פינת הנוסטלגיה השבועית

EdisonGirl

New member
וורטרס אורגינל ררר

אבא שלי לא היה מוכן לקנות אותם בגלל שהם תוצרת גרמניה, וזכור לי שפעם אחת גנבתי בסופר חצי חבילה כי אהבתי את זה, ושמתי בכיס (בגיל 5). כשאמא שלי גילתה את זה לקראת הכביסה, היא דאגה שאנחנו נחזיר את זה ביחד לסופר, ומאז לא גנבתי יותר בחיים שלי כלום, כנראה בגלל הפאדיחה והתחושה שהתלוותה לגניבה הראשונה שלי

וסנדוויץ' קרקר! גם אני אהבתי וקיבלתי במשך תקופה כל יום אחד לביצפר

Purple Mushroom

New member
ממתקים - וקרמבו, אני כבר לא זוכר.

היום בקינג גו'רג', אחרי שקניתי את ה"סמים" שלי ב"מחששה". (תרופה פסיכיאטרית בסופר פארם בדיזיגנוף סנטר - לא היה תור ! )
ואחרי הבילוי שלי עם חברי הטוב א', אתמול, היום "הבריז" לי, או שאני הברזתי לו,
פינקתי את עצמי ברחוב קינג ג'ורג' בסופגניה עם ריבה, ב-4 ש"ח, והמוכר היה מאוד אדיב, אז נתתי לו גם שקל טיפ עם חיוך. הכל במסגרת התקציב הקטן החודשי שלי. יש קצת לבילויים, (גם אתמול בישיבת צוות, במולי בלומס).

את הממתקים שלי בילדות אני לא זוכר.
לא זוכר שהייתי -מכור- לממתק כלשהו, אבל בטח אכלתי הרבה, בעיקר שוקולד.
לפני כשנה, א', אחד המנהיגים של המהפכה, הזכיר לי נשכחות, הזכיר לי ממתק נשיקולדה של עלית, שבאותה תקופה עשה רטרו.
(נושא חוזר בפורום, כבר כתבתי עליו אני חושב). וקניתי כמה חבילות ב am:pm, ליד חבר שלי א', וגם הבאתי ככיבוד, למפגשי יום ראשון שלנו בפלא
.

קרמבו מזמן לא אכלתי, אבל אפשר לקנות במסגרת התקציב, במפגש פורום חודש הבא, בחנוכה. (יהיה שיחזור?). לפני או באמצע, אם המנהלות יזכירו לי, אם את תזכירי לי, בסביבות אותו איזור, או לפני טרמפ לצפון לשיחזור, מקווה שהשנה לא יתנגש עם אירוע של מהפכה של אהבה
.

EdisonGirl

New member
אין לך כבר זמן אלינו. אתה בפלא במשרה מלאה

טוב, אני לא במצב טוב יותר. חצי מהזמן בלימודים וחצי בעבודה. לא סומכת על זה שאצליח לארגן מפגש בחנוכה, אז אני ממליצה לך גם כן לא לסמוך עליי ופשוט לארגן או להצטרף לראשון שאתה רואה

ממתקים זה נושא חוזר בפורום, כי איך אפשר שלא? :)

Light18m

New member
סוכריות אמיצים!

ב 30 שניות הראשונות אחרי שהיו מכניסים אותה לפה זה היה הדבר הכי חמוץ שאני זוכר!
הרוב היו יורקים אותה עוד לפני שהיא הייתה הופכת למתוקה.

דני שובבני.....

לא הססדרה המצוירת {למרות שגם אותה ראיתי} אלא החטיף שוקולד חלב שנראה כמו קיפקף רק הרבה יותר טעים.
ממש הצטערתי שהפסיקו לייצר אותו (ודווקא לא הצטערתי על מוגזם)

אני לא רוצה חלילה להרוס :)

אבל כבר היה שרשור בפורום על נוסטלגיה וממתקים.
בכל מקרה אני הייתי מכורה לסוכריות החמוצות ממש,ולא מזמן מצאתי אותם שוב :)

קרמבו זה אהבה נצחית, אבל הרבה זמן לא אכלתי למרות שיש אצל סבתא כל הזמן קרמבו.

ודרך אגב- העבודת סוף סמסטר בקורס תזונת ילדים שאני הולכת לעשות תהיה בנושא הפחתת ממתקים ומדוע זה חשוב...
אז אמממממ, לא בריא לצרוך ממתקים וזה :)

<מי שמדברת...>

מאכלים נוסטלגים המצעד!

במקום הראשון שלי
PEZ
הצעצוע-סוכריות הזה שרף שעות מהזמן הפנוי >

EdisonGirl

New member
פעם היה יותר טעים מהיום, אבל ממש פעם

זה התקלקל עוד כשהייתי ילדה. אני ממש זוכרת מתי הפסקנו לקנות את זה.

EdisonGirl

New member
עוד משהו שפעם היה יותר טעים

אבל אני כבר מצאתי תחליף מענג, תוצרת יוון.

למעלה