פינת השאלה הזהה

• פותח הנושא uriko
  • פורסם בתאריך
אני לא בטוחה שזה חוקי

אפילו סביר שלא. בכל מקרה, אני ממליצה לעבור למסרים בעניין.

The Albatross

New member
האמת היא

שאני אישית לא ניסיתי, אבל אם נתקעת בשלב מסויים אני יכול לנסות לעזור לך. אבל זה כבר באמת עניין למסרים.

itaikuskus

New member
פאק של התקשורת

גם בשידור בערוץ 10 וגם בעיתונים דיברו על איחוד לאחר הפירוק. זה שווטרס עזב זה לא אומר שהלהקה התפרקה. הם הוציאו עוד 2 אלבומים בלעדיו, ומ95 לא פעלו עד עתה, אך זה לא אומר שהם התפרקו כמו שהתקשורת מטפטפת לאזניו ועיניו של אותו קורא/מאזין תמים.

gilriv

New member
גם הםולן של להקת ה'מי' היו להקה גד

בקונצרט LIVE 8 ..הם עדיין לא איכזבו אותי הייתי מחושמל כולם לפני פינק פלויד שווה לראות את להקת THE WHO הגיטריסט עוד יש לו הזה כמה שהוא זקן יש לא..עוד תניצוץ ----------------------------ה'מי'
--------------------------- לפיט תאוסנט

א י ט י

New member
גילמור

בשיר המקורי שר את , money , wish you were here breathe אני לא בטוח אם זה גילמור או ווטרס , ו- comfortably numb זה שניהם כל אחד קטע. ובהופעה יש הבדל בשיר וויש יו וור היר מהמקורי , ווטרס שר חלק מהבית מה שגילמור בד"כ אמור לשיר , ואז שניהם שרים את הפיזמון.

למעשה, גילמור היה סולן ביותר שירים

מאשר ווטרס, במהלך השנים, ובוודאי לאחר עזיבתו של ווטרס. רוג'ר, מצידו, כתב את כל המילים לשירי הלהקה, החל מ-Dark Side of the Moon. באשר לשירי ההופעה: Comfortably Numb - חלוקת הקולות בין גילמור לווטרס זהה לזו שבאלבום. Wish You Were Here - במקור גילמור שר את כל המילים (כמדומני ששניהם שרו את הבית האחרון ביחד). בהופעה הבית השני הושר ע"י וורטס. Money - גילמור שר את השיר באלבום, וגם בהופעה. Breathe - כנ"ל. במקור רייט שר הרמוניות עם גילמור. לגבי ההופעה, יש וויכוח האם זה היה רייט ששר אתו, או ג'ון קארין.

האם גם ראית?

כי יש הטוענים שלא היה לו כלל מיקרופון, ומי ששר היה ג'ון קארין, שהוסתר מאחוריו עם הקלידים השניים שלו.

הפלויד מופיעים עם שני קלידנים מאז

1977. כפי הנראה ע"מ לתת צליל "עשיר" יותר בהופעה, בדומה לצליל העשיר של הקלידים באלבום. קלידן אחד לא יכול לעשות את הכל. מצד שני, אם אכן ג'ון קארין שר קולות ליווי וגם ניגן ב-Live 8 - היינו עשה יותר מאשר ריק - זה קצת עצוב. אבל גילמור אמר ש"ריק ואני היינו הכי מוכנים", כך שאולי לא.

חרטושה

New member
מניתוח מהלכי השחקנים ב- replay

ניתן לראות שרייט לא מלווה את גילמור בשירה. בכלל, רייט קופח נורא מבחינת צילום. נורא רציתי לראות את ארבעתם על הבמה, אבל הצלמים כל הזמם התמקדו בווטרס וגילמור ואת מייסון קצת קשה להסתיר עם התופים הענקיים האלה...

itaikuskus

New member
גילמור הוא הסולן

בשירים שבהם הוא שר. אפילו ווטרס "גנב" לו קצת מהסולו, בויש יו וור היר. בכל השירים שבהם הוא שר בהופעה, הוא שר גם על גבי הויניל/פלסטיק שאתה מחזיק בבית, אל תדאג.

אה, וכמובן

אתה מוזמן לנסות לנתח בעצמך, ולשתף את חברי הפורום בכך. בשביל זה אנחנו פה.

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gif יש אתר..

עם ניתוח מאודמאודמאוד מעמיק של "החומה". אם את\ה מעוניין, אחפש את הכתובת.

One Echoe

New member
זה מציק..

שאת שמה את אותו האייקון כל הזמן :) קשה להבין מה את כותבת.

למעלה