פינת הקיטורים מס' 2

פינת הקיטורים מס' 2 ../images/Emo46.gif

לא מנסה יותר להכניס סרטונים מיוטיוב או מכל מקור אחר לבלוג. כתבתי עכשיו רשומה ארוכה והיא התחרבשה לי לגמרי רק בגלל שהסרט לא הודבק בסוף הרשומה אלא באמצע ואז ללכת למחוק את כל הסימונים וכו' זאת עבודת נמלים רצינית, בסוף מחקתי את כל הרשומה, עכשיו אני צריכה לחכות שיהיה לי כוח לשחזר אותה שוב רק הפעם בלי שום תוספות מלבד טקסט. אוף!

פנומן 72

New member
בגלל זה כותבים קודם ב-WORD

אחרי זה מעבירים. לא כותבים ישר על הממשק ... מה זה זה ...

זה מה שנהגתי לעשות בעבר

אבל מכיוון שיש לי מחשב איטי ולוקח המון זמן עד שהוורד נפתח, כש"בוער לי באצבעות" לכתוב, אין לי כוח לחכות עד שהוא ייפתח ולכן חזרתי לכתוב ישר בממשק. בכל אופן מעכשיו בלי סרטונים וכו', גם גורם לתקלות מעצבנות וגם מאט את הפתיחה של העמוד.

shy-1

New member
כמו שאין טעם להזמין מנתח חירוגי לטפל בשריטה,

כך אין טעם להשתמש בוורד הכבד לצורך כתיבה בסיסית/גיבוי, תוכנה הבנויה בחלונות בשם WRITE, תעשה עבורך את אותה הפעולה, בעשירית מהזמן.

Bezalel P

New member
../images/Emo45.gif

יש גם תוכנות מצוינות לעריכת טקסטים שאפשר להוריד מהרשת בחינם.

wranger

New member
יש לי תעלול מעולה לעניין הטמעת סרטונים ברשומה

אני לא מבין דבר וחצי דבר בHTML, אבל בכל פעם שצריך להטמיע סרטון ברשומה זה מצריך מעבר לתצוגת HTML ונורא קל להסתבך שם. מה עושים? אז הנה התעלול (שמופיע גם בשאלות הנפוצות בפורום התמיכה הטכנית) - כותבאני את כל הרשומה כרגיל, ורק במקום בו אני רוצה להכניס את הסרטון אני כותב שורה ארוכה של האות ז' (בשורה נפרדת וריקה, כמובן). זה נראה כך: זזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז את יכולה לבחור באות ג', או בספרה 8, לא משנה מה, העיקר שתהיה שורה ארוכה של אותו דבר. וכשסיימתי לכתוב את הרשומה אני הולך לעמוד של הפליקס או היוטיוב, מעתיק את קוד האמבד, חוזר למסך העריכה, לוקח הרבה אוויר - עובר לתצוגת HTML ומחפש את שורת הז' (או הג', או ה-8). אמור להיות מאוד קל למצוא אותה. ואז אני מסמן את כולה, מדביק את קוד האמבד במקום, לוחץ שמירה ויוצא מהר מהר מתצוגת הHTML, לפני שייגמר לי האוויר. עובד כמו קסם כל פעם מחדש. נסי ותיהני.

wranger

New member
../images/Emo9.gif

אח"כ מצאתי לעצמי טייפו (כותבאני? אופס...), אז התבאסתי, אבל העיקר שהובנתי ועכשיו הבלוגיה תוצף ברשומות המכילות סרטונים!

dantel makor

New member
תדע שבזכותך כך אני עושה

כלומר, בעבר הספיק לי ז' אחד (אמממ... אני באמת מתכוונת לאות כרגע), אבל עם הבלוג החדש הלכתי על שורה של ףףףףףףףףףףףףף. בכל מקרה, חבל שעדיין להטמיע סרטון בבלוג זה מעיק. גם אני צריכה לקחת אויר לפני שאני עושה את זה והיה נחמד אם העסק הזה היה פחות מלחיץ.

wranger

New member
אני לא חושב שיהיה יותר קל להטמיע בעתיד.

אבל כל עוד נמשיך עם הזזזזז והףףףףף, התעלול יעבוד. (איך ז' אחת הספיקה לך? כשעוברים לתצוגת HTML זה הופך לג'יבריש כל כך בלתי קריא!)

dantel makor

New member
כי העלתי רק סרטון אחד

והוא היה בסוף הרשומה. עכשיו, כשיש לי כמה וכמה סרטונים ברשומה אחת, אני חייבת שורה ואחרי ה- ף' הראשונה אני גם מוסיפה ספרה, לפי סדר כרונולוגי, בשביל להיות בטוחה שצירפתי את הסרטונים בסדר הנכון.

למעלה