פינת האוסף השבועית

סקרמנטה

New member
טוב... לעממיוּת אין מקום של ממש במילון ../images/Emo3.gif

האמת היא שאני רגילה יותר לחומר טכני, שהשפה בו בד"כ רשמית יותר, ופחות לבלוגים ויו-טיוב. אז אולי זו אחת הסיבות שהרבה פעמים הכתיבה שלי היא "חנונית" :) ובכלל, כנראה שהגיע הזמן שאתחיל לקרוא יותר אנגלית עממית (או שמא עלי לומר אמריקאית?).

Come Alive

New member
חחח ככה זה ארה"ב..

שתדעי לך שרוב האמריקאים לא יודעים לאיית דברים ולכתוב מילים כמו שצריך.. מרוב כל הסלנג, הקיצורים, המילים המחודשות
בכלל, באנגלית אמריקאית, אל תסתכלי במילון נורמטיבי, נראה לי שעדיף שתסתכלי במילון הזה: http://www.urbandictionary.com

sHiR TaDmOr

New member
חחחחח הוא כבר מככב אצלי במועדפים!../images/Emo6.gif

המון פעמים אני נתקלת במילים שאני לא מכירה בכלל והן נראות די מוזר...ובסוף מסתבר שזה סלנג
אחח האמריקאים האלה

נופ ר

New member
אדום ואמפירי

ג'ייד 43, הלק הראשון שלי שנקנה לפני מספר שנים, זה הבקבוק השני ממנו הייתי הולכת איתו המון וזה צבע פשוט מחמיא ORLY naughty חדש אצלי ופשוט מטריף הוא אדום דם נוטה לחום ודורש 2-3 שכבות מפני שהוא שקוף, אבל התוצאה הסופית מהממת ויש ללק ברק גלוסי מטריף ובולט מאוד, נותן תחושה של מניקור מושלם

נופ ר

New member
בכלל לא

מעט שימר אבל לא מורגש גימור גלוסי מטריף, אני מתה על הלק הזה

נופ ר

New member
ורודים בהירים

אני לא משתגעת על לקים בהירים אבל בכל זאת... orly seashell, עוד לא נוסה
chic 225 אם לא היה בו שימר אז זה היה ראוי להיקרא גוון ניוד אבל הוא לא, והוא בהיר מדי, יש בו קצת אפור וקצת ורוד קשה להגדיר chic 230 זה ורוד עתיק מעושן כזה. אני אהבתי איך שהוא נראה על הציפורניים שלי essie honey bun- הלק שטראנס שלחו לי "בטעות" (קשה להאמין לכך אבל שיהיה) ודווקא אהבתי את הגוון הזה, הוא נראה מצוין על הציפורניים ברגליים

סקרמנטה

New member
מה ההבדל בין 230 ל-307? מישהי יודעת?

כי הם נראים בבקבוק ממש זהים... ויפים :)

נופ ר

New member
שמתי על אצבע אחת והוא שקוף

נראה לי שצריך 3 שכבות לפחות למראה אטום, ואז הוא בטח יראה חמוד

mgirl

New member
כמו הפיקסי דאסט

גם הוא תובע 3 שכבות. אבל שווה את זה וגם את ההסרה הבעייתית של הנצנצים!

נופ ר

New member
מעניין אבל...

אכן ידוע שנצנצים קשה להסיר, למשל ברובי פאמפס המפורסם ממש קשה להסיר וגם את כל הסווידים למיניהם היה לי ממש קשה להוריד אבלברובי פאמפס לא נתקלתי בבעיות מיוחדות אומנם הוא לא מחליק כמו קרמיים אבל הוא ירד בכיף ואפילו עם קופסת מסיר הלק של אורלי לקח לו שניות לרדת
פשוט ראיתי מישהי באחד הבלוגים שרשמה שממש ממש קשה לה להוריד אותו

נופ ר

New member
ורודים כהים

לא ידעתי איך להגיד את האורלי אז תקעתי אותו פה וOPI ושיק לא ממש כהים אבל שיהיה
chic 309 ורוד זעקני קצת ניאוני אבל לא ממש... עוד לא יצא לי לצאת איתו לרחוב כי הוא מרגיש לי זעקני מדי, קשה להסביר ORLY happily ever after שעכשיו נראה שהייתי צריכה להכניס אותו לסגולים חח לא ידעתי שזה כזה קשה למיין לפי צבעים
הוא סגול עם שימר ורוד סגול ויש לו תת גוון ורוד. אבל בגדול הוא פשוט סגול
OPI dim sum plum ורוד מקסים, אני בטוחה שהוא מתאים לכל גוון עור

נופ ר

New member
כתומים!

וואו איזה צבעים מטריפים וזרחניים ואני מתה עליהם אחד אחד eve cosmetics 108 כתום אפרסקי מהמם ומה שכיף שהוא אטום ומתייבש מהר טופ ביטי 248- כתום זרחני אבל לא ניאוני, הוא גם שקוף ודורש מב' שכבות אבל בסוף הצבע די דומה לבקבוק אולי טיפה יותר בהיר ORLY chica boom אותו דבר כמו טופ ביוטי רק שהגימור שלו גלוסי מאוד והגוון פחות כתום זרחני ויותר רגוע

נופ ר

New member
ירוקים

wow 29 קניתי עבור חותמות בסוף הסתבר שהוא שקוף. אז שמתי אותו עם טופ מאט יצא מזעזע לדעתי אבל הסתובבתי עם זה יום שלם חחח צ'ינה גלייז turned up turqiose ניאוני בגימור מאט שימרי כזה. הייתי איתו שעה והורדתי. לא בא לי טוב בעין
OPI Jade is the new black- הירוק היחיד ששמתי מס' פעמים ואהבתי אותו. אין מה להגיד.

למעלה