פינת העצות

אדר שלי

New member
אני לא משפריצה

מאותן סיבות שאת לא הצלחת. גם שלי לא מבין למה אני לא מכוונת למקום שבו הוא רגיל ולא מבין מה זו החדשנות הזו שנפלה עליי... אז אני סוחטת ידנית או שואבת קצת לצלוחית, טובלת חיתול בד נקי בחלב ומספיגה בזה את העין שלו. עובד כמו קסם!
 

cookie1

New member
חייבת לומר לך תודה על ה*מתכון*

שמן זרעי ענבים + שמן עץ התה לטיפול באטופיק דרמטיטיס. עוזר ממש
 

דפנה מי

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש-משחה לטיפול במכות יבשות

סימנים כחולים, נקעים וכו'. רופאה המליצה לי על משחה שנקראת טראומיל של HEEL או ארניקה של וולדה.
 

בלינקה

New member
עם טראומיל צריך להיזהר

כי על עור מאד לבן ובכמויות גדולות היא עלולה לעשות כוויות.
 

עינבלית

New member
ארניקה משמשת ברפואה הטבעית

ולוולדה יש עוד כמה משחות נהדרות, כולל הממליס וקלנדולה.
 

swann

New member
התקררות ../images/Emo186.gif

או שכמו שחברה שלי הגדירה את זה "חטפתי רוח". בדר"כ זה לא קורה לי אבל כבר משלשום בערב אני עם כאבי שרירים בכל החלק העליון - הצואר, מעל החזה, קצת הגב והכתפיים. יושבת עם כרית חיטה חמה (המיקרוגל עובד שעות נוספות) כל הזמן, שותה תה... לפעמים לוקחת טיילנול כשזה ממש כואב ומנסה לישון. וכמובן מקלחת ונסיונות לעיסוי שקצת עוזרים באותו רגע. מה אפשר לעשות?
 

עינבלית

New member
מה שתיארת זה רוב מה שאפשר

בנוסף ובהרגע שאת מרגישה שמתחיל לך משהו כזה- בפינגן קטן להרתיח 2 מקלות קינמון עם כמה חתיכות שורש ג'ינג'ר פרוס וכוס מים, עד שהכמות מצטמצמת לחצי. לשתות זאת בערב לפני השינה. לא טעים בכלל ואפילו קצת מר-חריף אבל אם תופסים בזמן את המחלה זה גורם ללילה עם הזעה והמחלה יוצאת. מלבד זאת, אם המחלה כבר התבססה, את יכולה לשתות הרבה תה קינמון ומים עם ג'ינג'ר (בנפרד, לא בהרתחה) וזה יחזק. אכלי גם הרבה תפוזים, לפחות 3 ביום! החלמה מהירה! נ.ב. אני חטפתי את זה בשבוע 11 בהריון ולקח לזה כמה שבועות לחלוף...לא נעים!
 
יש גם עצה לסבוריאה?

איך נגמר ההריון היא חזרה ובענק. נשבעת לכן, נראיתי הרבה יותר טוב בהריון מאשר בכל תקופה אחרת
 

עינבלית

New member
עבורך-תערובת של שמן זרעי ענבים עם

5 טיפות שמן עץ התה לכפית שמן בסיס זרעי ענבים או לקחת תפוחי עץ ירוקים חמוצים, לטחון למחית ולמרוח על העור. זה טוב גם לטיפול בקטנטנים שטרם הגיעו לגיל שנה.
 
תודה ../images/Emo140.gif

יש יצרנים מומלצים לשמן? דברים שצריך לשים אליהם לב כשקונים שמן?
 

עינבלית

New member
יש מספר יצרנים לשמנים

אלו שמנים אתריים וצריכים להיות טהורים וטבעיים ולא "בריח לבנדר" אלא שמן לבנדר, שמוצה מהצמח עצמו. אם מתוארת שיטת ההפקה לוודא שזה בזיקוק. המחירים נעים בין 35 ש"ח לבקבוקון אתרי ויכולים להגיע לאין סוף, תלוי בתמצית. התמציות עליהן המלצתי עולות בסביבות 35-50 שקל לתמצית, ושמן זרעי ענבים בסופר פארם כאן ליד ביתי עולה 38 ש"ח. תמיד לבדוק תאריך אחרון לשיווק של שמני הבסיס!
 

swann

New member
השמות של השמנים באנגלית?

זה אותו הדבר? עץ התה? בכל מקרה גם אצלי, ובמיוחד עכשיו זוועה עם חילופי העונות... כבר מחר הולכת לקנות את השמנים ומנסה.
 

odeia

New member
טוסיק אדום כשל בבון ונורא שורף

מידי פעם קקי רגיל מידי פעם שילשולי. גם לי יש שךשול עם כאבי בטן, אבל הולך ופוחת. מה אני יכולה למרוח לה? מה אני יכולה לאכול או לא לאכול ומה היא כדי לעזור לה?
 
למעלה