שלום לכולם
אני מצטערת לאכזב אותכם, אולם איני טרול גם לא רבע טרול ולא חצי טרול. אומנם אני לא מרגישה צורך להצטדק בפניכם. בכל זאת אכתוב כמה מילים. איך כל מה שכתבת ענבל - מוכיח שאני טרול זה רק אלוהים יודע גם אם יש לך שם עובדה שלא ברורה לך , מה בין זה לבין הוכחת טרוליות אין לי שמץ. (לא שאני לא מבינה: הרי ברגע שאדם נתקעת לו איזו מחשבה בראש כל דבר רק יחזק אותו לגביה ולא משנה מה מן קיבעון כזה, אנושי לגמריי) גם במעלה הדף בשירשור שאלתי אותך "מה מוכיח את זה" והתעלמת, איך לא, הדרך הנוחה ביותר כשאין תשובות. מאכזב תהאמת הערכתי אותך הרבה יותר מה משותף ביני לבין ה"טרוליות" האחרות שהיו כאן? חשבת לרגע? סיפרתי לך על האושר שכרוך בגידול ילדים? אני מתחילה להרגיש קצת את עלילת דרייפוס. או להרגיש את עמוס ברנס.... או סתם אזרחים חפים מפשע שנעצרים על לא עוול בכפם. או בני אדם שמדביקים להם שמועות וכמה קשה להיפטר מזה. לך תוכיח שאין לך אחות. ידעתי שיגיע הרגע שיקפוץ איזה גאון תורן ויאמר הנה טרולית ואז כולם חיש ינוהו אחריו כעדר אותה תופעה שאתם ככ יוצאים נגדה תופעת העדר מה שמוזר הוא- אפילו צדיק בסדום אין? וכל זה על סמך תחושות בטן מוטעות מאחלת לכם אינטואיציות קצת יותר חזקות לא , אני לא טרול, מצטערת לאכזב אתכם. העיקר שאתם רגישים לסבל של בעלי חיים זה הכי חשוב. חבל שאין לכם טיפה רגישות לבני אדם וצר לי שטעיתי בכם אין ולא היה לי שום אינטרס לשכנע אתכם בכלום איני אמא, וככנראה גם לא אהיה במה אני יכולה לשכנע אתכם?? טעיתם לגביי בגדול, בענק אני מקווה שזה יעיק על מצפונכם למרות שקשה לי להניח שמחתי נורא למצוא פה את הפורום התפעלתי מרמתו הזדהיתי עם רוב תכניו חבל שאיפשרתם להרגשה הטובה הזאת שלי להתקיים לאורך תקופה כה קצרה. נכון, בנושא שהעליתי כאן לא יכולתי להסכים איתכם. ניסיתי להבין ולנסות לדון איתכם אודותיו, וחלקתי עליכם בנקודה זאת. לצערי לא מצאתי ברי שיח, תחושת הנרדפות שלכם קשה, אגב עיון בארכיון אומר לי שהשירשורים המעניינים בפורום נוצרים דווקא כשיש דיונים עם אדם שלא חושב כמוכם (ולא שאני המקרה , שכן כמו שכתבתי בכל ההודעות שלי- רק פיספסתם איכשהוא, באורח מוזר,- אני ברוב התכנים מצאתי עצמי מזדהה איתכם) אני שמחה שעזרתם לי ללמוד לא למהר בשיפוט אנשים אני מקווה בשבילכם שתלמדו זאת גם אני מקווה שתחשבו על כך שאוליי, אוליי אתם פוגעים במה שאינכם יודעים בכלל מציעה לכם מכל הלב להיות יותר הרבה יותר זהירים בלשונכם ולא לקפוץ למסקנות מתוך מודעות עד כמה אתם יכולים לפגוע באדם מהצד השני שאינכם מכירים מה גם שמדובר הרי באינטרנט. חיים ומוות ביד הלשון. קצת פחות תחושת רדיפה קצת פחות בטחון עצמי ויהירות,- אוליי יהיה פחות סבל בעולם. תתביישו לכם. אגב המחמאות שלי לפורום ולמנהליו היו אמיתיות וכנות אנא, השתדלו מלהימנע מלפגוע באנשים להבא. אתם לא ככ חזקים בהוכחות, וזה בלשון המעטה. יש לכם עוד הרבה מה להתפתח ובעיקר לרכוש ענווה .