פינת הקיטורים מס' 2

אני עושה בדיוק כמו ריינג'ר ויש לי עוד טריק

כאשר יצא ומתחרבש לי בגלל סרטון לא במקום, אני פשוט עוברת בחזרה לעורך, מסמנת את הסרטון, קליק ימני עליו ובוחרת ב"גזור". הרשומה מסתדרת נהדר כמו לפני החירבוש.

תודה על העצות

האמת עד עכשיו לא ידעתי על האפשרות לכתוב ב-HTML ולמען האמת גם לא ממש הבנתי איך עושים זאת (למרות שאני כבר שנים גולשת באינטרנט, יש גם דברים כאלה שאני עוד לא יודעת...) מה שעשיתי עד עכשיו הוא אחרי שסיימתי לכתוב את הטקסט ורציתי לשים סרטון, עשיתי כמה אנטרים כדי לרדת שורות ואז שמתי את הסרטון. בחלק מהמקרים זה עבד, במקרה של אתמול לא, וזה יצא באמת ממש מעצבן כי כאמור זאת הייתה רשומה די ארוכה. (ובגלל שהסרטון יצא על הטקסט, לא ידעתי איך לגזור רק את הסרטון בלי לגזור או למחוק את הטקסט עצמו). בכל אופן מאז כבר כתבתי את הרשומה מחדש, בלי הסרטון, זאת הרשומה שהוספתי לשרשור ה"כדאי לקרוא" האחרון.

מחקני

New member
אין בעיה בכלל

יש דרך לעשות כל דבר. אם עושים אותו נכון אז לא נתקלים בשום בעיות. הבעיות מתחילות כשעושים משהו שלא יודעים בדיוק איך הוא עובד. אין דבר פשוט יותר מלהטמיע סרטון ולמחוק אותו: לגבי הקוד - אם מסתכלים על הקוד של youtube, הוא נפתח ונסגר עם תגית object, ואז קל לזהות את ההתחלה והסוף שלו. אבל אין שום צורך לגעת בקוד אחרי שמדביקים אותו. אם רוצים למחוק אותו, חוזרים לתצוגת העריכה הרגילה. עושים קליק על הסרטון, רואים שהוא נבחר (מופיע סימון) ולוחצים על delete במקלדת. זה מוחק את הסרטון ביחד עם הקוד. לכן אין שום צורך בשחזורים והסתבכויות.

gils33

New member
האם לאף אחד לא מפריע

תמונה של ילדים נדרסים בעמוד ראשי?????

wranger

New member
לי זה מפריע, אבל לא ברמה של להוריד את זה משם

יותר ברמה של "תראה איפה אנחנו חיים, שילדים זורקים אבנים על בנאדם שחייב לדרוס אותם כדי להציל את חייו וחיי הבן שלו".

המשך קיטורים..

אוף.. יש לי בעיה עם האינטרנט בבית, אני לא יכולה לגלוש מאיזושהי סיבה והלו"ז הצפוף שלי לא ייתן לי הרבה זמן לסדר את התקלה הזאת שמצריכה התקשרות לתמיכה הטכנית וכו'. אי לכך הבלוגיה חסומה בפניי עד להודעה חדשה. ודווקא עכשיו אני רואה שיש קידום שמעניין אותי, של בלוגר שמכור לאינטרנט ולא מתכוון להתנתק. מעניין מה יקרה לו אם וכאשר הניתוק ייכפה עליו, כמו שקרה לי.. את הקידום הזה מן הסתם אני לא יכולה לקרוא כי אין לי אינטרנט בבית ובעבודה אין לי גישה לבלוגים. עד שהעניין יסתדר הקידום ייעלם. מעצבן.

../images/Emo51.gif

בעבודה בחיים לא תיפתח הגישה לבלוגים אבל סביר להניח שהאינטרנט יסתדר בבית גם אם זה ייקח כמה ימים. תודה על הקישור

מחקני

New member
יש קורסים ללימוד השימוש במחשב

אין לך שום תקלה עם האינטרנט בבית. כל מה שצריך זה להבין מה עושים ואיך עושים. יש כאלה שזה בא להם באופן טבעי, והשאר יכולים ללמוד בקורס איך לשלוט במחשב.

../images/Emo6.gif

מסתבר שאני לומדת מהר ואפילו לבד. כי הנה, אני בבית ו.. הופ, פתאום למדתי איך לוחצים על האקספלורר וגורמים לו לעבוד. חחחחחח
אבל תודה על הבדיחה בכל אופן.

מחקני

New member
לא מצחיק

ידע זה דבר מועיל. את רוב ה"תקלות" אפשר לפתור לבד וזה חוסך זמן וכסף. אני מחובר לאינטרנט כבר 13 שנה, מעולם לא נזקקתי לטכנאי. ההבדל ביני לבין דומייך, הוא שאני מתעניין, קורא, צופה בסרטי הדרכה, לומד ומנסה. גם אחרי 13 שנה אין יום שאני לא לומד משהו חדש. אני מתקדם ומשתכלל כל הזמן. שאר המשתמשים לא מתעניינים ולא לומדים ולכן הם תקועים באותה רמת ידע, וחסרי אונים כשיש להם איזו "תקלה".

פנומן 72

New member
נשים מתעניינות פחות בטכנולוגיה

אתה לא יכול לצפות מהן להיות אשפי טכנולוגיה בדיוק כמו שגברים לא מתעניינים בקרמים לפנים ולשאר החלקים ...

בעיה. מצד אחד אני מבינה הרבה יותר בקרמים

לטוסיק של התינוק מאשר בקרמים לפנים מצד שני יש לי ציצי.... אתה רומז שאני לא אישה אמיתית? חחחח

פנומן 72

New member
לא זו השאלה ...

השאלה היא האם את יודעת מה נפח של יחידת מדיה DVD והאם מגש ה-DVD משמש גם אצלך כמגש לקפה ?

giga byte? בקשר לקפה זה בעיה כי לא כל כוס

מתאימה לחור העגול שבמרכז המגש וזה יכול לגרום לנפילתה. אבל צלחת לעוגיות לעומת זאת זה יותר קל לשים שם....

למעלה