבקבוק הוא נראה מהמם על הציפורן היופי נעלם ונשאר לק שחור עם טיפ טיפה סגול, שבקושי רואים לייף 251- סגול כהה עם נוצצים קטנים מאוד אני חושבת שזה שימר אבל לא בטוחה. Orly wild wisteria- פשוט וואו! קודם כל המריחה מדהימה, שכבה אחת וכיסוי מלא!!! שמתי ממנו רק שכבה אחת ולא נזקקתי לעוד שכבה שזה מאוד מאוד נדיר בלקים. הגוון מהמם סגול כהה מאוד עם קצת כחול. Orly Rio nights- צבע משגע נראה מדהים בבקבוק, לא אהבתי את העובדה שהוא שקוף ומצריך 3-4 שכבות. בסופו של דבר הצבע על הציפורן מעט כהה אבל מהמם טופ ביוטי 186- סגול שימרי מטריף, נראה מצוין עם שכבת טופ מאט מעליו! צ'ינה גלייז c-c-courage- וואו אחד הלקים שאני אוהבת, במרקם ג'לי עם נוצצים. הוא פשוט מקסים וכיפי (גם איתו צריך 2-3 שכבות או אפילו 4 אבל הייבוש נוח והמריחה נוחה) OPI lincoln park after dark suede- לק מושלם, מתייבש מהם מריחה קלה (הוא התחיל להסמיך קצת האמת) אני אוהבת את המברשת הרחבה. והצבע פשוט משגע! סליחה בנות אני אמשיך עוד כשעה, אני צריכה ללכת לרופא

נופ ר

New member
סליחה על העיכוב, ועכשיו- סגולים ורודים

לק ישן של לוריאל מס' 603- חמוד ונוצץ אבל המון זמן לא שמתי OPI pamplona purple- צבע מקסים, אחרי הייבוש מתקבל מעט כהה מאשר בבקבוק, נוטה לסגול. עם הזמן הוא הסמיך ונהיה יותר קשה למרוח אותו אבל אני פשוט אדלל. CHIC 228, היה בשימוש פעם אחת ועברתי ללקים אחרים... המון זמן לא שמתי שיק בגלל הרעלים, אם יש אלטרנטיבות אחרות אז למה לא... צ'ינה גלייז harmony- סגול מטאלי, לא אהבתי איך שהוא נראה עלי, מעט מבגר ודהוי כזה ORLY purple velvet אני מתה עליו היה בשימוש המון פעמים, אכן הוא מאבד את הברק אבל זה לא מפריע לי. TEN PRO ללא מספר, חברה מסרה לי אותו. נעולם לא ראיתי את הלקים האלה בחנויות, ייתכן שהוא מאוד ישן. הגוון מאוד מיוחד, מין ורוד סגול מטאלי.

נופ ר

New member
אדומים

מעדיפה אדומים מטאליים או עם איזשהו טוויסט Essie after sex צבע מטריף וסקסי מאוד לטעמי, מאוד אוהבת ORLY crawford's wine נרכש מקולקציית הולנטיין ולטעמי אחד היפים מהקולקציה הזאת ORLY cherry bomb פשוט צבע מהמם הוא כל כך מתאים לגוון העור הכהה שלי, מין אדום עם ברק כתום כזה, מאוד זוהר chic 306 ממש התאום של השרי בומב, הוא כהה במעט ממנו אבל הם דומים מאוד. צ'ינה גלייז ruby pumps אין על הצבע הזה הוא מושלם סקסי ונוצץ

Ultra marine

New member
תודה על השיתוף ../images/Emo13.gif ושאלה מתבקשת....

הרובי פמפס והקרופורד ויין הם דיופים?

נופ ר

New member
תסלחי לי אבל עוד לא הבנתי

דיופים זאת מילה אמיתית? בחיים לא ראיתי מישהו משתמש במילה הזאת... הייתי בטוחה שזאת טעות. אם התכוונת לשאול אם שני הלקים דומים אז ממש לא, רובי פאמפס זה לק עם נצנצים וקרופורדס ווין זה לק שימרי... בגלל זה לא הבנתי את השאלה כי זה שני לקים שונים לגמרי וניתן לראות את זה בתמונה זה מאוד בולט

RUTHIE1

New member
ממה שאני יודעת, ה-DUPE של הרובי פמפס

הוא סטאר ספנגלד, בבקשה...ועוד תמונה... חוץ מזה , לנופר - DUPE זה אומר שהמוצרים דומים עד כדי זהים...

נופ ר

New member
חחח לא ידעתי שזה מילה באנגלית

והיה לי את הסטאר ספנגלד, מסרתי אותו לחברה שהתחתנה הם אכן מאוד דומים

סקרמנטה

New member
למיטב ידיעתי dupe זה פתי, וגם לפי מורפיקס

אולי זה סלנג? אולי משחק מילים? לא יודעת...

סקרמנטה

New member
../images/Emo6.gif טוב, כנראה שהקיצור הזה הוא המצאה ישראלית

כי בכלל לא חשבתי על זה... תודה :) חג שמח

bambired

New member
דווקא אמריקאי לחלוטין ../images/Emo13.gif אפשר לשמוע הרבה

ביו טיוב ובבלוגים . חג שמח

סקרמנטה

New member
אה... אז זה קיצור עממי שלא מופיע במילונים

טוב לדעת! תודה :) אחחח... האמריקאים האלה!

Come Alive

New member
רואה? ../images/Emo3.gif לא כל דבר שאמריקאים אומרים מופיע

במילון!

למעלה