אני אני אני ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif שלי ... ../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif
***אממ אני הולכת מחר לאור !! ייאי...
(טוב בערך... זה יותר הולכת עם אור ...) ***אבא דיבר עם איש תופים !! אני עוד מעט יתחיל ללמוד כנראה ! אני לא מאמינההההההההההההההההההה אני כל כך רוצה... ***דרור הדביקה אותי ממש חזק לבאסטד... !! *** פיט אאוט ממש זקן ! 41 היום (המ"י)
***הלך לי ממש נורא היום בבוחן במתמטיקה
אני בקושי יקבל 40 !! ***יש לי שיעור באנגלית מחר ... אין לי כוח ***אמא קצת מעצבנת סורי על החפירה ... הוצאתי !
אבא שלך דיבר עם איש תופים?!?!?!?! האאא מה הפסדתי שלא הייתי כאן?!?! [סורי שאני לא במסן, אינלי כוח למסן.] אה ו.. את לא חופרת. אם אני הייתי כותבת במקומך את מה שיש לך להגיד זה היה מגילות.
הייתי במקס ברנר היום עם חברות, גאאאאש, היה כ"כ טעים DDD:
ממ, הייתי אתמול במופע של נאור ציון, אחד האנשים ה-מצחיקייייים XDDDD אממ, מחר בוט שמה פרק בפיק XD כאילו היום בשתיים עשרה XD נקווה ... מחר מקוויקנד D: אני מחכה לזה כל השבוע XDD
חברה שלי עצבנה אותי, כ"כ קשה לה להחזיר שקל או שניים והיא שואלת אותנו אם כ"כ קשה לנו לא לקבל, כאילו אם את צריכה להחזיר תחזירי ואל עשי סיפור, אם זה רק שקל או שניים מה אכפת לך להחזיר!? לא משנה ... ממממ , יש לי פצע מציק באף XDDD הרבה זמן לא הייתי בפורום :\