פינת ה-
ו-

sweet shir

New member
תתחדשי! D:

חהחה אם אבא שלך הוא הנורמאלי אני באמת לא רוצה לשמוע על אמא+אחות. XDDDD משפחה זה דבר מעצבן.

מאיושSP

New member
אעע תחדשי! הליקס זה מהמם. ../images/Emo99.gif

ובקשר לאחותך וזה.. את יכולה לומר את זה ולחשוב ככה, אבל בסופו של דבר זאת עדין אחותך, ואת בטוח אוהבת אותה, עם כמה שקשה לך להאמין בזה כרגע בטח
ואני לא יודעת מה ההפרש גילאים ביניכן, אבל אחות נועדה גם כדי לשתף ולספר ולהיות החברות הכי טובות, אז תנצלי את זה

Lex 1

New member
אווו תחדשי על ההליקס ../images/Emo9.gif גמני רוצה.. ../images/Emo7.gif

נכון שאת מאושרת מאז שהתחלנו לדבר בתחילת השבוע..? ;D לא.
. *אשוחח איתך בקרוב במסן
*

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifברור שאני מאושרת ^__^

תיזהרי לא לשוחח איתי

LironPoynter

New member
הליקס זה טובD:

שלי מת. לפני חודש וחצי. |ייבוב| אבל אני הולכת לחדש אותו עוד מעט.>< תתחדשי ותהני ממנו, זה כלכך יפה

just Kaya

New member
אניאני!

אורצ' באה אלי אתמול. :) עוד יומיים סיון באה לישון! ^______^ דיברתי היום עם קרוווווווו שלייי *ככה אני קוראת לו. xD* הוו איזה פשוש הוא. :)
בקרוב יש בצפר. >; זה ברור שזה לא יעבוד עם הקראש. :((

M C F L Y 1

New member
אווקי עכשיו תווריי ../images/Emo3.gif

- עשייתי פוונני [ על הצצד
] והאאמת , יצצא ממש יפפה :]] במבט לאחוור על החופשש הזהה הגעתי למסקנה שעשייתי דיי הרבבה :)) אני במצב טוב עם החברות שליי D:
- אני במצבב רווח לא טווב כ"כ וואין לי מושגג לממה .. אממא מעצצבנתת אותתי ://

LironPoynter

New member
תנו לי להתמרמר!D:

נתחיל מהטוב
: אין טוב. חחח סתם. אממ, ממש עכשיו חזרתי עם חברה שלי מפסטיבל מופעי רחוב בבת ים והיה ממש מגניב, נהנתיD: השירים שלי עושים לי טוב. החברות שלי עושות לי טוב. וזהו. רע רע חפירהD:
: זמן להתמרמר. טוב, אז בזמן האחרון אני די בדאון. לא יודעת אם זה סוף החופש, לא יודעת אם זה השירים העצובים שגורמים לך לבכות כל הלילה, לא יודעת אם זה להשבר כבר מהשגרה. תכף חוזרים לבצפר, החרא הראשי. יותר מדי הכנות לשנת הדרכה בצופים, אין כבר זמן לכלום, סוף החופש והכל לחוץ. אחת מהחברות שהחשבתי לטובות ביותר שלי התגלתה כמישהי די.. שונה ממה שאני ושאר החברות חשבנו. וזה מציק.>< אני לא מפסיקה לטחון, מכל הבא ליד. בקצב הזה אני אוכל לככב בפרסומות לתנובה(בתור הפרה.XX) אני עייפה, אין לי שעות שינה בגרוש. ואין זמן גם להשלים אותם. אני מתוסכלת מינית, חח סתם לא פשוט סתם מתוסכלת. כאילו משום סיבה, אבל מרגיש כזה ריק. פי, איזה פלצני זה נשמע. בע
אה כן, ושלומי לא זכה. סליחה על החפירה. אני חייבת לישון><

Lex 1

New member
וואט ד'ה הל עשית בבת-ים!? ../images/Emo12.gif חחח

*בת-ימית לא גאה.
* זה טוב להיות לפעמים בדיכאון, את עם עצמך והכל יוצא, גמני ככה אני מרגישה טוב עם זה דונט וורי את לא היחידה וברור שזאת תקופה קשה בשנה אז דכאון זה מתבקש. יהיה טוב, חיבוק יעזור..?

LironPoynter

New member
הוו תודה../images/Emo24.gif

ואממ הייתי בפסטיבל מופעי רחוב והיה ממש מגניב<: אני אוהבת תיאטרון ושטויות כאלה^.^ תודה שוב3>

McFlyRoni

New member
אוקיי... אני אנסה ../images/Emo3.gif

+קניתי ואנס חדשות PP: יאי לי! +מצאתי תמונות של הכלב שלי שהוא היה גור מתוק ופושפושון ^-^ +שלומי לא זכה בגמר
(למרות שזה היה ברור לי מההתחלה) +יש לי יומן חמדמד ביותר של איה התינוקון מאיטליה D: +הזמנתי מחנות אחת את הכפכפים שרציתי. יופידו! +המורה שלי למתמטיקה הוא לא מי שחשבתי שהוא! מסתבר שזה המורה הכי נחמד בבצפר (בערך..) יישש :) +אני בהקבצה B!
+לא מקבלים ~בכלל~ את התעודות של שנה שעברה!!! #&%$@*$ אעאעאעאע +הצלחתי לשמוע את הבאס של דאגי בTCFC! (וזה ממש מרגש כי אני אף פעם לא מבינה מה באס בכלל משמיע =/)
-מתחיל בצפר. בע. איכס. הולכת להיות לנו שנה מוזרה לאללה. אני כבר ממש יכולה לראות את זה. כולם ממש השתנו בחופש. יש כל כך הרבה ילדים שחשים תצמם בשכבה הדוחה שלנו שזה ממש מגעיל. אני רק מקווה שחברות שלי ישארו כמו שהן ולא יגררו... -לא עשיתי את העבודת קיץ במתמטיקה ): -אני צריכה לעשות הסעות לבצפר עם חברה שלי וממש לא בא לי על זה. טוב סורי אם קצת חפרתי.. וסורי גם בשביל מי שקראה את זה!
ד"א, שמתן לב שכל ה
שלי הוא על ביצפר?! טוב נו, מה ציפיתם שיהיה בדברים גרועים? XD

Lex 1

New member
../images/Emo129.gif נמנמ..

-
סלקום ווליום שמיצה את החופש כהתבטלות אחת גדולה [חוץ משיעורים שאני זוקפת לזכותי שעשיתי הרבה..], לא נראה לי שעוד משהו כי רוב החופש התבטא בביאוס, דכאון וכמעט חוסר פאן.
הסתפרתי
דבר שהייתי צריכה לעשות הרבה זמן, לא בהכרח לטובה..
.
-
המצלמה שלי עושה עליי פוזות ולא עובדת כשבא לה ובגללה לא צילמתי תמונות מהווליום
.
לא מצאתי צבע ורוד לשיער בכל ת"א-בת-ים! בלאדי הל.. מבאס תחת.
ובצפר אופקורס.. שרק מזכיר לי עד כמה המצב שלנו בעבודה בביולוגיה גרוע ואנחנו עומדות להיכנס ללחץ מטורף. בעעעע

JuSt My LuCk

New member
אני ../images/Emo13.gif

- חזרתי מהווליום
היה כל כך כיף! בסוף לא פגשתי אף אחת מהפורום
וגם היה שמה חםםםםםם כמו לא יודעת מה! אבל ההופעות היו ענקיות! בעיקר של אביב גפן
והיהודים (שלא ממש ראיתי אותם יותר שמעתי אותם) היו ממש טובים גם והיה לי כל כך כיף! ו-(אמרתי את זה כבר במקוויקנד) חברה ממש טובה שלי שטסה לחודש וחצי לארגנטינה חזרה סוף סוף
- אוףףף בית ספר
ממש לא בא לי! זה בא בזמן כל כך לא טוב... סוף סוף היה לי חופש שבאמת נהנתי בו! והוא כבר נגמר!!!! אם הייתה שביתה אפילו ליומיים הייתי שמחה.... ואני עולה לכיתה י' זאת אומרת לחטיבה העליונה,זאת אומרת בגרויות,מגמות ,בנין חדש,מורים חדשים,ילדים חדשים בכיתה.... ואני בתקשורת תאטרון... בהתחלה הייתי צריכה ללכת לכימיה ביולוגיה אבל אני בכיתת מתמטיקה של 4-3 יחידות זאת אומרת שאני בכיתה שעושה 4 יחידות אבל שיש בה ילדים שילכו ל-3 ובגלל זה אני לא יכולה ללכת לכימיה (איזה מעצבנים
) ואז בגלל זה הייתי צריכה ללכת למבחן קיץ אבל בסוף לא ניגשתי אליו בגלל שהתחלתי לחשוב על כל הלחץ שיהיה לי עם הבגריות ומד"א ועם זה שאם אני יורדת הקבצה במתמטיקה אז אני אצתרך לעבור מגמה... אז לא הלכתי אליה בסוף. ומה הבית ספר המעצבן שלי עשה? שם אותי בה!!!! טיפשים עד שאני יורדת ממנה הם שמים אותי בה.... בקיצור עברתי כיתה
ואני עכשיו עם 6 חברות ועם מליון פקצות :-S טוב יהיה טוב
והאמת שבזמן האחרון אין לי כל כך דברים על הלב שאני רוצה לפרוק
IT ALL GOOD MANNNN חיחיחי

למעלה