פינת ה
&

O0NoNi0O

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

יוו אמ..
יש ספר חדש שאני מתה קרוא
[אל תצחקו עליי, פשוט מזמן לא קראתי ספרים כי לא מצאתיXD;]
נמנמ, שביתה
מסתדר לי יותר עם חברות שליD:
האייפוד לא מסתדר לי והוא התחיל התחרפן טיפה, מקווה שזה חד פעמיXD;
השביתה בשלבי סיום
זהוו...=] נראה ללי><"

sweet shir

New member
אני להלהלהלה

הייתה לי יומולדת וקיבלתי מלא כסףD:
ככל הנראה השביתה נגמרת בשבוע הבא, ישלי מחזור וכואב לי.... ו... ממ אני עייפה.

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבוהווו. ><

חזרתי לשיקוי שלי
[[פעם, ממזמן, הוא היה המאומץ שלי D: ]]
היה היום גשם
ואני אוהבת גשם
בקרוב יהיה לי MP4 חדש
אני עייפה כל כך! כל הגוף שלי כואב, כרגיל
אני צריכה לסיים עם המנילה הזאת עד..היום, ואני כל כך לא החלטית ;; סתם הרגשת נאחס כללית כזאת
כמובן.

JuSt My LuCk

New member
שלי ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif ../images/Emo6.gif

לה לה לה לה! חחח אוקי נסעתי לת"א אתמול והיה ממש ממש כיף!!!!!!!!!!!!!!!!! אני וחברה שלי עשינו לעצמינו מלא פדיחות XD נסענו ליבניאל ביום ראשון אני חושבת.... והיה ממש מצחיק XD והיה את 5 הגדולים של מקפליי והיה להם הוט וראיתי את זה! וכולם ראו עד כמה אני אוהבת אותם
חעחעחע
אממ.... האמת שאין XD אבל בטח אני אריב שוב עם חברה שלי כי נסעתי לת"א בלעדיה.. פאק! כל פעם שאני נוסעת לאן שהו בלעדיה היא נעלבת

butbut

New member
גאשש כמה חברה שלי ככה..היא חושבת שאני

צריכה להגיש לה דו"ח על לאן נסעתי בלעדיה ולמה. שתקפוץ:]

JuSt My LuCk

New member
וואי... חברה שלי כל כך לא נסבלת !

היא כאילו מנסה להכריח אותי לקחת אותה איתי לנסיעות! אני כבר מפחדת להגיד לה שאמא שלי הקפיצה אותי ואת חברה שלי לרכבת שלא תתחיל לעשות לי בעיות! אז אני וחברה שלי המצאנו לה סיפור שבכלל אמא שלה לקחה אותנו והיא התקשרה אלינו בבוקר להציע לנו שהיא תיקח אותנו לרכבת XD זה ממש נורא היא כל כך קנאית ו... שלטנית ו...מעצבנת XD אז אם שלך גם ככה... אני ממש... משתתפת בצערך XD

mcfly danna

New member
אוקי...

יש לי גיטרה נורמלית, אני יודעת לנגן "יונתן הקטן" ו"לכובע שלי" ... הטרדתי את ההורים הרבה לגבי זה.. קיבלתי 85 במתמטיקה, בפוקס שלא יאמן... אולי אני אתקבל לנחברת ג"ג ויהיה לי פטור...:-\ גיליתי שהטמטום שלי מדבק... אני לא היחידה בעולם שמטומטמת כרגע..
יש לי מבחן במתמטיקה וג"ג באותו יום, רבתי עם חברה מאוד טובה שלי על שטות, אני צריכה לעשות עבודה חפרנית על אקסודוס [כי בחוכמתי התנדבתי למרות שיש לי מלא על הראש] אין לי וויקנד להרגע כי ההורים שלי החליטו שאנחנו צריכים ללכת לראות ציפורים בצפון... זהו, חפרתי... ח"ח או כפכף לראש מי שקראה את המגילה...

גילולית

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif

זהירות, חפירה ארכיאולוגית לפנייכם, לא מומלץ לקרוא:
-קיבלתי אי מייל מאמזון שהגרייטסט היטס נשלח אליי והוא בדרך ! *חץשלמכאןנובע*
איבדתי את המפתחות שלי והם היחידים בעולם שיש להם את המפתח של התיבת דואר שלי והדיסק אמור להגיע אז ניסיתי לפרוף את התיבה עם סיכת ראש שחורה אבל היא נשברה בפנים ועכשיו כלום לא נכנס לשם וזה לא עבד! דאמנ, איזה מנעול זה בסך הכל פריקינג תיבת דואר!ררר.. (אני נסערת..)
הארגון הצטרף לשביתה !! (אבל אני לא יודעת אם בכל הבתיספר:S) וזה אומר שאין מבחן בערבית ד"א עכשיו קלטתי שזה נורא הזוי שפעם הלכנו כל יום לבצפר בשבע וחצי ולמדנו עד כל כך מאוחר! איך???
חזרנו לעידן ריבי ההורים (זה בד"כ קורה בעונות מעבר, יחד עם הנשירה המטורפת שלי והקילופי עור [סליחה על המידע הלא נחוץ])
חזרו השמיניסטים מפולין וזה אומר שהפעולות יחזרו להיות מעניינות=)
סוף סוף הצלחתי לעשות בפוטושופ מה שניסיתי לעשות שנים וכל פעם הוא נתקע(ראו תמונה)
הצלעתי איכשהו לשבור את השיא של חברה שלי בהאפילנד (כאפות שכמוני) אבל הוא נתקע ולא הצלחתי לשמור
מצאתי את החנות הכי טובה בעולם שיש בה טופ אוף דה פופס *חץשלמכאןנובע2*
אבל צריך לסוע עד דיזינגוף באוטובוס שלוקח 4000 שנה להגיע ולא היה להם אותו ביום ראשון הזהרתי מחפירה מקווה שלא שכחתי כלום

ShellyJones

New member
תמונה מגניבה[=

מזכיר לי תאוריה של ידיד-שונא-מקפליי, על כך שארבעתם עבדו במקדונלדס, אבל העיפו אותם. מכאן השם- מק-פליי. הוא שילם על כך, כאשר נאלץ להקשיב להיסטוריה של כל אחד מהם בנוסף למשמעות שם הלהקה ותולדות הלהקה עצמה. [= דרך אגב, אני מתנצלת על חוסר הפעילות שלי בפורום, המקלדת הטיפשית שלי החליטה לצאת לפנסייה, והמקלדת הוירטואלית מחרפנת אותי. -_-

אני לא מאמינה! ../images/Emo12.gif

חחחחחחחחחחחח ידידים שלי [גם שונאי מקפליי ><] גם החליטו שמקפליי קשורים למקדונלדס!! רק שהם לא עבדו שם.. אלא שהם ארוחה שמה
הם מעצבנים אותי ><. יהיה טוב :)

lilosh1212

New member
את יכולה...

לשים קישור של האתר שהזמנת ממנו את הדיסק בבקשה??

גילולית

New member
קישור:

זה כבר קישור לדף של מקפליי בגלל זה זה נראה ככה:S : http://www.amazon.co.uk/s/ref=nb_ss_w_h_/026-8282243-9934836?url=search-alias%3Daps&field-keywords=mcfly&Go.x=0&Go.y=0&Go=Go

L D N

New member
בקיצור

חברה ממש טובה שלי איכזבה אותי בגדול כאילו. אני מזה כועסת עליה.
אני צריכה להתחיל מחויבות אישית מתישהו בקרוב :\
אין לי פיקצ'ר קומנטס חדשות במייספייס!!$!@$%@#%3
לא קיבלתי תמכתב שחברה שלי מארה"ב שלחה לי :(
יש לי עוד שיעורים שלא עשיתי מתחילת השביתה ><
התחלתי עם החוג תפירה וזה.
חברה שהייתה הBFF שלי שהייתי קטנה שלחה לי תמונה שלנו מהים שהיינו בנות 5 ככה.. :)
השני שירים חדשים של באסטדדדדדדד זהו נראלי :\

למעלה