פינת ה-
ו-

YuvalJones

New member
אני P:

אממ..
- השלמתי שעות שינה[אבל עדיין חסרות לי איזה 15.] , ראיתי את הידידים שלי ^.^ , הייתי היום בימית2000 לראשונה, נגמר החופש.
- כואב לי כל כבר יומים, אני רעבה[ןתכפ יורדת לאכול קומפלקס], ו... אמ.. נגמר החופש. [כן, לא התבלבלתי אני גם נגד וגם בעד זה שנגמר החופש.] וזהו D:

McSon of Busted

New member
גם לי כואב כל הגוף. ../images/Emo12.gif

*ימח שמה של הפגרה הסתומה הזאת שבה צריכים לעשות יותר מדי כושר!!!!* העיקר עכשיו אני מתלוננת, שנה הבאה 5 אימונים בשבוע DD:

שוליטה

New member
תזהו חפירה רצינית

- נמ... אין המון... ביום שני הייתי סוף סוף בלונה פארק עם שתי חברות שלי, והיה ממש ממש כיף, אתמול ישנתי אצל חברה שלי וירדנו על ילדים שהיו איתנו ביסודי עד 2 בלילה, יצא לי לדבר המון עם בת דודה שלי שאנחנו ממש קרובות כי אנחנו באותו גיל ואנחנו גם די חושבות אותו הדבר, הצלחתי להדביק בחופש 4 אנשים במקפליי (חברה שלי יעל חברה שלי אור [שחפרה לי היום במוח את טרנסילווניה] את בת דודה שלי וידידה שלי) בת דודה שלי אחרת ישנה אצלי (והסיפור המלא יתואר בדברים המעצבנים) והאורטודנט אמר שעוד חצי שנה יורידו לי את הריבועים למעלה! וזהו...
- יש לי בזמן האחרון מלא פעמים מצבי רוח כאלה שבא לי פשוט לרדת למטבח ולתקוע בעצמי סכין עוד פעם ועוד פעם עד שאני אדמם למוות. אח שלי, אני שונאת אותו! פשוט שונאת אותו! הוא כל כך מעצבן! הוא מנסה לחכות אותי בכל דבר שאני עושה, אבל לא במובן טוב שמובן שהוא מנסה להשתחצן ולהראות לחברים ה-@#%@#$^*%&$ שלו כמה שהוא יותר טוב ממני, הוא אפילו התחיל להקשיב לשירים של מקפליי ותלה תמונות שהוא הדפיס על הדלת שלו רק כדי לעצבן אותי! באמת, אבל ברצינות, ממש לא אכפת לי שהוא ימות... וכמו שהזכרתי בדברים המשמחים בת דודה שלי באה לישון אצלי, והיא יותר קטנה ממני וכל מה שהיא עושה היא תמיד צוחקת על כל דבר וזה די מעצבן, עכשיו היא עושה דברים כדי לקבל צומת לב גם אם היא כבר מקבלת, אז ישבנו בחדר שלי וציירנו להנאתנו ואז היא החליטה שהתמונות של מקפליי מפריעות לה. אז היא פשוט קמה וניסתה לקרוע אותם! ואני ניסיתי להגן עליהם בגופי, לא רציתי לצעוק עליה או להרביץ לה כי בכל זאת היא יותר קטנה ממני וזה, אבל זה כל כך הרגיז אותי! בסוף בגלל שהייתי כל כך נחמדה אליה לדאגי ולטום היה קרע בצוואר ולדאגי גם בראש ולדני בתמונה אחת ביד ובתמונה אחת במכנסייםורק הארי למזלי יצא בשלום... תקנתי את הכל אבל זה היה ממש מגעיל מצדה והיא ידעה שזה חשוב לי... חוץ מזה צרבתי לי דיסק מהאימיול ואז כששמעתי אותו בדיוידי הוא פשוט נתקע שם והדיוידי הפסיק לפעול ולהגיב ואבא שלי היה צריך לפרק את הדיוידי ולהוציא משם את הדיסק, הוא לא צעק עליי אבל היה נראה שהוא מאוד כועס... בסוף גם הדיסק וגם הדיוידי בסדר... ועוד דבר ממש מחורבן שאני מתייסרת עכשיו בגללו זה ששמו לי ריבועים למטה... וממש ממש כואב לי! אני לא יכולה לאכול שום דבר... אנשים סתם מחרבשים אמרו לי שפחות כואב אחר כך למטה מאשר למעלה וזה כל כך לא נכון! וחוץ מזה חברה ממש טובה שלי לא מדברת איתי לאחרונה (אני לא יודעת אם סתם יוצא ככה או שיש לה משו נגדי) והיא הבן אדם היחיד בעולם הזה שאני יכולה לדבר איתה על הכל (חוץ מבת דודה שלי) והכל היה לי בבטן (עד עכשיו).. טוב אני מצטערת על החפירה אבל פשוט הייתי צריכה לפרוק... החיים שלי מאוד קשים...

../images/Emo24.gif

when ur down and lost and u need a helping hand when ur down and lost along the way just tell youself... I'll be ok
עם הריבועים יהיה בסדר, גם אני עברתי את זה. זה כואב, זה מגרד, זה מציק.... אבל שבוע אחד- וזה עובר:) עוד מעט זה יגמר.... אח שלך- היי, הוא מחקה אותך רק כי הוא מעריץ אותך ותסתכלי על זה ככה: הדבקת עוד מישהו במקפליי
מכירה את העלוקתיות שאחים מתנהגים בה לעיתים, פשוט תסגרי את הדלת, תנעלי אותה ותצפי בקליפ של אייל בי אוקי. עם קלוזאפ על הארי כשיורד עליו גשם. זה משעשע ומעודד.:) בת דודה שלך הקטנה- ילדים קטנים זה מציק. אבל תאמיני לי שלא כאב לא לטומסי, לא לדאגסטר, לא להאזי ולא לדני-בוי כשהיא קרעה את התמונה. תדפיסי לך עוד אחת. אני אדפיס לך עוד אחת [אם אי פעם יקנו לי צבע למדפסת
] לגבי הדיוידי- דברים מתחרבנים ככה לפעמים.... בקטנה....

butbut

New member
../images/Emo26.gifחפירה,אבל זה יהיה.."ססגוני"../images/Emo36.gif

אז ככה:
התחלתי סוף כול סוף ציור של הארי![ג'אד]..וזה צ'יבי,לא רישומים כמו שאני רגילה לעשות..
המשכתי את הפיק שלי,בזכות איזו חברה..שהיא די,אממ...היה לה צרות,ואני לקחתי מהצרות שלה רעיון להמשך
.
אני אוכלת עכשיו גלידה[כמה זמן שלא אכלתי גלידה!!-בטעם שוקו].
אממ..ככה:
הגלידה נזלה לי על הציור!!!!!!!!!!!!!!אוףף זהה כול כך מרגיז!!.><.עבדתי עליו חצי שעה,ועכשיו הוא מרוח..בגלידה. $%$#%#$%#$%#$%$#%#$%#$%#$%$#%#$....
אני מרגישה כול כך פרה-אני אוכלת כמו פרה..אין לי 5 דקות בלי משהו בפה. גאש. זהו,נגמרה החפירה..:] 3>

DoLi it is Me

New member
שתקו שתיכן!!!! ../images/Emo11.gif

הלוואי עלי!!!אני אוכלת משו אופס!כלל הבטן מתנפחת

sweet shir

New member
זה מה זה מצחיק שבנות מתווכחות על כמה שהן

שמנות XDDDDD תודו שזה משעשעXDDDD

McFly rullz

New member
חחח אוווווווו איזה חפירההההXDDD

הלוואי וזה היה הצרות של כולן...

DoLi it is Me

New member
אוק יאני

אני נוסעת מחר לחמשוש זתומרת שמחר אני לא יהיה בביצפר!!!!D:, היום הגמר של כ"נ D: . דווקא די נחמד לי בביצפר ואתמול ממש נהנתי בימולדת של בת דודה שלי D:
- ו -או טוב אז ככה נתחיל בזה שאני התחלתי ללמוד ב יום ראשון והקדימו לנו א תהתחנה ואנחנו צריכים לעמוד ב7 בבוקר בתחנה מסכנה ולחכות איזה עשריים דקות עד שהאוטובוס יגיע רק כי שינו את הקו של ההסעות ולא יודעים באיזה שעה התחתנה שלנו . -מחר כמו שכתוב למעלה אני נוסעת לחמשוש [חמישי שישי ושבת], אבל מה. אני במחזור [אני מקווה שרק אתן קוראות את זה
בקיצור אנחנו ניהיה בצימרים על חוף הים!!!!!! זתומרת שכל הסופה"ש ניהיה בים!!!
ואני כ"כ מתגעגעת לים כבר שבוע לא הייתי בו
. -שתי חברות שלי רוצות לעזוב את הביצפר בסוף השנה ושתיהן חברות טובות שלי אחת מהן היא אפשר להגיד החברה הכי טובה שלי . -אנחנו קומה שלישית בביצפר!!!!!! -התיק שלי האהוב שלי
ניקרע אחרי היום הראשון שלקחתי אותו ועכשיו הוא בתיקון =\ וחוצמזה הכל סביידרD:

O0NoNi0O

New member
אני.

יותר מטריד ממעצבן. אני מפחדת ששנה ה הבאה לא יהיה לי אם מי להיות כי חברות שלי כול כך דוחות ושנה שעברה ממש התרחקתי מהן והיחידות שנשארו לי היו ממש מגעילות אליי בחופש והחברה הכי טובה שלי בכלל לא התקשרה אליי ביומולדת שלי וכאילו זה הכי קצת שאפשר לעשות כאילו רוני שהכרנו רק החופש עשתה לי ברכה ממש ממש יפה כאן בפורום ואנחנו לא מכירות הרבה זמן בכלל למרות שאותה אחת שלא התקשרה אני מכירה מגן חובה וזה דיי מעליב. בע. פרקתי. קיצר אני ממש מקווה ששנה הבאה החברות שאיתי בבצםר יהיו נורמאליות ושאני לא יהיה בודדה. ובגלל זה כול כך לא בא לי לחזור לבצםפר הרבה יותר כיף לי כשאני לא בבצפר כשאני עם המשפחה שלי ועם חברות לא מהבצפר וכול כך לא בא לי לחזור לכול השגרה המשעממת הזאת ולפרחות וערסים שתמיד לא משנה מה יש להם מה להגיד. בע.
היה לי ממש נחמד החופש. כיף לי הכרתי את עצמי הרבה יותר הבנתי מה אני אוהבת וכול זה. בע. התדכאתי.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאהאהאה אז שלי D:

-עשיתי הליקס והוא ממש מגנייייייב ^____________^ אני ממש מאושרת בזמן האחרון לאיודעת טוב לי כזה D:
-אני מתחילה לשנוא את אחותי. אבל ממש לשנוא. איןלי שום רגש אליה זה מתחיל לעצבן כל דבר היא מתערבת לי בחיים מעירה לי צועקת עליי למה מי היא בכלל!? זה מרגיז אותי כלכך אני יכולה להשתגע מזה אוף :\ כנ"ל אימא שלי. טוב שיש את אבא שלי.. היחיד הנורמלי במשפחה הזאת

למעלה