פינת האורגניזם (המוזנחת) השבועי - חתול קרקל!

יכול להיות שזה לא רק פונקציה

של שמיעה אופטימלית. יכול להיות שהצורה עצמה מועילה לציידים בדרך כלשהי. עבורנו- האזניים נמצאות בצדדים של הראש - אבל אולי זה פשוט חוסר ההכרות שלי עם האנטומיה ההשוואתית של הקרקלים (ושל חתולים בכלל). מאחר ואנחנו לא ציידים "אידיאלים" (אלא אומניוורים) - מן הסתם האזניים שלנו ממלאות תפקיד קצת שונה (אני חושב שבעיקר לדעת לברוח מהטורפים במקום למצוא טרף)

angela8

New member
זאת הוכחה שאת החתול

עיצב אמן רב השראה...
זה פשוט יצור ככ קוקטי ומעודן...

מבחינתי זה היצור היחידי שתוכנן

ע"י מתכנן תבוני. הוא פשוט מושלם. חיית קטל נפלאה. הסיבה היחידה שאני לומד ביולוגיה זה כדי שיום אחד אני אוכל להפוך את עצמי באמצעות הנדסה גנטית לחתול (ענק. עם שרירים. שהולך על שתיים.) אוקיי, לא.

C H 4

New member
אני חושבת שהם חיים בכל הארץ

לא אני צילמתי את התמונה, פשוט זכרתי שראיתי אותה וכמה קינאתי בבחורה שהעלתה אותה..

לגבי תפיסת ציפורים במעופן -

החתולים שלי תופסים זבובים במעופם. יותר קשה, וגם יותר מגניב. שמעתי שמתאן יכולה לתפוס שוביניסטים במעופם, אבל עוד לא ראיתי הוכחה לכך.

:-| זבובים?

תקשיב, המפלצת הזאת תופסת ציפורים שלמות במעופם!! אני חוזר ואומר - מגבית פורום לחתול ייצוגי. ויפה שעה אחת קודם.

Wolverchenus

New member
ארמ, זה נשמע פחות מגניב

כששואלים "רגע, מה, הם תופסים ציפורים שעפות בשמיים? כמה רחוק הם קופצים?" הם פשוט בטח תופסים ציפורים ממריאות. שזה נחמד. אבל גם אני עושה את זה!!!!!!11

angela8

New member
שוביניסטים לא עפים.. הם בקושי זוחלים

על גחונם. החתולה שלי תופסת ציפורים במעופן.. אבל קטנות.

C H 4

New member
../images/Emo10.gif

לחברה שלי יש חתול שגונב צופיות שדוגרות על ביצים

angela8

New member
../images/Emo10.gif

כן. את לא מתארת לעצמך כמה ציפורים לקחתי לווטרינר ולא הצלחתי להציל. החתולות שלי אחראיות על שמדות המוניות של יצורים חפים מפשע, והכל נעשה בחיוך משופם של מלאכית תמימה .

אצלנו יום אחד נחת תוכי חסר מזל במיוחד על

המרפסת... ק' הגיעה הביתה ומצאה אותו מוטל ליד קערות האוכל של החתולים - הם לא אכלו אותו אלא רק שיחקו איתו, כמה בלתי מנומס מצידם. היא ניסתה להציל אותו ולקחה אותו לווטרינר, אבל הוא נפטר שם. הוא היה מהתוכים הצבעוניים המגניבים האלה, שרואים רק בגני חיות בד"כ.

angela8

New member
../images/Emo7.gif

למה באמת הם עושים את זה? ... לעיתים נדירות הן ממש טורפים את ה"משחקים" שהן מביאות לנו הביתה. בבית הקודם הם ממש פתחו בית מטבחיים. עכברים לטאות, ציפורים ומה לא..

C H 4

New member
ספרי לי על זה

לפני כמה ימים החלטתי לסדר את השמיכה לפני השינה אז הרמתי אותה מהמיטה ומה גיליתי?
שישנתי עם לטאה מתה!
הזוועה!!

רק בגלל זה אני מעדיפה לגדל כלב../images/Emo9.gif

אני מעריצה חתולים, אבל לא יכולה לעמוד בגועל הזה.

למעלה