פינת הנוסטלגיה השבועית

דינדש

New member
חחח אמא שלי מאגניבה! אל תראי אותה ככה!

כמה מהאמהות עשו קעקוע ראשון + חור שני באוזן אחרי גיל 40?

אמרתי לאמא שלי "אמא, בא לי לעשות קעקוע"
היא ענתה לי "יאללה תעשי, אני אפילו אבוא איתך"
כמה אמהות יגידו לך דבר כזה?

EdisonGirl

New member
מממ תני לי לחשוב על זה?

0

אחלה אמא, אני מציעה שתשאירי אותה חחח

גילושיט

New member
אני הכי אהבתי

חמצוצים

זה פשוט טעים ברמות על! ואני לא מבינה אנשים שקוראים לזה "שטיחים", שמעתי את זה רק בשנים האחרונות והזעזעתי! זה חמצוץ!
זה היה עולה בקיוסק אצלנו חצי שקל והכי אהבתי את אלה שיש להם רק צבע אחד ולא פסים

ואם בא לכם לשמוע סיפור מביך אז כשהייתי בכיתה ב' או ג' אכלתי כזה בביצפר.. הכנסתי לפה ו"משכתי".. והופ זזה לי שן!
זה זכור לי ממש כטראומה! זה כאבבבבב! אז הלכתי לאמא שלי (היא עבדה בזמנו בביצפר) והעוזרת שלה הוציאה לי את השן פשוט, איזה מזעזע כשאני חושבת על זה עכשיו

ובקשר לקרמבו - הכי אוהבת מוקה אבל גם וניל הולך!
אכלתי רק אחד השנה והוא היה יבש כזה, הביסקוויט לא היה פריך. צריכה חוויה מתקנת

אני הייתי אוכלת קודם את האדום ורק אחרי זה את הלבן. זה היה ממש טעים ככה, עד היום יש את זה בחנויות :)

ממתקים

בילדותי אכלתי הרבה חמצוצים ונחשים חמוצים מהקיוסק השכונתי. היום זה מגעיל אותי ואני לא מבינה איך זה היה לי טעים.
הייתי גם אוכלת נשיקות וגם את זה אני לא סובלת היום..זה מרגיש כמו לאכול סוכר בכפית. יאק על המתיקות.
הייתי מתה על נשיקולדה... ועל "מוגזם"

אני לא אוהבת קרמבו (וגם אף פעם לא אהבתי) אבל לאחרונה גיליתי משהו שכן עושה לי את זה. אני שמה את הקרמבו 15 שניות במיקרוגל ואז זה נהיה כמו גלידה חמה כזאת, השוקולד נוזל וזה ממש טעים. אני אוכלת את זה עם כפית.
אבל בעקרון היום אני לא "אבזבז" קלוריות ואוכל ממתקים (- אני מעדיפה דברים משמינים אחרים- )חוץ משוקולד שזו החולשה שלי!

spaysi8

New member
טוב גנבו לי הכל :p

ועשיתי לייק לכל מה שאני מסכימה איתו :p
גם ממש אהבתי אצבעות קינדר (עדיין אוכלת מידי פעם),
סבתא שלי הייתה מביאה לנו כל פעם שהיינו באים אליה..

EdisonGirl

New member
שוקולד!

אבא שלי היה קונה בסיטונאות ממתקים שהוא אהב, כך שבאופן כללי אכלתי המוווון ממתקים, והשוקולדים היו בעיקר תוצרת חוץ.
זה היה השוקולד ובכלל הממתק שאכלתי הכי הרבה >>>
היו לנו שקיות עמוסות בקופסאות של ההפתעות, שבסופו של דבר אמא שלי תרמה לגני ילדים.

לגבי קרמבו, אני אוהבת גם את המוקה וגם את הוניל.
לא אכלתי הרבה בילדות.. משום מה. ואני אוהבת להתחיל בשוקולד+קרם ובסוף לאכול את העוגיה. כשהייתי ילדה זה היה הפוך, אבל זה בטח השתנה בגלל שהרגשתי מתישהו צורך לסיים עם משהו שיאזן את המתיקות המטורפת הזו.
אכלתי קרמבו מוקה לפני כחודש- קניתי שישייה, ומאז לא קניתי כי עברתי לאורח חיים בריא יותר ככה פתאום...

דינדש

New member
איך שכחתי מהקינדר?!?!!?

הייתי מכורה לזה. אפילו היה לי בחדר מדף כולו מלא בהפתעות שלהם.. כל המשפחה ידעה שדניאל אוספת אותם, אז היו מזרימים לי הפתעות חופשי XDD

EdisonGirl

New member
כן, מתישהו רציתי אותו..

אבל אמא שלי טענה שזה עלול לשבור את השיניים, וכך יצא שמעולם לא נגעתי בזה אפילו. רק ראיתי ילדים אחרים בשכונה מסתובבים עם זה. בכל מקרה, אני ממש לא מרגישה מקופחת
הייתה לי גישה ישירה וחופשית אל ארון הממתקים, שהיה עמוס בכל טוב.

אמא שלך צודקת, חחח

אני ניסיתי לאכול את זה פעם אחת וכשניסיתי לנגוס בסוכר הקשה הזה, אמא שלי אמרה לי "לא עם השיניים!"
נראה לי שנהיה לי נמק בלשון מרוב ליקוקים

למעלה