פינת האוסף השבועית

נופ ר

New member
אממ בינתיים לא

אולי בקיץ יצא לי לשים אותו כי יש לי בגד ים טורקיז חחח בינתיים אני לא אוהבת איך שזה נראה עלי אבל אני אנסה שוב, הוא נראה מטריף בבקבוק

Come Alive

New member
כל החנויות של הלקים הפושטים כאילו..

לא יודעת על איפה זה נמצא בכל רחבי הארץ..

נופ ר

New member
אני רכשתי בכפר סבא

בחנות שבכלל מוכרים בה אביזרים לשיער ותכשיטים... אם מישהי מעוניינת זה נמצא ליד איפה שהיה פעם ריינבו ג'יפסי

נופ ר

New member
כחולים

לוריאל 731 אותה ביקורת כמו הקודם. פשוט מאכזב. eve cosmetics 12 כחול מאוד כהה עם שימר סגול. אבל הוא לא נוטה לשחור הוא פשוט כהה. OPI Ink suede בבקבוק נראה סגול אבל על היד מתקבל כחול. ORLY star of bombay- כחול מאוד כהה נוטה לשחור מהלקים שרק באור רואים את הגוון הכחול, בבית הוא נראה שחור. בכל מקרה הגוון מקסים ORLY blue suede- יפה מאוד, נוטה לירוק

Ultra marine

New member
שמתי היום את ה 731 של לוריאל

(שקיבלתי מתנה ולא רכשתי...) והוא מעלף! זמן ייבוש עצום (קצת מעצבן..) אבל חוץ מזה נראה מעולה. אטום לגמרי אחרי שכבה אחת, ובכל זאת שמתי 2. לדעתי באור רגיל (כלומר, בבית) כן רואים שהוא כחול כהה ולא שחור. מבחינתי הוא המשלים בסידרה של here today aragon tomorrow ושל לינקולן פארק אפטר דארק. אם אהבת את שניהם סביר שתאהבי גם אותו ואם לא.. אז לא.. :) (ומוזר שאת לא מסכימה כאן, כי הלינקולן פארק מתקבל גם כן "כמעט שחור" בתאורה רגילה)

נופ ר

New member
ההרגשה הייתה "עבודה בעיניים"

בבקבוק הוא נראה שחור עם שימר כחול בולט... בציפורן השימר הזה נעלם לחלוטין. הוא פשוט נראה שחור עם גוון כחול. את שני הלקים שציינת אין לי, אבל יש לי את סטאר אוף בומבי של אורלי שהוא כוחל כהה מאוד כמעט שחור. מה שעוד עיצבן אותי זה המריחה שלו, לא אחידה והלק נמרח כזה קשה להסביר. הוא לא אטום בשכבה ראשונה לפחות לא אצלי...

Ultra marine

New member
אני חושבת שיחסית ללק קרם

כן יש לו ברק שאני אוהבת. עכשיו שמתי לב שאין לך את הלינקולן פארק ה"מקורי" אלא את הסוויד. מבחינת נוחות המריחה, דבר ראשון מה זה השטות הזאת עם שני הפקקים?! ודבר שני, מה זה הפקק המזעזע הזה שבו צריך להחזיק בשביל למרוח.. אחרי שסיימנו עם התלונות על זה - המברשת אכן ממש רחבה. גם לדעתי המריחה לא היתה מאוד נוחה בקטע הזה אבל אחרי שכבה אחת הוא יצא לי לפחות אטום. אולי יצא שהשכבה היתה פשוט עבה (ובגלל זה לקח לה מלא זמן להתייבש לגמרי). ואכן היו לי פישולים יותר מהרגיל בצד הציפורן. סה"כ מבחינתי הוא בדיוק מה שרציתי (במקור - נייבי בלו של OPI). עכשיו צריך לראות מה קורה עם העמידות שלו. הוא הגיע אלי מחברה בגלל שהיא טענה שאחרי פחות מיום הוא התקלף..

נופ ר

New member
שחורים

WOW 09 או 60 אני לא ממש סגורה על זה, לק שחור אבל מעט שקוף ומסריח מאודדדד... ORLY iron butterfly- נראה מוזר ועוד לא מרחתי על כל האצבעות רק על אחת, לא בטוחה שאני מתה על זה ORLY matte vinyl- אני דווקא אוהבת והלכתי איתו כמה פעמים. מוזר מעט אבל יפה. אין ספק.

נופ ר

New member
אפורים וכסופים

life 245 נוצצים כסופים. שמתי הרבה שכבות למראה אטום ונצץ
צ'ינה גלייז sci-fi כסף מהמם כמעט כמו מראה אבל לא רואים השתקפות אבל הדבר הכי קרוב לזה, השתמשתי בו הרבה לחותמות. chic 278- אפור עם תת גוון חום. מאוד יפה הלכתי איתו פעמיים. ORLY mirror mirror- אפור בהיר מאוד. עוד לא נוסה. ORLY pixie dust- מושלם! אני מאוהבת בצבע הזה. אפור נוצץ עם תת גוון כחול שמתגלה לאחר הייבוש. כמעט תכלת בהיר.

נופ ר

New member
חומים וזהובים

כשבא לי משהו סולידי אני הולכת על אחד מאלה. (חוץ מהשיק החום הכהה) chic 48, חום בהיר ומקסים. OPI you don't konw jacques! אחד האהובים עלי, הבעיה איתו שהוא מצהיב מאוד את הציפורניים בלי בייס קואט הוא עשה לי ציפורניים חומות. הייתי בשוק מזה שתבינו עד כמה. ORLY glam rock- זהב כתום כזה, אבל אני לא בטוחה שהוא יפה על ידיים כהות, זה צבע די מבגר ועלי הוא כמעט בלתי נראה זאת אומרת הוא נבלע בגוון העור שלי. צ'ינה גלייז 2030- צבע זהב, הייתי איתו כמה שעות והורדתי, נורא מוזר לי chic 273- חום עם נוצצים זהובים מעט או חומים לא יודעת להגדיר ואלוהים כמה שהוא מסריח!! הוא ישן ובטח התבשל לו הרבה זמן בבקבוק חחח

נופ ר

New member
לבנים

משמשים לפרנץ' כמובן. שאני כמעט ולא עושה אבל בעבר עשיתי המון. סאלי הנסן לפרנץ' מניקור נקנה בערכה לפרנץ', הלק השני כבר בזבל אני לא זוכרת למה.המריחה מאוד לא נוחה זאת מברשת דקה מאוד שמשמשת לציורים על הציפורניים. מאוד מסורבל ולא ברור למה ככה. wow 01, אחלה גוון לפרנץ' כי הוא מעט שקוף ומשתלב יפה. ג'ייד brightener- מבהיר, אני לא הבנתי אז מה זה מבהיר ופשוט מרחתי ממנו איזה 6 שכבות למראה אטום. ולכן הוא נראה חצי ריק
מעולם לא ניסיתי להבהיר איתו לק אני לא מבינה מה המטרה של זה. אם אני ארצה לק יותר בהיר אני אקנה כזה

lilo4

New member
איזה קטע ../images/Emo8.gif

יש לי שני לקים שקניתי ואני אוהבת, אבל הייתי מאוד שמחה אם הם היו קצת יותר בהירים... אז אולי אני אנסה פעם לעבור עליהם עם מבהיר

נופ ר

New member
ואחרונים- בייסים וטופים

מדלל לק של שיק, עד כה שימש אותי בטופים של אסי ופושה. אחלה לגמרי. עלה 20 ש"ח. מייבש מהיר של ג'ייד, ישן מאוד, הוא כבר הסמיך אבל אני אדלל אותו כשארצה. זכור לי שהוא לא משתווה בכלל לאסי ולפושה. טופ קואט של אסי, מצוין רק מפריע לי הריח שלו שנשאר על האצבעות אחר כך וגם בזמן המריחה הריח חזק ומסריח. הגימור גלוסי מאוד. טופ מאט- מצוין, מתייבש מהר. טופ של פושה- הכי טוב שניסיתי, מייבש תוך 5 דקות. מתה עליו. אבל הוא התחיל להסמיך אז דיללתי. לא כזה נורא. נייל טק, די ישנים, לא בשימוש כרגע. אם אני שמה מתחת ללק הלק פשוט נושר בחתיכה אחת שלמה. כמו מדבקה. משקם ציפורן של שיק- אין בעיות איתו, מרחתי אותו לאחר בנייה שעשיתי לחתונה שלי. אני לא בטוחה אם בגללו הציפורן השתקמה מהר או לא. מה שבטוח הוא עושה תחושה מעימה וקרירה כזאת בציפורניים הכואבות
ועכשיו אני הולכת לנסות את הווטר מרבלינג!

נופ ר

New member
בייס קואט

שכמובן שכחתי לרשום אותו הוא מחזק ולא מונע הצהבה... שזה הבאסה הייתי בטוחה שכל בייס קואט ימנע הצהבה אבל בינתיים אני משתמשת בו עד שייגמר, כי הוא מחזק. הוא לא להיט הציפורנים אכן יותר חזקות אבל עדיין נשברות בעיקר בקצוות.

למעלה