פינת המתלבט - סקס וירטואלי

.m

New member
וכמו שאני תמיד אומרת

if you´re gonna do something wrong - you might as well do it right
mai

Liroy25

New member
ועכשיו תורי לענות?

יאללה בסדר.. קודם כל גיברת קסאנדו תכבי בבקשה את צפירת האזעקה לפני שכולנו כאן נתחרש! מבחינתי סקס וירטואלי הוא לא בהכרח מתוייג תחת המילה "בגידה" אלא יותר כשלב של תהליך שלם. לא, אני לא רואה את עצמי עושה דבר כזה (מה גם שאיך אפשר להנות מסקס וירטואלי?!?) ובטח שלא מאפשר לבן הזוג שלי.

Liroy25

New member
כבודו מדבר על תהליך שלם

שנקרא בגידה. החל מההכרות הראשונית עם האובייקט עד לביצוע האקט עצמו. לי עדיין לראות סקס וירטואלי כסוג מסוים של גירוי מיני וזאת מאחר ומעולם לא התגרתי מלראות אדם כל שהוא מאונן, לא בתמונות ולא בסרטים. (מכאן התהיה שלי ICU).

EyeSeeYou

New member
אמנם אני לא מחובבי הז´אנר אבל..

השאלה הזאת..."איך אפשר להנות מסקס וירטואלי" היא לחלוטין ריקה מתוכן בעיני שלא לומר נדושה. היא חזרה פה מספר פעמים בתגובות וקשה לי להבין מדוע. איך אפשר להנות מאוננות? איך אפשר להנות מסרט כחול? איך אפשר להנות מאתרי סקס ותמונות אירוטיות? איך אפשר להנות מספרים או סיפורים אירוטיים? איך אפשר להנות משיחות אירוטיות? כל אחד בונה את עולם הפנזטיות שלו אחרת, לפעמים זה עניין של תקופות או מצבים, לפעמים זה עניין של להסתפק בקצת כשאי אפשר יותר ולעיתים זה הרבה יותר ממה שבאמת יש. גם בזוגיות יש מקום לפנטזיות של כל אחד מהצדדים, ואני מחזיר אתכם לדיון הקצר על אוננות שהיה השבוע (בפורום גאווה). כל אחד והדרך שלו ללכת לעולם הפנטזיות, בדיוק כמו שיש מי שיעדיף לקרוא הארי פוטר ויש מי שיעדיף לצפות בהארי פוטר- כך כל אחד ועולם הפנטזיות שלו. יש בהחלט משהו מרגש בכל חוויה כזאת, ואני חותם על כך גם מבלי שניסיתי את כולן. לראות אמריקאי או "שחור" או אסיאתי או רחמנא ליצלן את הבן של סדאם חוסיין מתערטל על המסך וגונח במיקרופון לפי הוראותיי יכול להיות מרגש מאוד, למי שלא היה שם, למי שלא העז שם, או לכל אחד אחר תהא סיבתו אשר תהא.. בדיוק כמו לקרוא ספר ולהישאב לעולם שבו (וזו הרי לא המצאה חדשה). שכל אחד יחליט עם עצמו ועם בן הזוג שלו היכן הגבול בין פנטזיה וקנאה. אבל לשאול מה מרגש בזה? מיותר לדעתי

m i c k e l

New member
סייבר סקס

סייבר סקס בודאי איננו בגידה גם סתם זיון מקרי או סטוץ בשפת הביישנים לא חייב להיקרא בגידה בגידה ייחשב אולי לאירוע מתמשך וקבוע וגם זאת בסימן שאלה

Liroy25

New member
אז מה שאתה בעצם אומר

זה שאני יכול להזדיין כל פעם עם גבר אחר וזה בסדר! לא נשמע לך קצת לא הגיוני?!?

hatul

New member
לדעתי סייבר סקס יכול להיחשב כפלירט

באופן אישי אני לא נלהב מסייבר סקס, זה נראה לי ריקני למדי כי עדיין, אתה נמצא מול המסך, אפילו לא יכול לדמיין או לחוש בקירבתו של האדם איתו אתה מתכתב. בעבר נהניתי מהשעשוע בכך... סייבר סקס לאו דווקא נחשב כבגידה - אתה יכול ללבוש זהות ווירטואלית, לממש פנטזיות שלא העזת לדבר עליהן... זו יכולה להיות דרך להעלות דברים על פני השטח. לאחר מכן תוכל לדבר עם בן זוגך, או שאולי עדיף - במקום לעשות סייבר לדבר איתו, לראות עד כמה רחוק תוכלו להגיע בדמיון. סייבר זה גם הרחבה של הדמיון - האם ניתן לשים מגבלות על הדמיון? האם זה כדאי? כמובן שיש הבדל בין לדמיין מגע עם מישהו לבין לבצע בפועל. ידיד שלי יעץ לי פעם כשהייתי עם החבר הקודם, "תהיה רק איתו, אל תדבר עם אחרים, תעזוב ידידים, תתרכז רק בזוגיות ביניכם" (לא ציטוט מדוייק) לי זה צרם, וכשאמרתי זאת לחבר, זה צרם גם לו. קשר זוגי הצטייר כאן כ"אני ואתה לבד בעולם"... לגבי קווים אדומים - "בגידה היא מכה שבאה ללא אזהרה מוקדמת" (פאולו קואלו, האלכימאי) - אם אתה בקשר טוב עם בן זוגך, ורוצה להשתעשע, לעיתים יכול להיות מרענן לפלרטט עם מישהו באינטרנט, אם שניכם יודעים שזה רק משחק.

למעלה