פינת השאלה הזהה

• פותח הנושא uriko
  • פורסם בתאריך

afon

New member
מה הבעיה? הישארי איתו!

זה סתם פורום שלא פתוח לפלורליזם, ציף הדיקטטורית הגדולה! (הייל)

One Echoe

New member
אני יודע, זה עדיין מעצבן.

קשה להבין את הנימה שבה את כותבת. אל תשכחי, זה פורום. אף אחד לא שומע אותך כאן...

LuLuLu iT

New member
../images/Emo69.gifאבל השפם לא מצביע על נימה.../images/Emo6.gif

זה סתם... שפם?
יש לי אותו כבר כמעט חצי שנה אני חושבת, ואף אחד עוד לא העיר לי על זה.

One Echoe

New member
זה מבלבל.

ואני בטוח שזה הציק להמון אנשים, רק שהם לא אמרו את זה:)

TomerZimmermann

New member
תודה אבל את זה אני מכיר

אמנם אין לי דרך להיות בטוח שאנחנו מדברים על אותו דבר אבל יש לי קובץ מודפס של מעל 100 עמודים שמנתח את החומה. אני כבר הרבה זמן רוצה לקרוא אותו ומתעצל...

One Echoe

New member
זה ריק רייט.

אומר: " "And I am not frightened of dying, any time will do, I don't mind. Why should I be frightened of dying? There's no reason for it, you've gotta go sometime." "I never said I was frightened of dying."

jimmiy page

New member
מישהו יודע אם זה מתקשר

למאמר שמישהו כתב על זה שרייט התכוון למוות בתור היציאה מהלהקה? אולי הוא אומר שהוא לא מפחד לעזוב..?

קולות הרקע באלבום DSOTM

לעניין הדיבורים ברקע ב-DSOTM: הלהקה הכינה מראש שאלות, אותן הן הציגו לאנשים שונים - רובם אנשים שהסתובבו ליד האולפן ב-Abbey Road. השאלות היו: "מתי בפעם האחרונה הכית מישהו?", "האם צדקת?" "מדוע את/ה מפחד/ת למות?". הם הציגו שאלה רנדומלית בפני כל אדם שפגשו, והקליטו את התשובות, כאשר ההנחיה היחידה היא "להגיד את הדבר הראשון שעולה לכם בראש". למיטב ידיעתי, עפ"י מה שקראתי, ווטרס ניצח על ההקלטות האלו בעצמו. בין המרואיינים היו roadies של הלהקה, עובדים באולפני אבבי רואד, אמנים אחרים (פול ולינדה מקרטני הוקלטו, אך דבריהם לא נכללו בסוף באלבום).

new revolution1

New member
ברוך הבא!

גם אני תהיתי בקשר לזה והודות לציף שנתנה את הקישורים לשאלה שלך אוכל פתרתי את התעלומה :) לילה טוב.

Doronz

New member
ההופעה בלייב 8..

איפה אני יכול לראות את ההופעה של פינק פלויד מהמופע? לצערי(בגלל הצבא) לא יצא לי לראות אותה בטלויזיה. תודה.

למעלה