פינת השאלה הזהה

• פותח הנושא uriko
  • פורסם בתאריך

uriko

New member
היי, אני רוצה לדעת איך נקראת

ההוצאה המיוחדת כשהוציאו את רוב האלבומים שלהם או כולם במין סט כזה שאם שמים את כל הדיסקים אחד ליד השני נותן את העטיפה של DARK SIDE OF THE MOON ?

beerbear

New member
תחילתו וסופו של אלבום החומה

האלבום מתחיל בנעימה שמסיימת אותו, outside the wall אבל!!! בשתי שניות האחרונות באלבום יש מישהו שממלמל משהו, מי זה, מה הוא אומר ואם יש לזה משמעות בכלל?, עד היום לא הצלחתי לברר את זה. אגב, חדש בפורום. -------------------------------------------------------------------- "And we'll bask in the shadow of yesterday's triumph, sail on the steel breeze. come on you boy child, you winner and loser, come you miner for truth and delusion and shine!" מהשורות הגאוניות ביותר של ווטרס.

jimmiy page

New member
היי מה נשמע מישהו

יודע מה אומר המישהו בהתחלה של ההופעה הגדולה בשמיים ומי זה?

TomerZimmermann

New member
הסברים לאלבומי קונספט

שלום, מישהו מכיר אתר שמרכז ניתוח טוב ומעניין של אלבומי הקונספט של הלהקה? תודה מראש

microbe15

New member
משהו שמשגע אותי בקשר להופעה בלייב8

לפי מה שאני יודע, עקרונית רוג'ר ווטרס הוא הסולן (כן, גם גילמור שר, אבל ווטרס נחשב הסולן) וגילמור הוא הגיטריסט. בהופעה בלייב8 המצב על הבמה כפי שהוא נראה לי לפחות היה שגילמור הוא הסולן הראשי והגיטריסט. השאלה שלי היא - מהו התפקיד המקורי של כל אחד (ווטרס וגילמור) בארבעת השירים שהפ"פ שרו בלייב8 והאם יש הבדל בין התפקידים במקור לביצוע בהופעה?

kick ass70

New member
היי אני חדש פה, ויש לי שאלה

למה פינק פלויד התפרקו? הבנתי שווטרס התחיל לריב עם שאר הלהקה והיה ריב תקשורתי.. אבל על מה? ובהזדמנות גם מה הייתה הטרגדיה של ברט? ואם אפשר גם קישור לקליפ high hopes פשוט ראיתי שמשהו כתב שהוא נתן קישור בפורום אבל לא מצאתי תודה

מישהו יכול../images/Emo92.gif

לתת לי את רשימת השירים מההופעה של הפינק פלויד מיום שבת

ברוך הבא ../images/Emo24.gif

ואתה מוזמן לקרוא את ה"שאלות נפוצות" של הפורום, שם גם התשובה לשאלתך: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFAQAnswer.asp?id=648&QID=10773 וכמובן את מאמרי הפורום, הדיסקוגרפיה, שרשורים בעמודים קודמים, ותקנון הפורום, המקושר בטאגליינס.

new revolution1

New member
ההופעה הגדולה בשמיים?

אתה מתכוון לשתי הופעות (אנימולס והחומה) שהעיפו בובות מתנפחות באוויר? אולי תפרט קצת יותר, זאת שאלה די חשאית ,הייתי אומרת.. לילה טוב.

נסה כאן, בפורום שלנו

במאמרי הפורום יש את פרוייקט השירים, שבו ניסינו לנתח את כל שירי הלהקה (עד האלבום "החומה", שם נעצר הפרוייקט). ראיתי ספר שיצא בחו"ל והמתיימר לנתח את הקונספטים (באופן ספציפי). אני לא זוכרת את שם המחבר. הספר נמצא בדפוס, לפחות בארה"ב. המחבר אינו מבקר ידוע.

שלום קיק אס, וברוך הבא ../images/Emo24.gif

לשאלותיך: ווטרס נהיה במהלך השנים הדמות הדומיננטית בלהקה, מבחינת כתיבת שירים וקבלת החלטות. יחסיו עם שאר חברי הלהקה התדרדרו, בהתאם, כשהם הרגישו שהמבנה הדמוקרטי של הלהקה, התמוטט. הריבים היו על דברים שלהקות בד"כ רבות עליהם: איזה שירים לנגן, איך לנגן אותם, ואיפה. על סיד בארט תוכל לקרוא בביוגרפיה שלנו, שישנה במאמרי הפורום (בחלק שנקרא "ביוגרפיות של חברי הלהקה"). בקליפ של high hopes ניתן לצפות, כמדומני, באתר הרשמי של הפלויד (קישור יש בקישורי הפורום). לחץ על התמונה של עטיפת Echoes, בחר בשיר High hopes ושם בחר בוידאו. צפיה נעימה.

גש ללינק בראש הפורום (בצבע וורוד)

שם תמצא לא רק את רשימת השירים, אלא את השירים עצמם. בוידאו.

One Echoe

New member
ציף, איאפשר להוריד את השירים.

רק לראותם. אם אפשר להוריד-אשמח לדעת איך.

כנראה שזה רק סטרימינג

בגלל הזכויות יוצרים. לא ניסיתי להעתיק (להוריד).

למעלה