פינת ה-
ו-

DoLi it is Me

New member
פינת ה-../images/Emo45.gif ו- ../images/Emo31.gif

אז החלטתי להחייאות את הפינה הכ"כ מקלה שהייתה די לא ממזמן כאן בפורום. אז ככה אין חוקים! XD כל אחת צריכה לכתוב/לשתף אותנו במה שמעצבן אותה או להפך משמח אותה בימים האלו . אז קדימה מעכשיו כל יום רביעי אתן יכולות לפרוק את כל מה שנוגע לליבכן תתפרעו
:
-
-

McFly rullz

New member
אוווווווווווווו יש לי הרבה מה להתלוננן!><

-ממממ ראיתי את חברות שליי=]] אחרי מלאא זמןןןןןן וקניתי תיק חדש וקלמר חדש=]]אז אני שמחהה חעחע אהה וגם קניתי נעליים
-אוווווווווי יש הרבה בתקופה זאת. התחלתי בצפר מוקדם
ובגלל זה אני עייפה..[אין לי כוח גם לעצב את זה...בגלל העייפות אני תכך פורשת למיטה><] אנחנו מסיימות ממממממשש מאוחר בצפר...3 וחצי...ארבע ועשרה...זה מעייף ומתיש>< ו...יש לי מצב חברות לא כ''כ טוב
כאילו אני חברותית והכל...! אבל יש לי חברות שהן היו הכי הכי טובות שליי [2 בנות] שהם כבר לא מתנהגות כאילו אני חברה שלהן...הם עושות הכל ביחד ולא עושות איתי...עזבו אני אתחיל עכשיו לפרט הכל זה יהיה ארוך
אני מרגישה נורא בזמן האחרון><

מאיושSP

New member
הוו תתחדשי! ../images/Emo24.gif ובקשר לחברות,

אני מבינה. אני די גם בחרא מצב כרגע, אבל אני בטוחה שיהיה טוב.
בהצלחה בבצפר!

DoLi it is Me

New member
../images/Emo201.gif אל תדאגי הן יחזרו לעצמן

זאת בטח תקופה כזאת ואם לא אז זה יהיה עדיף כי אז תביני שהן לא באמת חברות טובות. דודה שלי אמרה לי שחברה טובה נישארת איתך תמיד גם אם לא משנה מה קורה .
לאביו

תחדשי על הדברים D:

אני מצטערת עם מה שקורה לחברות.. אם לומר לך משהו אז השנה הזאת [ז'] הייתה ניראה לי השנה הכי גרועה שלי כי כל החברות שלי הלכו לבתי ספר אחרים ונפרדתי מהן.. אני מרגישה עכשיו יותר טוב כי למשל הכרתי אותכן.. את הפורום. אז תראי אל תתייחסי אליהן והן יבואו אלייך חזרה.. אני אומרת לך את זה הרבה נכון? חח לא משנה תסבלי אותי חפרתי קצת
אניוואי רציתי לומר שאני אוהבת אותך הכי בעולם
דני

McFly rullz

New member
חחחח ואוווווווO: לא ציפיתי שיגיבו לי כ''כ../images/Emo6.gif

בקשר לחברות... הם לא כ''כ מעניינות אותי...אני כבר רגילה לזה... אבל כשנאי רואה אותן ביחד וזה יש צביטה קטנה בלב....>< וזה לא תקופה קצרה בכלל...זה נמשך יותר משנה... אבל יש לי ת'חברות שלי...כמוכןןןן=]]] ועוד בכיתה...אני ילדה חברותית..אני לא נשארת לבד
וקלי..להתחיל בצפר מוקדם זה להתחיל בצפר מוקדם התחלנו עם עוד כמה בתי ספר ת'בצפר ביום שלישי..>< יואוו ממש תודה לכולכן
הייתי היום די מעוצבנת כשחזרתי מהלימודים ועכשיו הוא השתפר!!

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאוי.. בקשר לחברות

דברי איתן.. ואם הן לא מתייחסות הם לא חברות בכלל..

tzuf jones

New member
מוררררררנייי אל תדדאגיי .. :)

גם חברות שלי דיי נטשו אותי בזמןן האחרוןן .. ואני עוד עוברת לבי"ס חדש , לחטיבה.. וזה בכלל מלחיץ אותי בטירוווווף !! את תתגברי על הבעיונתת הזאתת , כי את יללדה מדהימהה, ובטוחח הן מתיי שהוא ישימו 3> שהתרחקתןן, ושהן מאבדותת ילדהה מתוקהה שכמוךך .. אוהבתת אותתתתתתךך P=

מאיושSP

New member
סבבהD:

- ביום שלישי אני טסה לחוווודש לארה"ב! גאאד אני לא יכולה לחכות כבר אני כלכך מחכה לזה זה הולך להיות הכיייייי שווה בחיים! נהיה בניו יורק, ניו ג'רזי, מפלי הניאגרה, שבוע באורלנדו, שבוע בקרוז עם מלא פינוקים וזההD: אתם לא מבינים כמה באלי כבר לטווווס!!!
- אני שונאת את ה'חבורה' שלי. (חוץ מאיזה שלוש.) אני פשוט שונאת. באמת. כ"כ!! איזה 13 בנות שאני כל הזמן איתן ואני פשוט לא מרגישה רצויה. דאאמ חברות זה באמת חרא דבר. אף אחת לא נראלי כל כך אוהבת את השניה, וזה די נהפך להיות צבוע. ופעם היינו חברות הכי טובות בעולם, וכולן ביחד וזה.. ועכשיו.. זה פשוט סתם מגעיל. ואינלי כוח או זמן לכתוב על זה.. אז, זה אפילו לא תקציר. :S

McSon of Busted

New member
אני יגיד לך מה עושים D:

אני אישית שונאאאתתת להיות חברה של בנות...כאילו לא חברה כמו שלכן פה בנות D: אני מתכוונת בבצפר וזה...יש לי מהבצפר אולי 2 חברות טובות ועוד כמה מהנבחרת...כי פשוט מאוד- בנות זה חרא של עם!!! אז אני מאז כיתה ח' [??] בערך מסתובבת לרוב עם בנים..באמת כאילו עם בנים אפשר להיות הכי חופשיים שיש, ולדבר על הכללללל ולעשות שטויות וזהD: קיצר, בנים הם הכי סבבה..!! ועוד 13 בנות?! מה נסגר איתך?! חחח תמיד בגיל הזה מתפרקות כל החבורות של הבנות ה"חברות הכי טובות" או שכולן הופכות להיות יחד פקאצות XDD בקיצור. במילה אחת: בנים!!!!
אהמ. ג'יימס, דני. הייתי מציעה.
XDDD

YuvalJones

New member
אין על בנים P:

גמני יותר אוהבת להיות בחברה של הידידים שלי מאשר עם החברות שלי, חוץ מאיזה שתי בנות. ^,^ גמני הייתי הולכת על דני D:

מאיושSP

New member
זהו רק שאצלנו,

הבנים הם חארות. באמת, חוץ מאולי כמה חמודים כל השאר זבלים. חח וג'יימס.. דניי!!
בכייף הייתי איתם! D: אהבתי ת'רעיון. רק חבל שהוא לא מציאותי.

McSon of Busted

New member
זה לא רק אצלכם../images/Emo11.gif

אבל לי יש כמה ידידים ממש טובים..את פשוט צכה לחפש את החננות DDD::: או כמה ערנים כאלה

McSon of Busted

New member
פחחח../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יווהו השבוע ב
: פםפםפםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם פגשתי את השכבה היום הוו. סנדאות פולין. והיה נחמד לראות את כולם וכמה שכולם השתזפו D: והכי מוזר לדעת שזאת שנה אחרונה!! אז עשינו קצת הפצות וארגונים בקשר למה שהולך להיות ביום הראשון XDD ((ששש זה סוד)) ולג'יימס יש יומולדת תכף
ותכף מתחילה השנה של האימונים..ויהיו לי פאקינ 5 אימונים בשבוע ועוד עבודה ועוד י"ב
פחחחחחחח ו
: נו ברור. משהו שיהיה אצל כוווללןןן בלי יוצא מן הכלל (חוץ מאלה שסיימו ללמוד P:) שמתחילים תכףתכףתכף הלימודים וזה....בעעע...... ושהוא לא עונה לי וגם הוא וזה לא פייר כי היה לי כלכך כיף איתם
והם היו כלכך חמודים
מה עושים כשרוצים 2 בנים שהם חברים ויש להם אותו שם?!?!?!? אה?!??!
אף אחד לא באמת יודע מה עושים במצב כזהD: נמ. טוב!! די לתלונות אנשים, החיים יפים D: זהו D:

מאיושSP

New member
חחחחח כפרעלייך!../images/Emo6.gif

אין מה לעשות בוובהה.. באמת חיים קשים יש לך, שני ערנים רוצים אותך, שניהם חמודים, שניהם חתיכים.. וכל מה שנותר לך לעשות זה לבחור. מסכנה, פשוט רחמים עליך!!
סתםסתם, כשאני אחזור את כבר תהיי עם אחד מהם בטוחD: ואם לא.. אז את תמשיכי לחפור לי במסנג'רXDD שיט. סתאם זה כייייףDDD: חעחע. בהצלחה באימונים ובהכל יפה שלי.. אני אוהבת אותך כ"כ!

McSon of Busted

New member
חחחחחחחחחחחחחח כפרעעע!!@#

אם אפחד מהם לא יזכר שאני פה, אני בסוף לא אהיה עם אףאחד מהם. וצודקת. שניהם חתיכים
ואמרתי לך- הם כלכך שונים XDD זה מה שהכי מוזר DD: בכל מקרה, את לא תיהי פה כדי שאני אחפור לך, זוכרת?!?
עעעעעע!@# אני מקווה שאחד מהם יזכר מספיק מוקדם...עם דגש על אחד!! 1 1 1 1 1 ואין בזה שום רמיזה.

מאיושSP

New member
את תוכלי לחפור לי באימייל!!!!@@#$$%@

אני בטוח אהיה מתישהו על המחשב, לחמש דקות בטח אבל בכל זאת... בטח יש בקרוז מחשבים! אז אני אשלח לך מייל ותשלחי לי עדכונים על הערנים ועליך! וגם בדרך על מקפליי אם יש!! חחחחחחח הם יזכרו אל תדאגי

McSon of Busted

New member
פהאההאהאהההה

אוי מאיצ' אוי...כפרעלייך DD: לאביו בייבי
אל תשכחי אבל לתת לי תאימייל שלך, כן?
ג'יימס.

למעלה