פיצוי כספי לתושבי שדרות

gershon17

New member
ילד! תנסה להקשיב!

איזה חלק מ"מי שרוצה לעזוב" לא הצלחת להבין?

trigotrigo

New member
בעצמך הרסת

הרי כשאתה אומר, שאין פתרון אחר, אז אתה מביא למסקנה הבלתי-נמנעת, שכל מי שנשאר מת. ואל תקרא לי ילד. כבר עברנו את שלב הזלזול בגיל.

gershon17

New member
לא קראתי לך ילד עד שהתנהגת ככזה

אין ספק שאני הסמכות הרוחנית העליונה של כל תושבי שדרות. כמובן. ברור שאם אני אומר שעדיף להם יעזוב, הם יקומו בהמוניהם ויעזבו מיד. אני רוצה שמי שמעדיף לעזוב - יעזוב, ומי שמעדיף להשאר - ישאר. אני לא רוצה שיהיו שם אנשים לכודים בעל כורחם.

מחקתי כבר תגובה אחת שלך, גרשון...

שבה קיללת את אחד מהמשתתפים. בפעם הבאה המחיקה תלווה בהרחקה - לא אסכים להשמצות בעלות תוכן אישי בפורום זה.

gershon17

New member
לא צריך לשים אף אחד בשום מקום

לא צריך להכריח אף אחד שגר בשדרות לעזוב. אבל כן צריך לאפשר להם לעשות את זה. הנדל"ן בשדרות שווה היום 0. אף אחד לא יקנה בית בשדרות. אז מה עושה מי שיש לו דירה בשדרות ולא יכול לקנות עוד אחת? כלום - הוא תקוע. פיצוי על ירידת ערך יעזור בדיוק למי שרוצה לעזוב ולא יכול.

trigotrigo

New member
לידיעתך,

לא רק בשדרות, ולא משנה הסיבה, כי יש הרבה כאלו, יש אנשים שרוצים לעזוב את הבית שלהם, אבל ערך הדירה שלהם נמוך כל כך, שאף אחד לא רוצה לקנות אותו מהם. מה אתה מציע לעשות בנדון?

gershon17

New member
בכמה מהמקומות האלה

זה בגלל שהדירה שלהם מופגזת במשך יותר משנה, בלי שהמדינה מספקת פתרון?

trigotrigo

New member
לא רק מופגזת, אלא נתונה תחת טרור

מתמשך, ולא רק של פלשתינים חברי חמאס וג'יהאד איסלמי.

trigotrigo

New member
אני מדבר על

שכונות בכל מיני ערים ברחבי הארץ, שנתונות תחת שלטון כנופיות רחוב, ולא חסרות כאלה שכונות, ואי אפשר להסתובב שם, הפחד ברחוב חזק מאין כמוהו. מישהו מפצה אותם על ערך דירות נמוך? לא! השוטרים אפילו מפחדים להתקרב לשם!

gershon17

New member
זו דמגוגיה

בכל מדינה בעולם המערבי יש שכונות פחות טובות. באף אחת כמעט אין שכונות שמופגזות על-ידי טרוריסטים. סוחר סמים זה לא כמו חמאסניק, תפסיק להתמם.

trigotrigo

New member
רצח הוא רצח, ומוות הוא מוות.

אם תוקעים בך סכין או שנופל עליך קסאם, או שלא קורה אף אחד מהשניים אבל אתה חי בפחד המתמיד שאחד מהם יקרה לך, זו לא דמגוגיה.

gershon17

New member
ואם נהרגים בתאונת דרכים

ואם קנית סמים לא טובים ואם שודד בנק ירה בך - כן. אף אחד מאלה לא דומה לפעולת מלחמה נגד מדינה. הפגזת שדרות היא פעולה מלחמתית (וגם פשע מלחמה אם כבר מדברים על זה), ותושבי שדרות חיים באזור קרבות. זה לא כמו לגור בשכונה גרועה בלוד.

trigotrigo

New member
זה לא?

שאלת פעם מישהו שגר בשכונה כזאת? היית במקום כזה פעם, וחווית על בשרך מה זה?

"להעביר אותם" זה לא פתרון, לדעתי..

את הפתרונות הראויים צריכה לספק מערכת הבטחון ולא "שכונות משמורת"

trigotrigo

New member
כמה שזה לא מתאים לי להגיד,

ואני גם חושב שזה מאוד סרקסטי, ולפיכך גם לא ראוי, כי לנו עוד יש הגיון, אולי את זה צריך להראות לעולם, את הבתים המחוררים, האזרחים שבהלם, אולי זה, שמעורר אצלנו סערה ציבורית, יעשה גם ברחבי העולם משהו דומה.

למעלה