פינת המתלבט - סקס וירטואלי

Liroy25

New member
פינת המתלבט - סקס וירטואלי ../images/Emo11.gif

האם סקס ויטואלי או כפי שהוא נקרא בשפה המקצועית (עלק..) "סייבר סקס" נחשב מבחינתכם כבגידה או שמא זה שווה ערך לפילרטוט עם אדם זר? האם בגידה מסתכמת רק במגע פיזי או שמא לא? בעולם של אינטרנט - איפה שמים בעצם את הקוים האדומים?

ELP

New member
בעיניי זה בגידה

אני חושב שיש דברים מסויימים שצריכים להיות אך ורק בין בני הזוג והמרחק בין סקס וירטואלי לסקס בטלפון ואז לפגישה אמיתית הוא לא כל כך רחוק. וחוץ מזה אם בן הזוג מקיים סייבר סקס זה צריך להדליק נורה אדומה שמשהו בקשר לא בסדר אם יש צורך בריגושים של "בגידה" ואני בטוח שגם הבן אדם שעושה את הסייבר סקס יודע שהוא בוגד אחרת הוא לא היה מתרגש כל כך.

מאיה 16

New member
דההה ברור שזאת בגידה../images/Emo58.gif

אתה הולך ומדבר עם בנות אחרות ו"מזדיין" איתן! מה זה משנה עם זה וירטואלי או לא, אתה מדבר עם אחרות, אתה בוגד!!! איך היית מרגיש עם החברה/אישתך/כלבתך/החתולה שלך הייתה הולכת ומדברת עם בנים ומדמיינת שהיא שוכבת איתם!!!
אני רוצה להיות ב Y בלילה כמו מורן אייזנשטיין המהממת!
כול כך קשה להיות אני...

לא... זו לא בגידה

סקס וירטואלי זו לא בגידה....בגידה זה דבר מוחשי פיזי....בעולם של האינטרנט אין קוים אדומים... אתה צריך לדעת לפי השיחה אכן אתה מעמיד קוים ואם מי....אין דבר קבוע בעולם הוירטואלי........

amet

New member
אני מסכים עם ELP

סקס וירטואלי אולי נשמע מסקרן, מעניין, אבל אם אתה נמצא במערכת יחסים, מה הצורך שלך ללכת ולא יודע מה לעושת עם משהו או מישהי אחרת, אם אתה צריך גירוי נוסף, עצום את העיניים ותפנטז על הבן זוג שלך, ואם זה לא מספיק, אולי משהו באמת דפוק במערכת עצמה. או שאולי חסר איזשהו ר5יגוש, להט, צריך למצוא איפה אפשר לשפר..... בקיצור בלי זיוני שכל אני מתחיל להתבלבל עם עצמי א- אני לא אוהב את הנושא ב- אני חושב שזה עלול ליצור ריחוק בין בני הזוג- פתאום מחפשים משהו מרגש-מסקרן ג- צריך לשים קווים אדומים כחולים ירוקים מה שתרצו צריך שיהיה מסגר, שנדע מה מקובל ומה לא מקובל. זוהי דעתי ועכשיו תסלחו לי אני הולך להכין עוגת שוקולד

guy1974

New member
כל אחד מגדיר לעצמו מה נחשב כבגידה..

אני לא יודע אם זה נחשב כבגידה תכלאס אבל מה שבטוח זה לא נראה לי כמשהו ממש מקובל/בריא. אבל כל אחד עושה כרצונו - יש כל כך הרבה סוגי קשרים/זוגיות בין אנשים זה מזכיר לי קצת את הדיון שהיה כן על זוגיות פתוחה (ובשפה פחות יפה-להזדיין עם אנשים אחרים שאתה במערכת יחסים/קשר)
איזה כיף לי - קוקי מכין עוגת שוקולד

עודד א

New member
אני הולך לסתור את עצמי בטירוף../images/Emo5.gif

מצד אחד, סקס וירטואלי לא כולל מגע פיזי או הכרות מעמיקה עם הצד השני
לא בגידה.זה קצת כמו לאונן מול סרט כחול. מצד שני, לא הייתי מעוניין שבן הזוג שלי יעשה סקס וירטואלי עם אחר באינטרנט. מצד אחד, זו עוד דרך "לפלפל" את יחסי המין עם בן הזוג. מצד שני, נורת אזהרה, מה קרה, אני כבר לא מספיק לך?????? לסיכום, לא ממש יודע, אבל נוטה עדיין להכניס את זה לגבולות החופש שאני עשוי לתת לבן הזוג שלי. אם הוא כל כך נהנה, אולי אני עוד אעשה את זה איתו יחד מול המחשב... מי שיצליח להסביר לי את "הקיק" שבזה יזכה לתהילת עולם

amet

New member
עודד יקר......

לאונן יחד עם הבן שוג שלך מול סרט כחול זה סבבה ונהדר- אל תשכח שגם הוא שם ואתה מסתכל גם עליו כך שגורם הגירוי הוא לא רק הסרט אלא גם החבר, אז בסדר גמור אבל שהחבר שלך מאונן עם עוד משהו באינטרנט זה כבר סיפור אחר סיפוק יצירים במאורת זרים- מדליק כמה מנורות לגביי אוננות בסרט כחול זה משהו אחר כאן מדברים על אוננות באינטרנט, מה שבאמת עלול להוביל לפגישה ולתחילת שיחה וכו´ וכו´ כבר אמרתי שהנושא הזה מעלה לי את לחץ הדם

hatul

New member
"אולי אני עוד אעשה את זה איתו יחד

מול המחשב"
עברה בי תמונה בראש, אתה בחדר אחד, בן זוגך בחדר אחר, שניכם עושים סייבר סקס... :}

rami80

New member
הקטע הוא שכל אחד חושב איך שנוח לו/ה

כל בן אדם בוחר לעצמו את הדרך הקלה ביותר. יש כאלה שכל יום שוכבים עם מישהי או מישהו אחר, ומבחינתם זה יהיה בסדר. הם יגידו שאת בת זוגם הם אוהבים ואם אחרת הם סתם מעבירים זמן או משהו בדומה. לאומת זאת יש הקיצונים לצד שני. אני אישית לא יודע האם אפשר לאהוב אחת ולשכב עם מישהי אחרת, אבל אם זה אפשרי ויש לאותו בן אדם כל מני סיבות לכך, לדעתי זאת לא בגידה.

white star

New member
קודם כל לדעתי זו בגידה

הבן זוג שלך מאמין שאתה אוהב אותו ורוצה רק אותו ומצידך זה לא נכון.אין שום צורך בסקס פיזי זה גם סייבר , נשיקה , ליטוף , מבט. זו הכוונה היא שחשובה. מגע פיזי הוא סתם הביצוע של אותה כוונה

גל מקיי

New member
לפי דעתי זה לא בגידה../images/Emo31.gif

לפי דעתי זה לא בגידה כי אתה לא נפגש אם אותו בן אדם אלה רק בטלפון או באינטרנט אבל אין לך קשר פיזי אם אותו בן אדם ובגלל זה אני חושבת שזה לא בגידה.

old crow

New member
אני עם עודד א :

אם מישהו יסביר לי את ה"קיק" של סקס עם המקלדת......

daniel365

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif - חוסר החלטיות משווע...

כשנכנסים לפאזה הזאת מעבר למלל... זה עובר לגבול אחר... פה אני דווקא מותח את הגבול האדום שלי... אני

EyeSeeYou

New member
אתה רומז שהמקלדת שלך שווה עוגיה?

אצלי זה העכבר...יש לו חוט שחבל על הזמן ועין אופטית אדומה קורצת... אה כן, והוא גדול יחסית

daniel365

New member
כשתראה את אורך ה-SPACE שלי...

תבין למה אני מתכוון... (התחלנו פה במקרה סייבר???? - אם כן הבא נפסיק....
) אני

למעלה