פינת המתלבט - סקס וירטואלי

EyeSeeYou

New member
נו אז למה אתה מחכה

אני בדלת, Enter אותי Home. ותמורת כמה shift+4 אני אתן לך לקחת עלי Ctrl.. אם ממש תתעקש אני גם מוכן להשתמש ב insert אבל תמהר כי עוד מעט נגמרת לי ה Shift.

EyeSeeYou

New member
../images/Emo5.gif

נכוןןןןןןןןןןןןןןןןןן מצונן למוווווווווותתתתתתתתתתת

באותה מידה כמו....

שיחות אירוטיות... סרטי סקס... בובות מין... אולי אפילו אוננות... בגידה היא הפרת אמון. האם בני הזוג שלנו יודעים כל מה שאנחנו עושים... מדוע בגידה קשורה רק בסקס? שקר הוא לא בגידה? ואגב... פלרטוט עם אדם זר או מוכר - זו לא בגידה???!!

ליגי

New member
טוב--לדעתי זה תלוי בהמון דברים-

אם אתה משתף את בן הזוג מספר לו שאתה בצ´אט--שהיה לך סייבר סקס--אולי אפילו עם בן אותו מין---זה לא ממש בגידה--זה רק סקס מול המסך--אין מגע...לא קרה שום דבר שהוא יוצא דופן--אם אתה אמיתי עם בן הזוג אז סבבה--הכל מסתבך אם זה נעשה בחשאיות---ומאחורי הגב---

MOR1987

New member
דעתי היא...

לפי דעתי זה תלוי בך ובבן זוג שלך כלומר איך היית מרגיש אם היא הייתה עושה זאת גם. לדעתי אתה צריך לגשת אליה ולשאול אותה אם זה בסדר ש... יהיו אנשים שיאמרו לך שזה בגידה ויהיו אנשים שיאמרו לך שכל עוד לא נגעת מינית במישהי אז לא אכפת לו..
בהצלחה

daniel365

New member
../images/Emo6.gif

דעות וכיוונים רבים .... זה מה שיפה כאן... לעניות דעתי סייבר סקס אינו נחשב כבגידה ולו משום שהדבר שקול (ומישהו אמר דבר דומה) לאוננות מול סרט כחול, תמונות, אינטרנט-פורנו וכו´. לגבי המצלמה - שם אני שם את הגבול... נהפך לאישי מדי... שמתם לב איך הנושא הזה הוציא את כל משתתפי הפורום ממאורותיהם ...? אני

לעניות דעתי...

כל ה"אילמים" הללו שעכשיו צצו פה היו פשוט עסוקים כ"כ בלעשות סייבר סקס. ובינינו,אחרי שגומרים, יש לך עוד כח או חשק להתיישב ולהתחיל להגג בצורה אפלטונית באיזשהו פורום. המקסימום שהם עושים זה אולי לקרוא את הדברים שכותבים פה רגע אחרי הגמירה הלא וירטואלית- אני מניח שלקרוא בפורום אחרי סייבר סקס ,זה המקבילה הסייברית ל"סיגריה שאחרי".

EyeSeeYou

New member
אני יכול להרגיע את שניכם

השרשור הזה פורסם ברשימת ההודעות של "עכשיו בפורומים" בעמוד הראשי של תפוז
ומשם הגיעו כל האורחים שרצו להביע את דעתם. גשש בלש בפעולה, פותר כל תעלומה..

אצא לי

New member
לא

זו לא בגידה זה בסדר כל עוד זה בגבולות הצ´אט ולא מעבר לזה אז זה בסדר גמור. אז כל עוד אתה עושה חים מול המחשב זה בסדר מעבר זו כבר חציית גבול!!

yosi28

New member
לחייכנית נשואה

אם זה לא בגידה בא לך לעשות סייבר איתי ??

shirhayam

New member
יש לזה כמה הבטים

אם זה חד פעמי, ועל בסיס של התנסות בלבד כשהבן זוג מודע או אולי מצטרף, אז אין שום סיבה שזו תחשב בגידה אבל ברגע שדברים נעשים מאחורי הגב- זה לבטח הופך לבגידה... מעבר לזה, אם נחשוב על המניעים... אולי כי חסרים ריגושים בחיי הזוגיות, והולכים לצדדים, בין אם זה וירטואלי ובין אם זה לא יש לפתור אתהבעיות - ואז להיות בסיטואיות כאלה כשהלב שלם ועוד משהו קטן, הרי אינטנט יכולה להיות בריחה מהמציאות, עד כמה שהמדיה הפכה להיות מציאות בפני עצמה, זה עדיין לא מציאות (יכולה להעיד על עצמי שיש לי מקומות בנט שאליהם אני ממש מרגישה שאני בורחת. לעומת מקומות שאני מרגישה שהם חלק ממני, ומהאישיות(כתיבת שירים בפורום, השתתפות בפורומים וקהילות של חינוך..- קורסים מהלימודים ומחוצה להם) השאלה היא מה עושים ולמה... בכל מקרה זה תלוי, ולא בהכרח צריך להיות כבגידה..(כמו סרט כחול, או אוננות..)

.m

New member
"כל עוד זה לא נעשה בהסתר..."

חוזרת על המנטרה (שמישהו יקליט ותי כבר
): כל עוד זה נעשה בגלוי, ולא מאחורי גבי, אין לי שום בעיה עם זה. לגבי השאלה היא בגידה חייבת להיות עניין פיזי תנו לי לשאול אתכם - האם לפנטז על מישהו (בראד פיט, לצורך הדיון) זו בגידה? האם זה מוריד מערכו של הפרטנר לי? האם זה אומרת שאני לא מסופקת?
mai

משתתפת

New member
../images/Emo45.gif

באתי לכתוב תגובה - ואז ראיתי שכבר רשמת בדיוק את מה שרציתי להגיד. מסכימה עם כל מילה.

סלעים

New member
../images/Emo163.gifממש דבילי

לדעתי סייבר סקס לא נחשב כבגידה,כי זה לא סקס,מעשי אהבה לא כלום.לדעתי אלה שנמצאים בצ´אט וכל רצונם הוא סייבר סקס.יש לי עצה לכם: כנסו למקלחת עם סבון.חחחח דבילים בזבוז זמן.

../images/Emo140.gif

לא זאת ממש ממש לא בגידה זה להפך זה כייף ואפילו האשה או הבעל יכולים להצטרף

בגידה היא בגידה היא בגידה...

רק תלוי באיזו דרגת חומרה ב"סולם הבגידות". סקס דרך האינטרנט הוא פחות חמור מבגידה אמיתית שמתרחשת במציאות,אבל הוא יותר חמור מסתם פינטוז על מישהו אחר. סקס באינטרנט הוא בגידה לכל דבר. ואני אומר- אם כבר לבגוד אז לעשות את זה כמו שצריך,בדרך הקלאסית עתיקת היומין ולא דרך הקופסא המחושמלת הנקראת מחשב.

למעלה