פינת האוסף השבועית ../images/Emo13.gif
במקרה אתמול בלילה אני ובעלי יצאנו לטייל עם 2 הכלבים המהממים שלנו, הם בני חצי שנה והם אח ואחות הזכר טמבל אמיתי, אני ובעלי הלכנו במורד הרחוב מדברים ומעשנים סיגריה והכלבלבים רצים מסביבנו מבסוטים מהחיים אז הכלבה רצה ועברה בדיוק בין הרגליים שלי ושל בעלי והכלב הזכר טמבל הוא לא הצליח לתמרן ופשוט נכנס לי ברגלים מאחורה מה שגרם לי להתקפל וליפול ישר על הגב מזל שהוא היה מתחתי נחתתי עליו כזה חזק והוא בלם את הנפילה שלי אשכרה הרגשתי שנחתתי על בלון שעוד שנייה מתפוצץ אוי המסכן הקטן נבהל והתחיל ליילל ואני צורחת מכאבים אז אם שמעתן משהו אתמול בלילה זאת הייתה אני
אחרי חצי שעה של בכי והיסטריה מהכאבים שחטפתי בגב ומהדימום ברגל שאני היסטרית כשאני רואה דם אני ובעלי התחלנו לצחוק עד דמעות כי זה היה כל כך מצחיק איך שזה קרה... בדיוק חצי שעה לפני זה מרחתי את הלק של אורלי גלאם רוק (המאט סוויד הזה החדש) באצבעות הרגליים ובגלל הנפילה כולו נמרח חח בקיצורררר כל ההקדמה הזאת היא בגלל שבעקבות המקרה לא הלכתי לעבודה והתפנה לי זמן אז הנה אני צילמתי את האוסף ותיהנו! נתחיל עם המגירה! היא מבולגנת ככה כי היא קטנה, מעין מגירה נסתרת כזאת ואין אופציה להעמיד בה את הלקים, ויש פה גם חלק מהאיפור שלי יום אחד אני עוד אקנה מגירות רק ללקים!
במקרה אתמול בלילה אני ובעלי יצאנו לטייל עם 2 הכלבים המהממים שלנו, הם בני חצי שנה והם אח ואחות הזכר טמבל אמיתי, אני ובעלי הלכנו במורד הרחוב מדברים ומעשנים סיגריה והכלבלבים רצים מסביבנו מבסוטים מהחיים אז הכלבה רצה ועברה בדיוק בין הרגליים שלי ושל בעלי והכלב הזכר טמבל הוא לא הצליח לתמרן ופשוט נכנס לי ברגלים מאחורה מה שגרם לי להתקפל וליפול ישר על הגב מזל שהוא היה מתחתי נחתתי עליו כזה חזק והוא בלם את הנפילה שלי אשכרה הרגשתי שנחתתי על בלון שעוד שנייה מתפוצץ אוי המסכן הקטן נבהל והתחיל ליילל ואני צורחת מכאבים אז אם שמעתן משהו אתמול בלילה זאת הייתה אני